ΠΩΛΗΣΗ Μεταχειρισμένα Εργαλεία PARKSIDE

dlapatonis

New member
30 December 2020
18
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ PARKSIDE:
1) Αεροσυμπιεστής, με αλλαγμένο λάδι, αλλαγμένο πιεζοστάτη και έξοδο, έβγαλα το άχρηστο ΖΑΜΑΚ και έβαλα βαρέως τύπου επιχρωμιωμένη αθάνατη. Μαζί δίδονται εύκαμπτο κοντό σπιράλ λάστιχο, πιστόλι φυσήματος, πετρελιέρα και πιστόλι βαφής, όχι parkside, αλλά παρόμοιας ποιότητας. Λειτουργεί άψογα έχει λίγες πιτσιλιές από μπογιά. Τιμή 100 ευρώ.
2) Χορτοκοπτικό μεσινέζας ρεύματος, άψογο, με 3 γεμάτα καρούλια μεσινέζας και ένα άδειο , χρησιμοποιήθηκε 2 φορές. Τιμή 24 ευρώ.
3) Ηλεκτρικός ξηραντήρας ζιζανίων/πιστόλι θερμού αέρα, χρησιμοποιήθηκε 1 φορά, με όλες τις μύτες του. Τιμή 15 ευρώ.
4) Ηλεκτρικό αλυσοπρίονο ρεύματος, παλιότερη έκδοση με λάμα και αλυσίδα OREGON LOW KICK BACK, χρησιμοποιήθηκε 1 φορά δοκιμαστικά, άψογο. Τιμή 60 ευρώ.
5) Σκούπα στάχτης άψογη, χρησιμοποιήθηκε 3-4 φορές .Τιμή 35 ευρώ.
Τα δίνω γιατί κάθονται, έχω και δεύτερο κομπρεσέρ, αυτό το είχα πάρει για τον πατέρα μου, στα εργαλεία κήπου προτιμώ τα παλιά βενζινοκίνητά μου, και την στάχτη στο τζάκι την καθαρίζω με το σκουπάκι, όταν αραιά το ανάβω.
Φυσικά μπορώ να σας στείλω φωτογραφίες τους και να εξετάσετε επιτόπου.

Last edited by a moderator:
Μάλλον θα πάρω εγώ το αλυσοπρίονο.
Θα σου απαντήσω Δευτέρα,που θα συνεννοηθούμε με τον συνιδιοκτήτη.
Φυσικά αν δεν μπορείς να περιμένεις,το δίνεις.

Αν είσαι Αθήνα, θα με ενδιέφερε ο ηλεκτρικός ξηραντήρας.
Δυστυχώς είμαι στις Σέρρες. Γράψε μου αν σε ενδιαφέρει φθηνή αποστολή με ΚΤΕΛ Σερρών, παραλαβή από Κηφισό.

Αν χωράει σε δέμα Υ: 17, Π: 45, Μ: 60 εκ, το κλείσαμε.
Ξεβιδωνοντας δύο βίδες στο κεντρικό, πλαστικό, πράσινο τμήμα διπλώνει η χειρολαβή. Οι διαστάσεις είναι ΟΚ εκτός του μήκους που είναι 70 εκατοστά. Με τι σκοπεύεις να το μεταφέρεις;

Μάλλον θα πάρω εγώ το αλυσοπρίονο.
Θα σου απαντήσω τη Δευτέρα,που θα συνεννοηθούμε με τον συνιδιοκτήτη.
Φυσικά αν δεν μπορείς να περιμένεις,το δίνεις.
ΟΚ.

Θα λείπω εκτός Αθηνών μέχρι τις 20/11.
Αν μέχρι τότε δεν το έχεις δώσει,σου στέλνω μύνημα να το πάρω .

Θα λείπω εκτός Αθηνών μέχρι τις 20/11.
Αν μέχρι τότε δεν το έχεις δώσει,σου στέλνω μύνημα να το πάρω .
Εχω και ένα parkside κονταροπριονο/μπορντουροψαλιδο ρεύματος, δύο εργαλεία σε ένα, το πήρα ίδια εποχη με το αλυσοπρίονο, έχει και αυτό λαμα/αλυσίδα OREGON. Πολύ καλή κατάσταση, αν σας ενδιαφέρει μπορώ να στείλω φώτο, έλεγα να το κρατήσω αλλά άδικα κάθεται και αυτό, θα ανεβάσω αγγελία.

Είναι κατάλληλο για κλάδεμα δένδρων/ θάμνων και για διαμόρφωση θάμνων πχ περιφράξεων. Δεν κάνει για κοπή κορμών δένδρων, για καυσόξυλα κλπ. Η λάμα είναι 25 εκατοστά, ίδια δηλαδή με τα κλαδευτικά αλυσοπρίονα βενζίνης. Λάμα/αλυσίδα OREGON σε αυτό το μήκος κοστίζουν περί τα 30 ευρώ.