ΠΩΛΗΣΗ Μεταχειρισμένα Εργαλεία PARKSIDE

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ PARKSIDE:
1) Αεροσυμπιεστής, με αλλαγμένο λάδι, αλλαγμένο πιεζοστάτη και έξοδο, έβγαλα το άχρηστο ΖΑΜΑΚ και έβαλα βαρέως τύπου επιχρωμιωμένη αθάνατη. Μαζί δίδονται εύκαμπτο κοντό σπιράλ λάστιχο, πιστόλι φυσήματος, πετρελιέρα και πιστόλι βαφής, όχι parkside, αλλά παρόμοιας ποιότητας. Λειτουργεί άψογα έχει λίγες πιτσιλιές από μπογιά. Τιμή 100 ευρώ.
2) Χορτοκοπτικό μεσινέζας ρεύματος, άψογο, με 3 γεμάτα καρούλια μεσινέζας και ένα άδειο , χρησιμοποιήθηκε 2 φορές. Τιμή 24 ευρώ.
3) Ηλεκτρικός ξηραντήρας ζιζανίων/πιστόλι θερμού αέρα, χρησιμοποιήθηκε 1 φορά, με όλες τις μύτες του. Τιμή 15 ευρώ.
4) Ηλεκτρικό αλυσοπρίονο ρεύματος, παλιότερη έκδοση με λάμα και αλυσίδα OREGON LOW KICK BACK, χρησιμοποιήθηκε 1 φορά δοκιμαστικά, άψογο. Τιμή 60 ευρώ.
5) Σκούπα στάχτης άψογη, χρησιμοποιήθηκε 3-4 φορές .Τιμή 35 ευρώ.
Τα δίνω γιατί κάθονται, έχω και δεύτερο κομπρεσέρ, αυτό το είχα πάρει για τον πατέρα μου, στα εργαλεία κήπου προτιμώ τα παλιά βενζινοκίνητά μου, και την στάχτη στο τζάκι την καθαρίζω με το σκουπάκι, όταν αραιά το ανάβω.
Φυσικά μπορώ να σας στείλω φωτογραφίες τους και να εξετάσετε επιτόπου.
Καλημέρα. Το χορτοκοπτικό είναι ακόμα διαθέσιμο?

Καλημέρα. Το χορτοκοπτικό είναι ακόμα διαθέσιμο?
Kαλημέρα, όπως έγραψα και παραπάνω το χορτοκοπτικό πουλήθηκε στην Αμαλιάδα, μέσω car.gr. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.