Μεταχειρισμένοι ενισχυτές (;;)

Εγω παντως που εβαλα αγγελια για αναζητηση AV οι προσφορες που πηρα ηταν για μοντελα 2 σειρες πισω και μου τους πουλουσαν 50 ευρω φθηνοτερα απο οτι εχει το καινουριο μοντελο. Παραδειγμα Pioneer 422 μου ζητουσαν 200 ευρω φυσικα εκτος εγγυησης οταν με 250 περνεις τον 424

ο καθένας κοστολογεί οτι θέλει και όσο θέλει δικαιωμα του είναι, αν είναι σωστός ή λάθος φαίνεται αν η τιμή είναι σωστή το μηχάνημα φεύγει αμέσως, αν η τιμή είναι στα "βουνά" μένει στο ράφι, απλά πράγματα.Εγώ προσωπικά αγγελίες που πουλανε μηχανημα μεταχειρισμένο π.χ 500 και καινουργιο κάνει 600 απλά τις προσπερνώ.

Ακομα και σφραγισμενο στο μαγαζι να βρεις τον 422 με 200 ευρω λιγο δυσκολο να τον παρεις θα προτιμισεις να βαλεις αλλα 50 ευρω για να παρεις τον 424

Αν ψαχνεις για av με οσο γινετε καλυτερη προενισχυση (για δικαναλο που θα συνδεθει πανω του), δεν ειναι καλυτερα να πας σε πιο "μεγαλο" μοντελο 2-3ετιας μεταχειρισμενο απο το να παρεις πχ εναν καινουργιο denon x3000?

καλησπερα,αν καταλαβα καλα εννοεις οτι μπορεις πανω σε εναν 5.1 να βαλεις εναν 2.1 εφοσον ο 5.1 εχει "την δυναμη" ?
μπορω εγω να συνδεσω ενα χ-1000 με εναν δικαναλο 2.1 yamaha?

Last edited: