Metadata εκ των υστέρων

ecodrifter

Supreme Member
27 January 2009
3,012
Γινεται να περαστουν?
Θελω να ριπαρω cds σε flac offline και εκει βγαζει 'Title1", "Title2" klp (οπως ειναι λογικο)
Εψαξα αλλα δεν εβγαλα ακρη.
Υπαρχει κανενα προγραμμα που να περνα τα metadata πανω στα flac?
Επισης βοηθα αν το ριπαρισμα εχει γινει με EAC?

Γινεται να περαστουν?
Θελω να ριπαρω cds σε flac offline και εκει βγαζει 'Title1", "Title2" klp (οπως ειναι λογικο)
Εψαξα αλλα δεν εβγαλα ακρη.
Υπαρχει κανενα προγραμμα που να περνα τα metadata πανω στα flac?
Επισης βοηθα αν το ριπαρισμα εχει γινει με EAC?

tag&rename

Αν είναι λίγα τα cd αυτό γίνεται και μέσα από τα προγράμματα αναπαραγωγής πχ foobar.
Με το tag&rename κάνεις τη δουλειά σου πιο γρήγορα αλλά δε νομίζω να είναι δωρεάν.

Να ρωτήσω γιατί offline? Μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς να κουραστείς καθόλου κατεβάζοντας από το internet ό,τι θέλεις.

tag&rename

ευχαριστω υπερηχα, απο οτι βλεπω εχει trial, θα το δω
σε mac, linux, τιποτα ετσι?

τα Cds ειναι δικα μου και τα περισσοτερα δεν υπαρχουν για κατεβασμα σε flac
τωρα για τα υπολοιπα μη φτασουμε στο σημειο να κατεβαζουμε και ... τα αγορασμενα :flipout:
ασε που ποτε δεν μπορεις να ξερεις τι εχουν ανεβασει οι αλλοι.

τωρα το offline ειναι γιατι πολλες φορες οταν υπαρχει χρονος για ριπαρισμα δεν υπαρχει access

...να κατεβάσεις metadata εννοει ο Φιλιππος.. οχι το cd!
και γιατι εκ των υστέρων; το καλύτερο ειναι να τα κατεβάζεις και να περνιουνται στο δισκάκι κατα το rip
σε mac το xld ειναι πολύ καλό

Δεν εννοούσα να κατεβάσεις τα cd από το internet!

Δοκίμασε για παράδειγμα στο foobar το get tags from freedb.

Το ίδιο γίνεται και με άλλα προγράμματα.

Τις περισσότερες φορές θα βρεις αυτό που ψάχνεις. (στα ελληνικά cd ίσως να δυσκολευτείς)

Το mp3tag είναι δωρεάν. Έχω περάσει από τα "χεράκια του" ουκ ολίγα GB από mp3, flac και ότι μπορείς να φανταστείς. Το βρίσκω τόσο δυνατό και αναντικατάστατο, ώστε αναγκάζομαι, όταν δεν υπάρχουν πουθενά windows, να το τρέχω μέσω wine σε linux (ναι, τρέχει μια χαρά!).

Το tag&rename αν θυμαμαι καλα κανεις απεγκατασταση πληρη και μετα μπορεις να το ξαναφορτωσεις
Ειναι παρα πολυ καλο.

sorry Φιλιππε δεν το καταλαβα, εχω τη μυγα και μυγιαζομαι βλεπεις...
θα τα δοκιμασω και τα τρια και θα σας πω εντυπωσεις