Θωμάς1 AVClub Addicted Member 26 June 2006 1,760 Θεσσαλία 2 May 2007 #1 Απάντηση: Ποσο αντεχει ενας προβολεας πραγματικα? Με χιονόνερο και κρυο πέρασα από μια πλατεία και μου φωνάζει ένας μικροοοοοοοος .............................. πάρτε κυριε λαχεία Σ. Ζαγοραίος Α! ξέχασα για προβολείς μιλάμε;
Απάντηση: Ποσο αντεχει ενας προβολεας πραγματικα? Με χιονόνερο και κρυο πέρασα από μια πλατεία και μου φωνάζει ένας μικροοοοοοοος .............................. πάρτε κυριε λαχεία Σ. Ζαγοραίος Α! ξέχασα για προβολείς μιλάμε;
Μελίδης Μιχάλης Banned 18 June 2006 2,110 Θεσσαλονίκη 2 May 2007 #2 Απάντηση: Ποσο αντεχει ενας προβολεας πραγματικα? Προς τι η ειρωνία φίλε Θωμά;
Kosh AVClub Fanatic 7 September 2006 101,162 Εκεί ψηλά..... 2 May 2007 #3 Re: Ποσο αντεχει ενας προβολεας πραγματικα? Θωμα για καθαρο χαβαλε μπορεις να γραφεις στην κατηγορια Cafe......αν εχεις την καλοσυνη. Ας διαγραφουν τα μυνηματα μετα το μυνημα του φιλου Μιχαλη Μελιδη παρακαλω...
Re: Ποσο αντεχει ενας προβολεας πραγματικα? Θωμα για καθαρο χαβαλε μπορεις να γραφεις στην κατηγορια Cafe......αν εχεις την καλοσυνη. Ας διαγραφουν τα μυνηματα μετα το μυνημα του φιλου Μιχαλη Μελιδη παρακαλω...
Μελίδης Μιχάλης Banned 18 June 2006 2,110 Θεσσαλονίκη 3 May 2007 #5 Εγώ το έχω δει σαν ειρωνία. Εάν κάνω λάθος και το περεξήγησα το μήνυμα του φίλου Θωμά, ζητώ συγνώμη.