Μεταφορά Bouquets μόνο (DM800)

stsalkit

Established Member
11 December 2008
160
Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να κάνω μεταφορά μόνο των bouquets μέσω του dreamboxedit? Συγκεκριμένα θέλω να περάσω από το 3.90 στο 4.00 (Gemini). Θα βάλω τον 800 να "διαβάσει" όλες τις υπηρεσίες από τους δορυφόρους και να κανακτίσει τις λίστες. Τα μπουκέτα όμως τα έχω έτοιμα στο dreamboxedit και γιαυτό θα ήθελα να τα περάσω στο ονειροκούτι αυτούσια... να μην τα ξαναφτιάχνω. Εάν κάνω ftp μέσω του dreamboxedit, μου περνά και τις υπηρεσίες.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Ευχαριστώ

Ισχύει για ότι image και να βάλεις:

- Εγκατέστησε το image
- Διάλεξε να εγκαταστήσει τις έτοιμες λίστες του (δε σε νοιάζει προς το παρόν και δεν χάνεις και χρόνο)
- Με το dreamboxedit πέρνα υπηρεσίες και μπουκέτα
- Μετά κάνε ένα manual scan στο DM800 και φρόντισε να ενεργοποιήσεις το Network Scan και το Clear before scan

Με αυτό τον τρόπο δεν διαγράφονται τα μπουκέτα και το DM θα κατεβάσει νέα δεδομένα για τις υπηρεσίες των δορυφόρων.

ευχαριστώ. Μια διευκρίνηση μόνο στην διαδικασία που περιγράφεις - γιατί χρειάζεται (?) το βήμα 2 με τις έτοιμες λίστες αφού στο 3 & 4 ξανακατεβάσεις τις συχνότητες?

Απάντηση: Re: Μεταφορά Bouquets μόνο (DM800)

ευχαριστώ. Μια διευκρίνηση μόνο στην διαδικασία που περιγράφεις - γιατί χρειάζεται (?) το βήμα 2 με τις έτοιμες λίστες αφού στο 3 & 4 ξανακατεβάσεις τις συχνότητες?

Δεν είναι απαραίτητο βήμα. Απλά, ο wizard ζητάει κάτι να κάνεις σε εκείνο το σημείο. Ή να βάλεις έτοιμες λίστες ή να ψάξεις τους δορυφόρους.
Αφού έτσι και αλλιώς θα τους ψάξεις και αργότερα, σε αυτό το σημείο κάνεις το λιγότερο χρονοβόρο που είναι να βάλεις τα έτοιμα...