Μεταφορά δεδομένων από ps3 fat σε ps3 slim.

Antony

Senior Member
12 January 2007
663
Χαϊδάρι
Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τα δεδομένα του σκληρού δίσκου του fat στο slim?
Ευχαριστώ.
Αντώνης.

Φίλε μου,

Εννοείς τα προσωπικά σου δεδομένα (π.χ. Video, Music, Photo, Saves κτλ.);
Αν εννοείς αυτό, τότε μπορείς να βάλεις ένα USB Stick ή έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο (αναλόγως το αθροιστικό μέγεθος που έχουν) στο 1ο PS3 και να τα αντιγράψεις. Έπειτα συνδέοντας αυτό το USB Stick ή εξ. σκληρό στο 2ο PS3, τα αντιγράφεις σ' εκείνο.
Τώρα, αν θέλεις να αντιγράψεις τα πάντα (ακόμα και αρχεία συστήματος) που μάλλον αμφιβάλλω ότι αυτό θέλεις, πρέπει να βγάλεις τους σκληρούς δίσκους από τα PS3, να τους συνδέσεις σε Η/Υ και να κάνεις clone με κάποιο από τα πολλά προγράμματα που κυκλοφορούν για ποικίλλα λειτουργικά συστήματα. Μία εναλλακτική μέθοδος θα ήταν να περάσεις Linux στα PS3, να κάνεις mount από το ένα PS3 το σκληρό του άλλου και να δουλέψεις με clone προγράμματα.
Ελπίζω να βοήθησα. -bye-

Φίλε μου,

Δεν το έχω δοκιμάσει αυτό.
Καλό μου ακούγεται ως ιδέα γιατί γλιτώνεις το Stick ή τον εξ. σκληρό που σου πρότεινα πιο πάνω.
Έχω μία αμφιβολία όμως για το αν δουλέψει χωρίς να τα συνδέσεις και τα 2 σ' ένα Router (με ενσωματωμένο DHCP Server - όπως έχουν σχεδόν όλα).
Δεν νομίζω να επικοινωνούν χωρίς να έχουν κάποια διεύθυνση IP (έστω και στατική)
Επίσης αυτό το System Activation που αναφέρει δεν ξέρω τι είναι και είμαι πολύ μακριά τώρα από το PS3 για να το ψάξω πρακτικά.
Μπορεί όμως να δουλεύει. Μια δοκιμή θα σε σιγουρέψει. Ή περίμενε να απαντήσει κάποιος συμφορουμίτης που το έχει δοκιμάσει. -bye-

Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.
Περιμένουμε λοιπόν κάποιον που να έχει τεστάρει την παραπάνω διαδικασία.

Δουλεύει μια χαρά απλά θέλει λίγο υπομονή μέχρι να το πετύχεις. Επίσης εάν θυμάμαι καλά το πέρασα μέσα από switch για να παίξει. Και ενώ λέει ότι σβήνει τα πάντα από το παλιό, σε εμένα δεν τα πείραξε και έκανα format μόνος μου.