Μεταφορά εικόνας σε PC Monitor

drspiros

AVClub Addicted Member
Γεια σας. Έχω μια οθόνη με την τυπική είσοδο d-sub και μια dvi. Θέλω να συνδέσω στο μόνιτορ ένα δορυφορικό δέκτη με εξόδους component και video out (υπάρχει και hdmi, αλλά αυτή πάει στον προβολέα). Δεδομένου ότι η d-sub είναι αναλογική είσοδος, υπάρχει καλώδιο component σε vga; (σκέτο καλώδιο, όχι συσκευή μετατροπής σήματος). Component σε dvi;
Ευχαριστώ

Επίσης έχω την εντύπωση πως το καλώδιο αυτό με VGA δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει, εξαρτάται από τον αν η συσκευή μπορεί να δώσει αναλογικό ΚΑΙ ψηφιακό σήμα στην ίδια έξοδο, το καλώδιο απλά γεφυρώνει τα pins.

Ίσως μια λύση θα μπορούσε να είναι αυτό το καλώδιο http://www.plaisio.gr/tv/accessories/kalodia/Turbo-X-Cable-HDMI-DVI-D-M-M-1-8M-1747053.htm που χρειάζεται όμως και ένα HDMI-splitter για να λειτουργήσει. Και πάλι εφόσον το DVI της οθόνης μπορεί να αναπαράγει ΨΗΦΙΑΚΟ σήμα (γιατί τα παλιότερα DVI ήταν απλά αναλογικά VGA με άλλου τύπου ποδαράκια).

Γενικότερα πάντως θα είναι μπελάς η μετατροπή και χρειάζεται να γίνει με δοκιμές, μην αγοράσεις εξαρτήματα χωρίς να τα δοκιμάσεις πρώτα, θα πετάξεις χρήματα.