Μεταφορα ευθραυστου δεματος απο αγγλια-ελλαδα

auteur

Banned
12 March 2009
9,072
Καλησπερα!
ψαχνω εναν φτηνο τροπο να μεταφερω ενα ευθραυστο δεμα 20 κιλων
με διαστασεις:
Length 55cm
Width 64 cm
Height 35cm

Απο οσο ξερω καποιες εταιριες εχουν εκπτωση με καποια courier.
Ποιες ειναι οι προυποθεσεις για να εχω αυτη την εκπτωση...
εχω καποιους φιλους που εχουν εταιριες αλλα δεν ξερουν ουτε αυτοι...

Μου εκανε μεγαλη εντυπωση που απο γερμανια για 35κιλα δεμα και με διαστασεις παρομοιες με τις παραπανω μου εστειλαν ενισχυτη AV με 20ε εξοδα...ενω στο παραπανω δεμα που ειναι 20κιλα απο το σαιτ της ups μου βγαζει 280ε με 180ε!

Καμια ιδεα?

Γιατί Ups? Royal mail?
ειναι αξιοπιστο? το δεμα οπως ανεφερα ειναι ευθραυστο και αξιας 4000ε και καλο θα ηταν να αποφυγω την οδικη μεταφορα...αν και τον ενισχυτη που μου εστειλαν απο γερμανια ηρθε οδικως και χωρις γρατζουνια...

Απάντηση: Re: Μεταφορα ευθραυστου δεματος απο αγγλια-ελλαδα

ειναι αξιοπιστο? το δεμα οπως ανεφερα ειναι ευθραυστο και αξιας 4000ε και καλο θα ηταν να αποφυγω την οδικη μεταφορα...αν και τον ενισχυτη που μου εστειλαν απο γερμανια ηρθε οδικως και χωρις γρατζουνια...

Το πρόβλημα δεν είναι η Royal Mail, είναι ότι όταν έρθει Ελλάδα αναλαμβάνουνε τα ΕΛΤΑ. Δυστηχώς φίλε μου για κάτι τόσο ακριβό και εύθραυστο θα πρέπει να το στείλεις με εταιρία που αναλαμβάνει να το φέρει μέχρι τέλος.

Απάντηση: Re: Μεταφορα ευθραυστου δεματος απο αγγλια-ελλαδα

Courier και ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ για την αξία που περιέχει. Θα σου στοιχίσει βέβαια αλλά έτσι είναι. Και θα το ανοίξεις μπροστά στον courier.
Το ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ το τονίζω.

άργησα να το δώ το θέμα..

Η φτηνότερη λύση για βαριά πράγματα ή πράγματα αξίας είναι οι εταιρείες διεθνών μεταφορών και ακόμη καλύτερα αν είναι ΙΑΤΑ οπως εμείς στο αεροδρόμιο.
Θα σου βγεί αρκετά φτηνά αν έχεις κάποιον να το παραλάβει απο το Heathrow.

Να φανταστείς τα σακιά/παλέτες των courierαδων εμείς τa μεταφέρουμε, αφού μαζέψουν όλες τις παραγγελίες τους μας τα φέρνουν στο Βενιζέλος.

Στείλε μου ένα ΠΜ ή email στο info (παπι) forwarding.gr να σε κατατοπήσω

Φιλικά πάντα,
Σωκράτης

άργησα να το δώ το θέμα..

Η φτηνότερη λύση για βαριά πράγματα ή πράγματα αξίας είναι οι εταιρείες διεθνών μεταφορών και ακόμη καλύτερα αν είναι ΙΑΤΑ οπως εμείς στο αεροδρόμιο.
Θα σου βγεί αρκετά φτηνά αν έχεις κάποιον να το παραλάβει απο το Heathrow.

Να φανταστείς τα σακιά/παλέτες των courierαδων εμείς τa μεταφέρουμε, αφού μαζέψουν όλες τις παραγγελίες τους μας τα φέρνουν στο Βενιζέλος.

Στείλε μου ένα ΠΜ ή email στο info (παπι) forwarding.gr να σε κατατοπήσω

Φιλικά πάντα,
Σωκράτης
ευχαριστω πολυ!
θα σου στειλω μαιλ σε λιγο γιατι ειμαι ακομα δουλεια.
παντως θελω να κανω το αντιθετο, να μεταφερω εναν προτζεκτορα απο εναν συγγενη που εχω στην αγγλια, εδω στην ελλαδα (θεσσαλονικη)

ευχαριστω πολυ!