Μεταφορά περιεχομένου του σκληρού του Sony RDR-HXD1070 σε PC

george

New member
19 June 2006
23
Υπάρχει εύκολος και γρήγορος τρόπος μεταφοράς των εγγραφών (όλες έγιναν από αναλογικό μέσο, π.χ. Κάμερα, Video VHS, TV recordings) του σκληρού του Sony RDR-HXD1070 σε έναν Η/Υ (PC ή Mac) χωρίς να χρειάζεται να κάψω πρώτα σε DVD ?

Υπάρχει εύκολος και γρήγορος τρόπος μεταφοράς των εγγραφών (όλες έγιναν από αναλογικό μέσο, π.χ. Κάμερα, Video VHS, TV recordings) του σκληρού του Sony RDR-HXD1070 σε έναν Η/Υ (PC ή Mac) χωρίς να χρειάζεται να κάψω πρώτα σε DVD ?

Να υποθέσω ότι δε γίνεται τίποτα ... :bigcry:

H μόνη απάντηση που διάβασα μέσα σε αυτό το φόρουμ για αυτό που ρωτάς είναι το Οχι.
Καποιος νομίζω καπου ανέφερε κατι για καποιο Pioneer μοντέλο αλλα ανέφερε ότι είναι πολύ ακριβό μοντέλο.

Eγώ δοκίμασα να ξηλώσω τον δίσκο απ' το δικό μου Sony και το σύνδεσα στον υπολογιστή, αλλα παρ' όλο που ο δίσκος αναγνωρίζονταν απ' το BIOS, τα windows δεν έβλεπαν κανένα δίσκο.

Προφανώς σώζει σε άλλο format το Sony.

Γιατί τί διαφορά θα κάνει η εξωτερική θήκη?
Αφού το σύνδεσα εσωτερικά σου είπα.

Η συντριπτική πλειοψηφία των HDD/DVD-Recorders έχει τους δίσκους κρυπτογραφημένους με αποτέλεσμα να θέλουν "ειδικό" λογισμικό για να διαβαστούν από PC, το οποίο διαθέτουν μόνο οι εταιρείες και τα service τους.

Συνυπογράφω τον παραπάνω φίλο.
Εγω έχω ένα LG RH 7500, προσπάθησα κι εγω να συνδέσω τον σκληρό του με pc, απλά δεν το βλέπει -παρά μόνο με format.