Μεταφορα πολλων αρχειων απο PC στο PS3 μεσω δικτυου, πως?

techie

AVClub Enthusiast
18 June 2006
1,131
Για να αποφυγουμε την χρηση usb stick η εξωτερικου usb σκληρου δισκου

μηπως υπαρχει καποιος τροπος

1) να μεταφερουμε πολλα αρχεια (ηχου,εικονας κλπ) απο το PC στο PS3 μεσω συνδεσης δικτυου?

2) να επεμβουμε απο το PC (παλι μεσω δικτυου) στον εσωτερικο σκληρο του PS3 και να διαγραψουμε αρχεια, να τα οργανωσουμε σε φακελους κλπ?

3 τα αρχεια ηχου και εικονας που εχουμε αποθηκευμενα στον εσωτερικο σκληρο του PS3 να τα οργανωσουμε σε φακελους (ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤA MENOY TOY PS3) χρησιμοποιοντας μονο το PS3 και οχι μεσω PC?

δεν μιλαω φυσικα για την δημιουργια playlists

Last edited:
Για το 1 μπορείς μέσω media streaming να μεταφέρεις αρχεία από το pc προς το ps3. Κάνεις το pc media server (με nero, wmp11, tversity), τον βλέπει το ps3 και απ'το μενού του κάνεις copy στον εσωτερικό σκληρό. Το 2 δεν γίνεται (νομίζω) ενώ στο 3 μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο τις επιλογές που σου δίνει το ps3 για να οργανώσεις τα αρχεία σου (π.χ. σορτάρισμα κατά ημ/νία κλπ). Δεν μπορείς να φτιάξεις τη δική σου δομή φακέλων/αρχείων, μόνο τις επιλογές που σου δίνει η κονσόλα...

Για το 1 μπορείς μέσω media streaming να μεταφέρεις αρχεία από το pc προς το ps3. Κάνεις το pc media server (με nero, wmp11, tversity), τον βλέπει το ps3 και απ'το μενού του κάνεις copy στον εσωτερικό σκληρό. Το 2 δεν γίνεται (νομίζω) ενώ στο 3 μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο τις επιλογές που σου δίνει το ps3 για να οργανώσεις τα αρχεία σου (π.χ. σορτάρισμα κατά ημ/νία κλπ). Δεν μπορείς να φτιάξεις τη δική σου δομή φακέλων/αρχείων, μόνο τις επιλογές που σου δίνει η κονσόλα...

Ok αλλα μιλαω για μαζικες μεταφορες αρχειων οχι ενα ενα

πχ 200 mp3 μαζι

Re: Απάντηση: Μεταφορα πολλων αρχειων απο PC στο PS3 μεσω δικτυου, πως?

Ναι και εχω ποσταρει και σχετικες ερωτησεις

σε εμενα εκτος του οτι εχει καποιο προβλημα με τον router και δεν με αφηνει να κανω access τα αρχεια ενω τα βλεπω (ο router υποστηριζει DHCP κανονικοτατα), δεν βρηκα και κανενα τροπο να μεταφερω μαζικα αρχεια

θα δοκιμασω το Tversity

Δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό ρε techie (για τόσα πολλά). Νομίζω έχει επιλογή multiple copy..
Δεν ξέρω αν με linux μπορέσεις...

Δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό ρε techie (για τόσα πολλά). Νομίζω έχει επιλογή multiple copy..
Δεν ξέρω αν με linux μπορέσεις...

Αυτο που λες γινεται μεσω Usb stick κατ'ευθειαν απο το PS3 (και mutiple delete)

απο τα προγραμματα στο Pc δεν ξερω αν γινεται

Μπαίνουμε στο folder με τα αρχεία που θέλουμε να αντιγράψουμε και πατάμε το τρίγωνο. Υπάρχει επιλογή copy multiple και μετά είτε επιλέγουμε όποια αρχεία θέλουμε είτε copy all.