Μεταφορα σελιδοδεικτών από FF σε Chrome.

20 June 2006
9,531
Θεσσαλονίκη
Λεω να παρατήσω τον FF και να περάσω στον crhome αλλα δεν εχω καταφέρει εκτος από τους σελιδοδείκτες να περασω και τους κωδικους που χρησιμοποιώ σε διαφορα site
Ενώ στην εισαγωγή σελιδοδεικτών από το firefox μου εχει τικαρισμενο και τους κωδικους πρόσβασης παρολα αυτά σε κανενα site δεν εχω πρόσβαση και πρεπει να ξαναπερασω ολους τους κωδικους από την αρχη.
Κανω κατι λαθος η οντως δεν υπαρχει η δυνατοτητα μεταφοράς ;

Ανδρέα δεν έχω δει εργαλείο που να το κάνει αυτόματα.
Αλλά τουλάχιστον μπορείς να δεις τη λίστα με τα passwords, από τις επιλογές Tools -> Options -> Secutity(Tab) -> Saved Passwords -> Show Passwords
Για μια δύο ντουζίνες passwords δεν είναι και τόσο δύσκολο … αν έχεις εκατοντάδες … τότε απλά είναι χρονοβόρο.

είχα κάνει και εγώ την μετάβαση πριν λίγο καιρο, αλλα έγιναν κανονικά imported τα passwords και εμφανίζονται prefilled όταν μπαίνω σε κάποια σελιδα, οπότε η δυνατότητα μεταφοράς υπάρχει σίγουρα!! Μηπως τα έχεις προστατευμένα με κωδικό στο firefox? αν και δοκίμασε να τον βγάλεις και κανε παλι import.

Δεν ειναι ακριβως η λυση που θες, αλλα βολευει .. lastpass και xmarks σε FF και Chrome, και ξεχνας προβληματα με bookmarks και passwords synchronising...

Δεν ειναι ακριβως η λυση που θες, αλλα βολευει .. lastpass και xmarks σε FF και Chrome, και ξεχνας προβληματα με bookmarks και passwords synchronising...

Μπορεί να μην είναι ακριβώς η λύση που ψάχνει ο Ανδρέας, είναι όμως καλύτερη! Όλα τα passwords και bookmarks άμεσα διαθέσιμα σε όσους υπολογιστές θέλεις. Αν είχαν και την έκδοση για Android δωρεάν, θα ήμουν ευτυχισμένος.

Ανδρέα δεν έχω δει εργαλείο που να το κάνει αυτόματα.
Αλλά τουλάχιστον μπορείς να δεις τη λίστα με τα passwords, από τις επιλογές Tools -> Options -> Secutity(Tab) -> Saved Passwords -> Show Passwords
Για μια δύο ντουζίνες passwords δεν είναι και τόσο δύσκολο … αν έχεις εκατοντάδες … τότε απλά είναι χρονοβόρο.

Αυτο για καποιο λογο δεν δουλεψε και επειδή δεν εβλεπα καποια λυση τα έβαλα ολα με τον κλασικο τροπο.
Ευτυχώς τα θυμομουν ολα γιατί ειχα εναν ενδοιασμο