Παιδιά να ρωτήσω κάτι κυρίως εκ μέρους του υιού (και δευτερευόντως... εμού του ιδίου).
Έχουμε δει στο διαδίκτυο ότι κυκλοφορούν διάφορα ''αρχεία σωσμένου παιχνιδιού'' (ας τα πούμε έτσι) στα οποία έχεις όλα τα αυτοκίνητα, πολύ χρήμα κλπ. και μάλιστα περιγράφουν και τον τρόπο που το φορτώνεις στη συσκευή (με USB stick κλπ).
Ερώτηση 1η
είναι ασφαλής για τη συσκευή τέτοιος πειραματισμός ή υπάρχει έστω και ο παραμικρός κίνδυνος;
Ερώτηση 2η
είναι ασφαλής για το σωσμένο μας παιχνίδι τέτοιος πειραματισμός ή υπάρχει κίνδυνος να το χάσουμε αν τυχόν δεν λειτουργήσει το κατεβασμένο ''σώσιμο'' ;
Ευχαριστώ
Νομίζω όμως ότι με αυτή την διαδικασία μπορείς να μεταφέρεις τα αρχεία από ένα PS3 σε άλλο αλλά μετά την μεταφορά τα αρχεία διαγράφονται από το πρώτο.Με την νέα ενημέρωση λογισμικού 3.15 για το σύστημα, υπάρχει η δυνατότητα να μεταφέρεις τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο σκληρό δίσκο άλλου συστήματος PS3 χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο Ethernet.
Νομίζω όμως ότι με αυτή την διαδικασία μπορείς να μεταφέρεις τα αρχεία από ένα PS3 σε άλλο αλλά μετά την μεταφορά τα αρχεία διαγράφονται από το πρώτο.
Θα χρειαστείς τον σκληρό δίσκο της πρώτης κονσόλας ή θα κρατήσεις αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων του σκληρού δίσκου σε άλλο μέσω αποθήκευσης.
Θα χρειαστείς τον σκληρό δίσκο της πρώτης κονσόλας ή θα κρατήσεις αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων του σκληρού δίσκου σε άλλο μέσω αποθήκευσης.
Μπορεις να μου αναλυσεις το τροπο με τα αντιγραφα ασφαλειας?
Θα χρειαστει να συνδεσω ενα stick (π.χ.sandisk) η ενα εξωτερικο σκληρο δισκο στη θυρα usb του ps3 και να επιλεξω απο το μενου ολικο bakcup?
Μπορω νa κανω επιλεκτικο backup?
Settings -> System settings -> Buckup utility
Μπορείς να δημιουργήσεις αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων σε USB συσκευές μαζικής αποθήκευσης(stick & hard disk),αλλά πρέπει να είναι διαμορφωμένος με το σύστημα αρχείων FAT32. Δεν έχεις την δυνατότητα για επιλεκτικό backup.
Ευχαριστώ πολύ!
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.