Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

Οταν γινεται επιστροφη χρηματων απο paypal στην prepaid card αργει να φανει στην καρτα?Μου εκαναν refound απο hkequipment ηρθε μηνυμα απο paypal αλλα στην καρτα δεν φανηκαν τα χρηματα.

κυριλλέ το goinggear!Σα τον 4sevens για μένα, στο ίδιο μέρος είναι άλλωστε!

Και εμένα το refund αργεί να εμφανιστεί!ΆΣε που μου έρχονται τυχαίως πάντα λιγότερα!

Re: Φακοί για Δραστηριότητα στην Ύπαιθρο

Τι χρονο παραδοσης εχει συνηθως το zebralight ?
Παρηγγειλα προσφατα τον Η51 εδω και 15 ημερες....

λοιπον..οπως εχουν τα π[ραγματα αργουν μερικες μερες να φορτωθουν στο αεροπλανο και περισσοτερες μερες στην ελλαδα....

σου εδωσαν αριθμο συστημενου?

http://www.track-chinapost.com/

χρησιμοποιησε το πρωτο.....ερχεται απο πιο εμσα στην κιαν απο το ΗΚ

Α καλα.....

6 μερες μετα την αποστολη του (15 του μηνα) το δειχνει στο αεροδρομιο του Πεκινου και μετα αγνοειται :D

Κι εγώ έκανα την παραγγελία πριν 3 μέρες. Προχθές μου έστειλαν από το site της zebralight ότι η παραγγελία εστάλει από τους ίδιους και εχθές είδα στο site που αναφέρει και o Κώστας ότι το πακέτο βρίσκεται στο Πεκίνο.

Κατάλαβα θα πρέπει να κάνουμε πολυυυυυυυυ....... υπομονή.

Ελπίζω μέχρι τις 2-4 Μαΐου να έχει έρθει γιατί μετά μπαίνω στρατό.

Θα ήθελα να αναφέρω την απαράδεκτη αντιμετώπιση που είχα από το online κατάστημα hkequipment. Αγόρασα 2 φακούς τέλος Οκτωβρίου 2010 από το συγκεκριμένο κατάστημα. Αφού το δέμα αργούσε να φθάσει ζήτησα επιβεβαίωση της αποστολής και μου έστειλαν το tracking number του συστημένου δέματος. Τελικά μετά από αρκετές ημέρες που έψαχνα το δέμα στα ΕΛΤΑ, μου είπαν ότι το δέμα έφθασε στα ΕΛΤΑ αλλά κάπου χάθηκε και δεν το παρέλαβα ποτέ. Η μόνη λύση ήταν να ξεκινήσει διαδικασία αναζήτησης ο αποστολέας προκειμένου να βεβαιωθεί επίσημα ότι το δέμα χάθηκε στα ΕΛΤΑ.
Επικοινώνησα με το hkequipment και μου είπαν ότι θα ξεκινήσουν τη διαδικασία μέσω Hong Kong post αλλά θα χρειαστούν 3-4 εβδομάδες για να έχουμε απάντηση. Από το σημείο αυτό και μετά η συμπεριφορά του συγκεκριμένου καταστήματος απέναντί μου είναι άθλια. Δεν απαντούν σε κανένα από τα δεκάδες e-mail που τους έχω στείλει! Τους έστειλα μήνυμα και μέσω της φόρμας επικοινωνίας που έχουν στο site τους, αλλά ούτε και από εκεί έλαβα απάντηση. Εν τω μεταξύ, μετά από επικοινωνία με τα ΕΛΤΑ μου είπαν ότι για το συγκεκριμένο δέμα δεν έλαβαν ποτέ επίσημη αίτηση αναζήτησης, συνεπώς το hkequipment μου είπε ψέμματα ότι είχε ξεκινήσει τη διαδικασία αναζήτησης.
Μετά από τόσους μήνες δεν έχω ελπίδες για το συγκεκριμένο δέμα, απλά το αναφέρω για να είναι προσεκτικοί όσοι αγοράζουν από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Re: Απάντηση: Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

Θα ήθελα να αναφέρω την απαράδεκτη αντιμετώπιση που είχα από το online κατάστημα hkequipment. Αγόρασα 2 φακούς τέλος Οκτωβρίου 2010 από το συγκεκριμένο κατάστημα. Αφού το δέμα αργούσε να φθάσει ζήτησα επιβεβαίωση της αποστολής και μου έστειλαν το tracking number του συστημένου δέματος. Τελικά μετά από αρκετές ημέρες που έψαχνα το δέμα στα ΕΛΤΑ, μου είπαν ότι το δέμα έφθασε στα ΕΛΤΑ αλλά κάπου χάθηκε και δεν το παρέλαβα ποτέ. Η μόνη λύση ήταν να ξεκινήσει διαδικασία αναζήτησης ο αποστολέας προκειμένου να βεβαιωθεί επίσημα ότι το δέμα χάθηκε στα ΕΛΤΑ.
Επικοινώνησα με το hkequipment και μου είπαν ότι θα ξεκινήσουν τη διαδικασία μέσω Hong Kong post αλλά θα χρειαστούν 3-4 εβδομάδες για να έχουμε απάντηση. Από το σημείο αυτό και μετά η συμπεριφορά του συγκεκριμένου καταστήματος απέναντί μου είναι άθλια. Δεν απαντούν σε κανένα από τα δεκάδες e-mail που τους έχω στείλει! Τους έστειλα μήνυμα και μέσω της φόρμας επικοινωνίας που έχουν στο site τους, αλλά ούτε και από εκεί έλαβα απάντηση. Εν τω μεταξύ, μετά από επικοινωνία με τα ΕΛΤΑ μου είπαν ότι για το συγκεκριμένο δέμα δεν έλαβαν ποτέ επίσημη αίτηση αναζήτησης, συνεπώς το hkequipment μου είπε ψέμματα ότι είχε ξεκινήσει τη διαδικασία αναζήτησης.
Μετά από τόσους μήνες δεν έχω ελπίδες για το συγκεκριμένο δέμα, απλά το αναφέρω για να είναι προσεκτικοί όσοι αγοράζουν από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Μια από τα ίδια και με το τρισάθλιο Pixmania...Χαμένο δέμα και άρνηση από μέρους τους για αποζημίωση...Μόνο κάτι λαλακίες για "άνοιγμα έρευνας μέσω του αποστολέα (DHL Global στην περίπτωση μου) φυσικά χωρίς αποτέλεσμα...Λες και ήταν δικό μου θέμα η αποστολή του δέματος...

Παιδιά μην τα ρίχνουμε όλα στα μαγαζιά του εξωτερικού.Κώστα στην Κύπρο δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά στην Ελλάδα τελευταία ακούγονται πολλά για τα ΕΛ.ΤΑ.Εγώ περιμένω δέμα 4 μήνες,προφανώς το έχασα...Κάποιος γνωστός που έχει σχέση μου είπε ότι έχει γίνει χοντρό θέμα με τα ΕΛ.ΤΑ και ότι έχουν παιχτεί καταστάσεις με πανάκριβα αντικείμενα μέσω κυκλώματος.Αυτά βέβαια μπορεί να είναι και ράδιο αρβύλα γι' αυτό πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και να περιμένουμε μήπως ακουστεί κάτι τον επόμενο καιρό.Πάντως τελευταία πολλά δέματα χάνονται και ίσως πρέπει να γίνει μια ομαδική προσπάθεια διαμαρτυρίας...

μου έστειλαν το tracking number του συστημένου δέματος. Τελικά μετά από αρκετές ημέρες που έψαχνα το δέμα στα ΕΛΤΑ, μου είπαν ότι το δέμα έφθασε στα ΕΛΤΑ αλλά κάπου χάθηκε και δεν το παρέλαβα ποτέ. Η μόνη λύση ήταν να ξεκινήσει διαδικασία αναζήτησης ο αποστολέας προκειμένου να βεβαιωθεί επίσημα ότι το δέμα χάθηκε στα ΕΛΤΑ.

Με το tracking number, ποιο είναι το τελευταίο σημείο που φαίνεται το δέμα? - φαίνεται να μπήκε στην Ελλάδα?
Αν θες γράψε εδω τον αριθμό να σου πω...
Πάντως, και εσύ μπορείς να το αναζητήσεις, εφόσον έχεις τον αριθμο και φαινεται να "μπηκε" Ελλάδα - δεν χρειάζεται να το κάνει ο αποστολέας!

Να συμφωνήσω και γω οτι το τελευταίο 4μηνο, διακρίνω ΘΕΜΑΤΑ με την αξιοπιστία - απώλειες στα ΕΛΤΑ... οπότε τα συστημένα / ασφαλισμένα / με tracking ειναι μονόδρομος!

Με το tracking number, ποιο είναι το τελευταίο σημείο που φαίνεται το δέμα? - φαίνεται να μπήκε στην Ελλάδα?
Αν θες γράψε εδω τον αριθμό να σου πω...
Πάντως, και εσύ μπορείς να το αναζητήσεις, εφόσον έχεις τον αριθμο και φαινεται να "μπηκε" Ελλάδα - δεν χρειάζεται να το κάνει ο αποστολέας!

Να συμφωνήσω και γω οτι το τελευταίο 4μηνο, διακρίνω ΘΕΜΑΤΑ με την αξιοπιστία - απώλειες στα ΕΛΤΑ... οπότε τα συστημένα / ασφαλισμένα / με tracking ειναι μονόδρομος!

Ναι ήρθε Ελλάδα, το δέμα έφθασε μέχρι το κέντρο διαλογής της περιοχής μου και εκεί φαίνεται να χάθηκε. Οι υπάλληλοι των ΕΛΤΑ εδώ που μίλησα, δέχονται ότι το δέμα χάθηκε στο κέντρο διαλογής, όμως τυπικά η διαδικασία αναζήτησης πρέπει να ξεκινήσει από τον αποστολέα και όχι από εμένα. Τουλάχιστον έτσι μου είπαν 3-4 υπάλληλοι των ΕΛΤΑ με τους οποίους μίλησα. Και σε αυτούς έκανε εντύπωση ότι χάθηκε συστημένο δέμα. Έχω στείλει και mail στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στα ΕΛΤΑ και περιμένω μιά επίσημη απάντηση.

και εγω περιμενω ενα δεμα απο hkequipment εδω και δυο μηνες, πιστευω πως χαθηκε. ( δεν ειναι συστημενο )

Last edited: