Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

Re: Απάντηση: Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

Άμα κάνει τέτοια & η USPS, πώς να μη γίνουν τα νεύρα σου τσατάλια...

Το προβλημα ειναι οτι το συγκεκριμμενο ηταν δεματακι , οχι φακελος , και χρυσοπληρωσα τα μεταφορικα .... Και τωρα αυτο... Πφφφ
Παλι καλα που ο αποστολεας ενδιαφερεται και με βοηθαει να λυσουμε το θεμα.

λοιπόν εχω ενα δέμα με φτηνά φακουδακια για φίλους,δλδ δυο φακούς κεφαλής αυτούς:
http://www.gearbest.com/headlights/pp_251155.html
αξία ουτε 10 ευρω,και βλέπω οτι το δέμα πηγε τελώνιο,καλα δεν βλέπουν οτι δεν είναι άξιας το δέμα??
εδω:ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 07-12-2016
το δέμα ηταν κρατημένο στο κέντρο διαλογής θεσσαλονικης 15 μέρες???? τι θέλουν ακριβώς και τι πρέπει να κάνω?

Ποιος ξέρει τι εφετζίδικο κουτί έχουν τα φακούδια και τράβηξε την προσοχή...!
Αν δεις οτι αργεί και άλλο, ψαξτο, μήπως τυχόν είναι "σβησμένα" τα στοιχεία παραλήπτη και δεν μπορούν να σε βρούν...!

Εγω σκεφτομαι μην σου χρεωσουν τπτ εξοδα αποθηκευσης ...
Αλλιως λογικα το κλασσικο 3ευρω θα εδινες νομιζω .

τελικά μολις ξεκόλλησε απο ΥΕΔ,μάλλον ειδαν οτι δεν είναι αξίας το πακέτο.
τώρα τι βλέπανε μισό μήνα δεν γνωρίζω.

Εμένα δεν μου αρέσει καθόλο το ΥΕΔ.
Περίμενε να πληρώσεις δασμό.

Άκρη δεν μπορεί να βγει τι παίζει με τα τελωνεία!:nounder:
Εγώ πάντως συνεχίζω να λαμβάνω διάφορα δέματα μικρού-μεσαίου όγκου (πραγματικής αξίας <25$ μέχρι στιγμής) χωρίς κανένα τελωνειακό παρατράγουδο... μέχρι τώρα...:rip:

λοιπόν εχω ενα δέμα με φτηνά φακουδακια για φίλους,δλδ δυο φακούς κεφαλής αυτούς:
http://www.gearbest.com/headlights/pp_251155.html
αξία ουτε 10 ευρω,και βλέπω οτι το δέμα πηγε τελώνιο,καλα δεν βλέπουν οτι δεν είναι άξιας το δέμα??
εδω:ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 07-12-2016
το δέμα ηταν κρατημένο στο κέντρο διαλογής θεσσαλονικης 15 μέρες???? τι θέλουν ακριβώς και τι πρέπει να κάνω?

Toν ιδιο φακο απο εβαυ παρελαβα χθες χωρις κανενα προβλημα!
Επισης πακετα απο μπανγκουντ και τζιαρμπεστ ηρθαν χωρις παρατραγουδα!

Οφ τοπικ
ο συγκεκριμενος φακος ειναι πολυ καλος! Μια απο τις καλυτερες αγορες μου!

λοιπον, ψαξυε λιγο παραπανω..εχει αναλογο τοπικ εδω στο avclub.

επισης να ξερετε οτι απο ενα ποσο και κατω υπαρχει αδασμολογητο. Θα χρειαστειτε μονο να τους στειλετε τυπωμενο το ηλεκτρονικο τιμολογιο.
(πιθανον ειναι να σας το ζητησου αυτοι)

επισης ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ παραλαβες με κουριερ ΟΥΤE με EMS

Εχω φερει παραγγελιες (3? 4?) των ~60 ευρω, απο Κίνα , με DHL χωρις να περασουν τελωνειο . Τυχαιο ισως?

εκανες παραλαβη απο το ελληνικα ταχυδρομεια?

λιγο μπερδεμενη η κατασταση με αυτους, γιατι η dhl εχει απορροφησει τα γερμανικα κρατικα ταχυδρομεια.
παραλαβες απο armytek περνουσαν κανονικα, εκτιος απο μια ενος φιλου οπυ του τραβηξαν τα νεφρα απο τα αυτια

λιγο μπερδεμενη η κατασταση με αυτους, γιατι η dhl εχει απορροφησει τα γερμανικα κρατικα ταχυδρομεια.
Και είχα την εντύπωση ότι έγινε το ανάποδα: τα γερμανικά ταχυδρομία αγόρασαν την DHL...

λοιπον, ψαξυε λιγο παραπανω..εχει αναλογο τοπικ εδω στο avclub.

επισης να ξερετε οτι απο ενα ποσο και κατω υπαρχει αδασμολογητο. Θα χρειαστειτε μονο να τους στειλετε τυπωμενο το ηλεκτρονικο τιμολογιο.
(πιθανον ειναι να σας το ζητησου αυτοι)

επισης ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ παραλαβες με κουριερ ΟΥΤE με EMS

Μου ηθρε στην πορτα μου προχτες με ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ κουτα απο κινα που εσταλη με EMS

Και είχα την εντύπωση ότι έγινε το ανάποδα: τα γερμανικά ταχυδρομία αγόρασαν την DHL...

έτσι είναι. Η Deutsche Post εξαγόρασε την DHL κάπου στο 2001-2 και από τότε είναι θυγατρική των γερμανικών ταχυδρομείων