Μεταφορικές εταιρίες - Ταχυδρομεία

Εχει συμβει σε κανένα κατι παρόμοιο, Λετε να την πιώ την :ernaehrung004: ?

Συνεχεια..συνηθως τετοιες εταιρες προ-αγοραζουν τα νουμερα, στο συστημα φαινονται οταν τα παραδωσουν.....
Εγω θα εελγα οτι η fasttech καμει μαζι αποστολησ την Σιγκαπουρη και μετα τα σκορπιζει απο εκει

Θα τρελαθώ... λετε να μας ακούνε όταν αρχίζουμε τη γκρίνια? μολις τώρα δειχνει οτι το δέμα εστάλει σήμερα
Να σαι καλα kospap!

Έχω παραγγείλει κατι πράγματα απο fasttech και ενω μου έχουν δώσει tracking number απο το περασμένο Σάββατο αυτο αρνειται να δουλέψει.
H παραπομπή του λινκ στο singpost αναφέρει:the order not found...
Έστειλα μυν. στο fasttech και η απαντησή τους ήταν να περιμένω μερικές μέρες επειδή έχει πέσει πολύ φόρτο στο εκεί ταχυδρομείο
Εχει συμβει σε κανένα κατι παρόμοιο, Λετε να την πιώ την :ernaehrung004: ?

Συχνα συμβαινει, εγω τσεκαρω τα tracking number μετα απο καμμια δεκαρια μερες.
Καμμια φορα το ξεχναω εντελως και μου ερχεται το πακετακι σαν εκπληξη :))

Έτσι κάνω και εγώ όταν είναι από έμπιστο site, αφού μου στείλουν μήνυμα ότι στάλθηκε δεν κοιτάζω που είναι εκτός και αργήσει αρκετά. ...

μηπως σπασαμε νεο ρεκορ? παραλαβη σημερα, αποστολη στις 19 Μαιου!

Το δικο μου ειχε πάει μια βολτα στη Ροδο να κανει διακοπές ξαναγύρισε Αθήνα και τωρα λογικα θα πάρει το δρόμο προς εμένα :popcorn:

μηπως σπασαμε νεο ρεκορ? παραλαβη σημερα, αποστολη στις 19 Μαιου!

Για πες από ποιο internetoμάγαζο έγινε η παραγγελία να έχουμε τον νου μας...

Σε μένα πάντως το μέχρι τώρα ρεκόρ των 29 ημερολογιακών ημερών που το μοιράζονται η dx.com και η fancyflashlights.com το έσπασε από χθες η tmart.com ... και συνεχίζει να το αυξάνει :firstprize:

DX αλλα δεν φταινε αυτοι....Το εστειλαν την επομενη μερα απο την παραγγελια.
Απλα μαλλον ξαναφρακαρα η Κινα

Η DX εκτός από την αργή ετοιμασία της παραγγελίας (15 ημέρες!) αλλά και την αποστολή της, σου δίνει αριθμό συστημένου CN και όταν φτάσει το δέμα μετά από πολλές ημέρες έχει αριθμό συστημένου SG!

Δηλαδή το δέμα πάει πάλι πίσω σε αυτούς (άγνωστο το γιατί) και αυτοί στο ξαναστέλνουν με Singapore Post χωρίς να σε έχουν ειδοποιήσει ότι ο αριθμός συστημένου άλλαξε!

Τρίτη φορά που μου συμβαίνει τώρα τελευταία.

Η DX εχει προιοντα στις σελιδες της που ΔΕΝ τα εχει σε στοκ, η και τα εχει σταματησει εδω και καιρο, αλλα δεν τα αφαιρει. Πονηροι οι κινεζοι.

Μετα σε ρωτανε αν θες τα λεφτα σου πισω η σε store credit. Εστω και ενα 10% των πελατων (που εγω νομιζω οτι ειναι 50%+) να πει store credit, η DX εχει κερδισει την πωληση χωρις να εχει το προιον...

Εγω παντα λεω store credit, οπως ακριβως χθες που μου ειπαν οτι δεν εχουν stock απο 2 διαφορετικες μπαταριες που ειχα παραγγειλει για κινητα..:))

Παιδια περιμενω ενα δεμα απο Γερμανια.Εχω το tracking number, το βαζω και στο tracking των γερμανικων ταχυδρομιων και στα ελτα και δεν το βρισκω πουθενα.Το δεμα πιθανον σταλθηκε 12-13 του μηνα.

Ερώτηση 1η:

ΓΙΑΤΙ το θεμα ειναι στην κατηγορία LED φακοί; :stupido2:

Ερώτηση 2η:

Εκανα 2 παραγγελίες απο ebay μεσα στο καλοκαίρι με διαφορά 2 ημερών. Τα δέματα ειχαν μικρο κοστος και τα 2 κάτω απο 5 . Δεν μου χρεωσαν τελεωνειο. Και ηρθαν ταυτόχρονα στο ταχυδρομείο. Εκαναν περίπου 15 ημέρες ομως ειχα δωρεάν μεταφορικά.

Και τωρα εχω κάνει παραγγελίες απο ebay παλι απο τις 11/9 και μεχρι 17/9. Βλεπω οτι κάποια πακέτα ηρθαν Ελλάδα 18 & 20/9 ομως δεν βλεπω καμια κινηση απο εκει και περα. Ουτε μου ηρθε κανενα χαρτι απο τα ΕΛΤΑ για παραλαβή. Το κόστος του ενος ειναι γυρω στα 10 ευρω και το αλλο γυρω στα 25 ευρω. Λετε να μου τα κρατησουν τελωνειο;

1. Για ιστορικους λογους Ξεκινησε απο φακους.
2. ΟΧΙ. Υπομονη.

Στο ebay βεβαια γραφει οτι

Estimated Delivery: Wed. Oct. 2 - Tue. Oct. 15

αλλά στο tracking λεει Athens registered mail section. Καλα μια εβδομαδα να ερθει απο Αθηνα; Γενικά απο τι ποσα και πάνω σου βαζουν εξτρα κοστος; εχω διαβασει οτι τα μικρα δεματα τα περνάνε ετσι. Ισχύει;

Last edited:
Το τι λεει το ebay ειναι απλα ευχολογιο...
Το ποτε σου βαζουν εξτρα κοστος εξαρταται απο το ειδος, τη μεταφορικη, τη χωρα, την εποχη και την τυχη.
Παντως για πραγματα αξιας μεχρι $50 δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.

A! να ρωτήσω κατι ακομη; εχω κανει bid σε ενα αντικειμενο στα $31 και απο κάτω λεει:

Shipping:$27.39 & Import charges:$15.74 (estimated and based on current bid)

Δηλαδή, στο τελωνειο στην Αθηνα, θα δουν οτι εχω πληρωσει ηδη import charges και δεν θα μου το χρεωσουν; οκ ειναι κατω απο 50 δολλαρια αλλα λεω μηπως αν ειχαν προθεση να το χρεωσουν.

Ετσι φαινεται, δεν θα πληρωσεις τελωνειο σε ενα προιον ομως που πιθανως να μην πληρωνες ουτως η αλλως λογω μικρης αξιας.

Αλλα σε συμφερει να πληρωσεις 43 δολλαρια για φορους και μεταφορικα? Για κατι που κοστιζει $31?