Μεταφορικές να σου τύχουνε!!!!

prooptiki

AVClub Enthusiast
26 June 2006
1,043
Ioannina
Καλές είναι αλλά μερικές φορές !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απολάυστε και πείτε μου τι είναι !!!!
Αν το βρείτε μην περιμένετε δώρο!!!
Να δω τις ασφάλειες τους τώρα!!!

hfqti32gfc4no7grw52a.jpg

ehuihnmo3dgv27hank9q.jpg

Δεν ξέρω σε ποια κατηγορία θα ήταν καλύτερα μήπως στην DIY!!!

Τα πικάπ θέλουν εξαιρετικά προσεκτικό πακετάρισμα κατά τη μεταφορά. Κανονικά απαιτείται αποσυναρμολόγηση όλων των κινούμενων τμημάτων, ειδικότερα το καπάκι και το πλατό. Καλό είναι να διατηρεί κάποιος τα αρχικά υλικά συσκευασίας της εταιρείας.

Και εμένα κάποιας "μορφής" Rega πικάπ μου φαίνεται.....:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Το έκαναν Crash Test από την Ταράτσα????????

Τα πικάπ θέλουν εξαιρετικά προσεκτικό πακετάρισμα κατά τη μεταφορά. Κανονικά απαιτείται αποσυναρμολόγηση όλων των κινούμενων τμημάτων, ειδικότερα το καπάκι και το πλατό. Καλό είναι να διατηρεί κάποιος τα αρχικά υλικά συσκευασίας της εταιρείας.

Και φυσικά να δεθεί με κάτι ο βραχίονας ώστε να μένει ακίνητος, ας μην το ξεχνάμε...

Το ξέρω ότι η συσκευασία δεν ήταν και ότι καλύτερο, αλλά δεν έχει απομείνει τίποτα πάνω του!!! Μιλάμε για 12 πόντους πλατώ από γυαλί να έχει γίνει κομμάτια και να έχει μείνει έτσι λόγο του κολλημένου ματ. μέχρι και o διακόπτης οn-off έφυγε από την θέση του, όπως δείχνει η νεκροψία κάποιος χοροπήδησε επάνω του!!!
θέλει πολύ προσπάθεια!
Και από την ταράτσα να το ρίχναμε πάλι σε καλύτερη κατάσταση θα το βρίσκαμε!
Καληνύχτα σας

Ένα ακόμα Rega P3

Καλά, κάτω από καμιά παλέτα το έβαλαν και έγινε έτσι;
Αυτό είναι Splatter για audiophiles!

Το πλατό rega μου φαίνεται και εμένα. Ίσος το p3. Αλλά είναι αδικαιολόγητο να στέλνετε έτσι, δεν φταίει η μεταφορική για το splatter. Ο συσκευαστής φταίει.

12 χιλιοστά (όχι πόντους) πλατό… μέσα στο πικάπ? Απέξω έπρεπε να είναι.
Ο βραχίονας έπρεπε να είναι στην θέση του κουμπωμένος. (εγώ θα προστάτευα και τη βελόνα… αν και μαλον δεν έχει)
Θα έβγαζα και τους ιμάντες.
Και βγαίνει και το καπάκι.

Πω πω … μην νομίζεις ότι σου τη λέω προς θεού… εύχομαι να μη την πατήσω ποτέ έτσι…
Ο βραχίονας είναι σπασμένος στη βάση του? Αν δεν κάνω λάθος είναι… Όχι τίποτα άλλο αλλά να δούμε εάν σώζεται και τίποτα άλλο εκτός του κινητήρα που είναι από κάτω και ελπίζω ότι έχει διασωθεί.

Ο βραχίονας φαίνεται κομμένος στη βάση και αποκεφαλισμένος...
Με τη βρωμιά που θα έχει πάρει το πηγάδι μέσα είναι για πέταμα...
Έτσι που το κόβω έχει φάει τέτοιο χτύπημα που δεν νομίζω ότι επέζησε το μοτέρ!
Μόνο το βαρίδι φαίνεται άθικτο...

με πιανει η καρδια μου με τον αληταρα που στο πακεταρισε ετσι και τους καφρους που το μεταφερανε....ντροπη τι να πω...

τους αξιζει να περασουν το απολυτο μαρτυριο της ποπ, 24 ωρες το 24 ωρο για μια εβδομαδα συνεχης ακροαση μπαρμπαρα στρειζαντ, μιλι βανιλι και τζειμς μπλαντ, σε κλειδωμενο δωματιο με τσιτα PA κινεζικα ηχεια.

Το πλατό rega μου φαίνεται και εμένα. Ίσος το p3. Αλλά είναι αδικαιολόγητο να στέλνετε έτσι, δεν φταίει η μεταφορική για το splatter. Ο συσκευαστής φταίει.

12 χιλιοστά (όχι πόντους) πλατό… μέσα στο πικάπ? Απέξω έπρεπε να είναι.
Ο βραχίονας έπρεπε να είναι στην θέση του κουμπωμένος. (εγώ θα προστάτευα και τη βελόνα… αν και μαλον δεν έχει)
Θα έβγαζα και τους ιμάντες.
Και βγαίνει και το καπάκι.

Πω πω … μην νομίζεις ότι σου τη λέω προς θεού… εύχομαι να μη την πατήσω ποτέ έτσι…
Ο βραχίονας είναι σπασμένος στη βάση του? Αν δεν κάνω λάθος είναι… Όχι τίποτα άλλο αλλά να δούμε εάν σώζεται και τίποτα άλλο εκτός του κινητήρα που είναι από κάτω και ελπίζω ότι έχει διασωθεί.

Αποκλείεται να το έστειλε έτσι ο κατασκευαστής!

Το Ρ5 μου το πήρα καινούριο και η συσκευασία ήταν υποδειγματική.
Τα πάντα λυμένα και ακινητοποιημένα, όχι αυτό το χάλι.

Το μόνο κακό είναι ότι λόγω της φύσης της συσκευασίας, δεν ξαναχρησιμοποιείται. Αναγκαστικά, την πετάς.

Το μόνο κακό είναι ότι λόγω της φύσης της συσκευασίας, δεν ξαναχρησιμοποιείται. Αναγκαστικά, την πετάς.

Από αυτό υποθέτω ότι το πικάπ είναι μεταχειρισμένο. ;)
Ίσως να έγινε προσπάθεια πακεταρίσματος αλλά προφανώς δεν έγινε τόσο καλή ώστε να αντέξει μία παλέτα τιτανίου, έναν εξαγριωμένο ελέφαντα και την πτώση από τα 245 μέτρα κατά την εκφόρτωση...

Οχ, μόλις είδα και την τελευταία Φώτο... είχε και ανακαλωδίωση ή μου φαίνεται? (Vdh&WBT??? (αυτό το κρατάς... )). Ο κινητήρας μπορεί να σου μείνει για diy (από κάτω είναι, ελπίζω δε θα έχει σπάσει).

Όντως έχει γίνει ανακαλωδίωση Vdh ούτε που το πρόσεξα!!!! αλλά μόνο η εξωτερική απέμεινε!
Το πηγάδι επίσης δεν ανασηκώνεται και φαίνεται να περιστρέφεται κανονικά αλλά θα αργήσει αρκετά η επαλήθευση, πρώτα τα ασφαλιστικά και μετά θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο!
Φυσικά είναι δεύτερο χέρι και μάλλον τελευταίο.

Πολύ στεναχωρήθηκα όταν το είδα έτσι!!!