Μεταφορική απο Γερμανία σε Ελλάδα;

dinos

Moderator
Staff member
17 June 2006
931
Πάτρα
Υπάρχει μεταφορική που να αναλαμβάνει την συσκευασία και τη μεταφορά ενός αντικειμένου περίπου 30 – 35 Kgr, από συγκεκριμένη διεύθυνση στη Γερμανία προς την Ελλάδα. Υπάρχουν αντικείμενα στο EBay που ο πωλητής δεν αναλαμβάνει την υποχρέωση της μεταφοράς και προσφέρει μόνο την επιτόπια συλλογή (local pickup). Συνήθως υπάρχουν καλές τιμές σε τέτοιου είδους προϊόντα και ίσως μια μεταφορική με ικανοποιητικό κόστος να μπορεί να το φέρει στην Ελλάδα.

Δυστυχως περα απο τις γνωστες εταιρειες ταχυμεταφορων,οι αλλες με πιο φθηνο κοστολογιο δεν ειναι στη ουσια διαθεσιμες για απλους καταναλωτες.

και αυτες απλα τους λες πηγαινε στη συγκεκριμενη διευθυνση παρτα κ φερτα μου? βασικα θα πρεπει να χεις καποιο γνωστο για τα στειλει αρχικα ο τυπας απto ebay?

Εγώ έχω αγοράσει στο παρελθόν 2 ενισχυτές-θηρία από Γερμανία.
Επειδή δεν αναλάμβανε ο πωλητης να μου τους στειλει έκανα το εξής.
Πήγα σε έναν γνωστό μου έμπορο αυτοκινητων που εκανε εισαγωγες απο Γερμανια και μου τους εφερε εκεινος.
Τωρα βέβαια τα πράγματα εχουν αλλάξει αφού ελάχιστοι πια κανουν εισαγωγες αυτοκινητων,αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Μια άλλη λύση ίσως ειναι να ρωτησεις καποια απο τις μεγαλες εταιρειες ταχυμεταφορων,ACS,SPEEDEN κτλ.Σίγουρα θα εχουν ανταποκριτές εκει και θα σου πουν.

Σωστο αυτο που λεει ο Σωκρατης,αλλα θα πρεπει και η πολις του πωλητου να ειναι κοντα στο δρομολογιο του φορτηγου.Δεν μπορει να παει σε ενα χωριο η πολη 300-400 χλμ μακρια απο το δρομολογιο του ενα φορτηγο με ρυμουλκα[συνηθως] για να παει μια παλεττα το πολυ.Και δυστυχως αυτο εκμεταλλευονται στο επακρο οι εταιρειες ταχυμεταφορων και χρεωνουν ,οσο χρεωνουν

ΥΠΑΡΧΕΙ η IDP, έδρα στην Θεσσαλονίκη με ''ειδικότητα'' στις μεταφορές από και πρός Γερμανία και με πολύ καλές τιμές. Τους έχω χρησιμοποιήσει 2 φορές και έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

http://www.idpexpress.gr/