Μετακινήσεις Θεμάτων??

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Μετακινήσεις Θεμάτων??

Μπάμπη καθόλου δεν εννοούσα την άποψη του Τζιμάκου στα περί ευγένειας κλπ.

Μιλάω πάντα για τη πρόθεση που έχει ένα μέλος όταν γράφει. Τελευταία στη Μουσική Κατηγορία οι προθέσεις ήταν διαφορετικές από εκείνες που έδειχνε η βιτρίνα. Δυστυχώς με την ανοχή και υπεράσπιση των δήθεν "Δημοκρατικών" το παρατράγουδο συνεχίζεται...

Οκ, sorry τότε γιατί λάθος κατάλαβα.
Με τούτα και μ' εκείνα όμως μήπως θα έπρεπε, και για να μην μπλέκονται τα πράγματα, να γίνει μια ξεχωριστή κατηγορία "Ελληνική μουσική"; Μήπως αυτό θα βοηθούσε ώστε στο μέλλον να αποφεύγουμε τέτοιου είδους "παρατράγουδα";

Re: Απάντηση: Re: Μετακινήσεις Θεμάτων??

Με τούτα και μ' εκείνα όμως μήπως θα έπρεπε, και για να μην μπλέκονται τα πράγματα, να γίνει μια ξεχωριστή κατηγορία "Ελληνική μουσική"; Μήπως αυτό θα βοηθούσε ώστε στο μέλλον να αποφεύγουμε τέτοιου είδους "παρατράγουδα";

+1
Το σίγουρο είναι πως κάτι πρέπει να γίνει. Πλέον αυτές οι συζητήσεις (και η κατάληξη τους) είναι καθημερινό φαινόμενο!

καταρχάς θέλω να πω στον Μπάμπη οτι η απάντηση του Κώστα του Μουκιουρούφη είχε στόχο εμένα .........
οπότε άστο Μπάμπη μην σε πάρει κι εσένα η μπάλα, δεν χρειάζεται να χαλάσεις το όνομα που έχεις εδώ μέσα.

απο εκεί και πέρα φίλε mmoukiou, το οτι δεν θα εξέθετες δημόσια τέτοιους χαρακτηρισμούς συνεπάγεται οτι ουσιαστικά τους υιοθετείς ..
αυτό εμένα μου αρκεί σαν μια απάντηση που ζήτησα πριν !

απο εκεί και πέρα όμως, σαφώς και δεν τους βάζω όλους στο ίδιο σακί, σε καμία των περιπτώσεων, άλλωστε ούτε εμένα μου αρέσει ο Notis.
προτιμώ τους παλιούς όπως λες...
όμως, και το τονίζω αυτό, σχεδόν όλοι οι πρόγονοι μας έχουν περάσει απο τέτοιες πίστες και είχαν τέτοιου είδους ακούσματα, γεγονός που δεν χωρά αμφισβήτησης.

υ.γ και επειδή πολλά ακούγονται τελευταία περι troll και λοιπών, αν έχει κάποιος αποδείξεις στα λεγόμενα του ας τις ρίξει στο τραπέζι αλλιώς νομίζω οτι συκοφαντεί !
ας μην ξεχνάμε άλλωστε οτι κάτι παρόμοιο είχε γίνει και στην ποδοσφαιρική κατηγορία και έγινε ο χαμός.

Όχι Μπάμπη. Δεν υπάρχει καμία προκατάληψη υπέρ ή εναντίον της Ελληνικής μουσικής. Όποιος έχει διαβάσει έστω και λίγο από την κατηγορία το γνωρίζει αυτό.

Όχι Μπάμπη. Δεν υπάρχει καμία προκατάληψη υπέρ ή εναντίον της Ελληνικής μουσικής. Όποιος έχει διαβάσει έστω και λίγο από την κατηγορία το γνωρίζει αυτό.

icon10.gif

Για την Πασπαλά μιλάς ή για τη Λένα Πλάτωνος;

Re: Απάντηση: Re: Μετακινήσεις Θεμάτων??

Φιλτατε Μπαμπη, λυπαμε που σε στεναχωρω, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΕΙ απο τον λεγαμενο "καλλιτεχνη". Αυτο ομως ειναι αλλη κουβεντα και εντελως εκτος θεματος.

απο εκεί και πέρα φίλε mmoukiou, το οτι δεν θα εξέθετες δημόσια τέτοιους χαρακτηρισμούς συνεπάγεται οτι ουσιαστικά τους υιοθετείς ..
αυτό εμένα μου αρκεί σαν μια απάντηση που ζήτησα πριν !

"παρ'ότι δεν υιοθετώ χαρακτηρισμούς για δίποδα, ή δεν θα τους εξέθετα ποτέ δημόσια τέτοιους χαρακτηρισμούς"

Προφανώς, αν και δεν είμαι αναγκασμένως να δώσω απάντηση, από τα τονισμένα γράμματα εξυπακούεται : "αν τους υιοθετούσα"

Μην το ρίξουμε και στη γραμματική τώρα ωρέ...

Παρακαλώ τον Γιώργο Μπαϊραχτάρη να μου πει τι επιθυμεί να απογίνει με το thread του...

δεν νομίζω ότι είναι θέμα μουσικής παιδείας το πόσο δίποδο είναι ο άλλος (που είμαστε) η τετράποδο...
και ο Σεχιδης που έφαγε όλη την οικογένεια με Κλασσική την έβγαζε...
με την ίδια λογική θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι το av club είναι το άνδρο του κανιβαλισμού:flipout:
απλά οι περισσότεροι εδώ μέσα που ψάχνουν στην μουσική κατηγορία και ανταλλάσσουν απόψεις έχουν το μικρόβιο της μουσικής μέσα τους το οποίο μικρόβιο δεν δέχεται και πολλά πολλά και είναι λογικό...

πισωγυρίσματα στην μουσική δεν υπάρχουν...υπάρχει ανοιχτός ορίζοντας και παμπολα μονοπάτια για να διαβεί κανείς,,,
η απόρριψη η η πρόταση μετά από ακρόαση είναι ότι πιο υγείες......αντίθετα η απόρριψη μετά από επιφανειακή ακρόαση δημιουργεί ερωτηματικά...

η πρόταση του Μπάμπη για δημιουργία καθαρά Ελληνικής ενότητας νομίζω ότι είναι και η πιο σωστή...
μάλλον έτσι θα σταματήσουν οι παρεξηγήσεις (και θα παρει το you tube φωτιά:flipout:)

"παρ'ότι δεν υιοθετώ χαρακτηρισμούς για δίποδα, ή δεν θα τους εξέθετα ποτέ δημόσια τέτοιους χαρακτηρισμούς"

Προφανώς, αν και δεν είμαι αναγκασμένως να δώσω απάντηση, από τα τονισμένα γράμματα εξυπακούεται : "αν τους υιοθετούσα"

Μην το ρίξουμε και στη γραμματική τώρα ωρέ...

καταλαβαινόματε όλοι απόλυτα μην ανησυχείς .... ωρέ

@ Τζιμακο :

Αυτο -αν και αποτελει προσωπικη σου αποψη υποθετω- δεν σου δινει το δικαιωμα να μιλας ετσι για συνανθρωπους σου.

Η θεωρεις οτι η μουσικη παιδεια που διαθετεις σου δινει το δικαιωμα αυτο?

Re: Απάντηση: Μετακινήσεις Θεμάτων??

καταρχάς θέλω να πω στον Μπάμπη οτι η απάντηση του Κώστα του Μουκιουρούφη είχε στόχο εμένα .........
οπότε άστο Μπάμπη μην σε πάρει κι εσένα η μπάλα, δεν χρειάζεται να χαλάσεις το όνομα που έχεις εδώ μέσα.

Αυτό δεν το κατάλαβα.
Σου έχει πει κανένας ότι με χωρίζει κάτι με τον Μπάμπη που θα τον πάρει κιόλας η μπάλλα και θα χαλάσει και το όνομά του αν κάνει μαζί μου διάλογο? Τι λες ρε φίλε?
Από που το'βγαλες αυτό το συμπέρασμα? Για να ξέρεις λοιπόν, το αντίθετο εντελώς συμβαίνει.
Συνεχίζεις να μιλάς αυθαίρετα, πρόσεχε.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μετακινήσεις Θεμάτων??

Αυτό δεν το κατάλαβα.
Σου έχει πει κανένας ότι με χωρίζει κάτι με τον Μπάμπη που θα τον πάρειμκιόλας η μπάλλα και θα χαλάσει και το όνομά του αν κάνει μαζί μου διάλογο? Τι λες ρε φίλε?
Από που το'βγαλες αυτό το συμπέρασμα? Για να ξέρεις λοιπόν, το αντίθετο εντελώς συμβαίνει.
Συνεχίζεις να μιλάς αυθαίρετα εντελώς και πρόσεχε.

"ρε" και υποδείξεις όχι σ' εμένα.

απλά και όμορφα.

απο εκεί και πέρα, οτι έχουν δημιουργηθεί χρήστες μιάσματα είναι δεδομένο............

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μετακινήσεις Θεμάτων??

"ρε" και υποδείξεις όχι σ' εμένα.

απλά και όμορφα.

απο εκεί και πέρα, οτι έχουν δημιουργηθεί χρήστες μιάσματα είναι δεδομένο............

Από τη δική σου μεριά "απλά και όμορφα" δεν είδα όταν μπλέκεσαι όπου βρεις παράθυρο.
Απάντησε πως έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα. Ακούω...

Βλέπω αρχίσαμε τα προσωπικά. Το θέμα κλείνει. Περιμένω pm από το Γιώργο για το αν και πώς επιθυμεί να υπάρξει συνέχεια.

Status
Not open for further replies.