Εσεις πως το λυνεται το προβλημα των χαλιων
Η χοντρή μοκέτα από τοίχο σε τοίχο δεν ξεστρώνεται ποτέ από τον χώρο του στερεοφωνικού.Εσεις πως το λυνεται το προβλημα των χαλιων;
Πίκρα.
Κάποιοι χώροι είναι τόσο ιδιότροποι που σε φέρνουν σε απόγνωση.
Και δυστυχώς όσο καλλίτερο είναι ένα σύστημα τόσο περισσότερο θα ''ξεβρακώσει'' το χώρο.
Φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα οτι δεν υπάρχει κανόνας.
Ενας χώρος που μοιάζει τέλειος μπορεί να εξελιχθεί σε εφιάλτη.
Και βλέπω τελικά οτι είναι το ίδιο δύσκολο να στίσεις το χώρο γύρω απο το σύστημα όσο και να ταιριάξεις το σύστημα σε έναν έτοιμο χώρο.
Φίλε μου Θάνο υποφέρεις απο το«σύνδρομο του καλοκαιρινού σπιτιού»,ηρέμησε χαλάρωσε,ΜΗΝ κάνεις σκέψεις για τίποτε αλλαγές μηχανημάτων,το ρεύμα δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα,πηγαινε για κανένα μπάνιο-διακοπές και όταν έρθει ο χειμώνας αφου ηρεμήσεις στρώσε το σπίτι σου όπως πρέπει πάντα στα όρια του φυσιολογικού και σιγά σιγά φέρε το αποτέλεσμα στα μέτρα σου,τον έχω ζήσει τον εφιάλτη και νομίζω ότι έτσι θα έκανα εγώ,καλή τύχη.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΣΕ SHUNYATA HYDRA ΦΙΛΤΡΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗς ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.... ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ...ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ, ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΜΟΚΕΤΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΗ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΙΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ.ΚΑΙ ΚΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΛΑΚΑΚΙ...ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΚΑΜΙΑ ΜΟΥΦΑ ΨΕΥΤΟΠΛΑΚΑΚΙ..ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΠΗΡΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΡΑΝΙΤΗ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΠΑΝΩ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΙΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ....
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ Η ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΤΣΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΕΠΑΙΖΕ ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΟΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ....
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ Η ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑ, ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ,ΟΠΩς ΕΙΠΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ...!!!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΥΤΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ(ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟ ΛΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΤΖΑΜΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ...!!! ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ....
θανο ειμαι παθων και εγω. μηνες παιδευτηκα με τον νεο χωρο με τις ιδανικες διαστασεις (γραφειο) αλλα
και με το σαλονι που ειναι ιδιο περιπου με το δικο σου που περιγραφεις. ακομα και στο πατωμα. :rifle:
πριν πω τη γνωμη μου πες μου σε παρακαλω τι ηχεια και ενισχυτη εχεις
Πήγα να βγάλω φωτογραφία και ειχε χαλασει η μηχανη...για να μην τα πολυλεω με διαστασεις και τετοια, θα ανεβασω μια φωτο να δειτε το τραγικο της υποθεσης γιατι συμφωνα με τα χαρτια και τις γενικες οδηγιες το συτημα βρισκεται στην ιδανικη θεση....αναμεινατε φωτο λοιπον....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.