Μετακομίζω γιατί Χωρίζω και ζητώ την άποψη σας.

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Μετακομίζω γιατί Χωρίζω και ζητώ την άποψη σας.

Διαβάζοντας αυτά ... καταλαβαίνεις γιατί μια γυναίκα δεν μπορεί να βρει άντρα ή χωρίζει !!!! :frusty:

Από ποιο ποστ προκύπτει η αιτία του χωρισμού ώστε να οδηγηθείς σ' αυτό το συμπέρασμα???

Re: Απάντηση: Re: Μετακομίζω γιατί Χωρίζω και ζητώ την άποψη σας.

Για πες μας εσυ?

Γιατί απλά φίλε The Doctor ή θα είναι πολύ "άντρες" ή πολύ μαμάκηδες!!!
Υπάρχουν φυσικά και normal άνθρωποι, οι οποίοι όμως δεν είναι ελεύθεροι ....

Είναι μια ωραία ευκαιρία για μια καλή κουβέντα γενικότερα επί του θέματος !!!

elieco ποιες οι εμπειρίες σου και ποια η ηλικία σου αν επιτρέπεται ????

Η δική μου είναι 41, παντρεμένος 2η φορά και ατυχής γιατί έχασα τη μητέρα μου το 2000 στα 57 της !!!! (Για να μη λες ότι δεν υπάρχουν στοιχεία δικά μας προς αντιπαράθεση εμπειριών)....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μετακομίζω γιατί Χωρίζω και ζητώ την άποψη σας.

Γιατί απλά φίλε The Doctor ή θα είναι πολύ "άντρες" ή πολύ μαμάκηδες!!!
Υπάρχουν φυσικά και normal άνθρωποι, οι οποίοι όμως δεν είναι ελεύθεροι ....
Κανεις μεγαλο λαθος,εγω θα σου λεγα να πιουμε εναν καφε απο κοντα για να δεις ποσο νορμαλ ανθρωπος ειμαι

Ρε παιδια ο ανθρωπος ειναι σε μια νεα αρχη, περασε ενα χωρισμο, προσπαθει να προσαρμοστει, ας προσεχουμε λιγο τις εκφρασεις μας, δεν υπαρχει λογος να δημιουργουμε εντασεις..

Απο κει κ περα on topic, το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να καταλαβεις πως οι γονεις μας ειναι μιας καποιας ηλικιας και οφειλουμε να τους ''συγχωρουμε'' αρκετα πραγματα..Το μονο βεβαιο ειναι οτι δεν υπαρχει κακη προθεση απο την πλευρα της μητερας σου, απλα ειμαι σιγουρος πως και αυτη εχει τις αγωνιες τις, καθ'οτι πιστευω πως βιωνει σ ενα βαθμο και αυτη το μεταβατικο σταδιο στο οποιο βρισκεσαι..

Re: Απάντηση: Μετακομίζω γιατί Χωρίζω και ζητώ την άποψη σας.

Τεσπα ας βαλω ακομα ενα τσιπουρο τωρα διοτι βλεπω εχει μελον το θεμα αυτο.

Πιες κ ενα για μενα! :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μετακομίζω γιατί Χωρίζω και ζητώ την άποψη σας.

Κανεις μεγαλο λαθος,εγω θα σου λεγα να πιουμε εναν καφε απο κοντα για να δεις ποσο νορμαλ ανθρωπος ειμαι

Ντοκτορα κανονιστε τον καφε για αρχη, και μετα βλεπουμε ποσο νορμαλ ειμαστε ,εγω κανω προσκληση σε οποιον αυριο δεν εχει τι να κανει να τον πιουμε τον καφε η το ποτο μενω Αρτεμιδα (Λουτσα)

Μην ειστε ξενερωτοι μωρε και του λετε να παει σε γκαρσονιερες, να γινει αντρας κτλ. Διαγωνισμο αρρενωποτητας κανουμε? ΕΛΕΟΣ!

Re: Απάντηση: Μετακομίζω γιατί Χωρίζω και ζητώ την άποψη σας.

Μην ειστε ξενερωτοι μωρε και του λετε να παει σε γκαρσονιερες, να γινει αντρας κτλ. Διαγωνισμο αρρενωποτητας κανουμε? ΕΛΕΟΣ!

Σωστος ο Πετρος....

Aν και ο Δημήτρης_ τα είπε λίγο χοντροκομμένα, βασικά έχει δίκιο. Τέτοια προσωπικά προβλήματα τα λύνεις μόνος σου, δεν τα βγάζεις στον αέρα, γιατί ο καθένας θα σου πει τα δικά του...

Last edited:
Ενταξει αλλα παμε να το χασουμε λιγο το θεμα μιας και ο Θανασης στο πρωτο ποστ του ειπε ο ανθρωπος 'τα ενοικια ειναι βαρια' αρα εναλλακτικη να μεινει μονος του δεν υπαρχει για την ωρα -ετσι καταλαβα τουλαχιστον-

Να συμπληρωσω απλα πως συμφωνω οτι το καλυτερο θα 'ταν να εμενε μονος του...

Προκειται για πολυ δυσκολη διαδικασια ,οποιος το εχει περασει το ξερει ,συμβουλες δεν χωρανε κατα την γνωμη μου
Τωρα αν χρειαστει να μεινει καποιος - περνοντας αυτο- για λιγο με τους γονεις θα πρεπει να ειναι ετοιμος για ολα οσα περιγραφει ο Αθανασιος .
Αλλα η ουσια του θεματος κατα την γνωμη μου ειναι εαν πριν παρει την αποφαση να το τελειωσει εκανε ολες τις προσπαθειες να το σωσει ,δεν σωνεται βεβαια παντα αλλα τουλαχιστον ξερεις οτι εκανες οτι μπορουσες

Υπαρχουν ορισμενες καταστασεις που ειναι εντελως προσωπικες και δεν χωρουν πολλλα πολλα και κακως οι περισσοτεροι απο εμας εδω δινουμε συμβουλες ή κανουμε πλακα ειλικρινα δεν σας το λεω φορώντας τα γαλονια του Διαχειριστη αλλα σαν ενας επισης χωρισμενος και δεν εννοω οτι κοροϊδεύετε αλλα δεν ξερουμε μιας και ειμαστε virtual σε το φαση βρισκεται ο καθενας μας

Κατα την γνωμη μου κακως ανοιξες νημα με κατι τοσο καθαρα προσωπικο ΙΜΗΟ παντα

φιλε Athanasi following your heart ολα τα αλλα ειναι...

Γιατί είναι λάθος;

Αν δεν είχε αλλού να ξεσπάσει,να μιλήσει;

Μπορεί τούτο το φόρουμ να μην είναι πρωϊνάδικο ή μεσημεράδικο της TV,αλλά μην ξεχνάτε ότι πολλοί εδώ μέσα ξεσπάνε πολλαπλώς και σ´ άλλους με τον χειρότερο τρόπο,με ασήμαντες αφορμές,που αφορούν υποτίθεται σε διαφωνίες για το χόμπυ.

Εξάλλου ανώνυμος είναι.Αγνωστος μεταξύ αγνώστων...

Status
Not open for further replies.