Metal Gear Solid 4 : Guns of the Patriots

Re: Απάντηση: Metal Gear Solid 4 : Guns of the Patriots

με πορωσατε τωρα πολυ.
δηλαδη καλητερα γραφικα και απο resistance?
ερωτηση.η native αναλυση ειναι 720 η 1080?

Μέρα με την νύχτα σε σχέση με το reisistance!!!!

2591459392_8bd9d273d3.jpg

Από σήμερα είναι στην διάθεση του Αμερικάνικου κοινού(σύντομα και στην Ευρώπη) η Database του Metal Gear Solid 4 : Guns of the Patriots, μέσα από το Playstation Store.

Η Database θα είναι δωρεάν και θα περιέχει όλες τις προηγούμενες περιπέτειες του Snake σχετικά με τα σενάρια,τους χαρακτήρες και πολλά έχτρα!

Το game απλα "δεν υπαρχει"!!!
Πεμπτη μεσημερι το πηρα, Παρασκευη αργα το βραδυ τερματισα και Σαββατο το ξαναρχισα. Για τετοια πορωση μιλαμε. Γραφικα για να τριβεις τα ματια σου μεχρι να βγαλεις κρι8αρακι, σεναριο και στορυ που σε αφηνει αφωνο, και η κινηματογραφικη πλοκη του για οσκαρ!!!
Θα υπαρξει επομενο αραγε? Και αν ναι με ποιον? Με τον "χεστη"??? :P

Θα υπαρξει επομενο αραγε? Και αν ναι με ποιον? Με τον "χεστη"??? :P

Ποιος ειναι ο "χέστης" βρε Pats ???
Για εξηγησε να καταλαβουμε κι εμεις γιατι ειναι υψηλες φιλοσοφιες αυτες....:flipout::flipout:

Υ.Γ. By the way, το πηρα κι εγω σημερα το παιχνιδι και απο το απογευμα αρχιζει το λιωσιμο.... Η λαμπα του BenQ 5000 θα παρει φωτια... :firstprize::willy:

Last edited:
Ποιος ειναι ο "χέστης" βρε Pats ???
Για εξηγησε να καταλαβουμε κι εμεις γιατι ειναι υψηλες φιλοσοφιες αυτες....:flipout::flipout:

Υ.Γ. By the way, το πηρα κι εγω σημερα το παιχνιδι και απο το απογευμα αρχιζει το λιωσιμο.... Η λαμπα του BenQ 5000 θα παρει φωτια... :firstprize::willy:

Λιγο πριν παρεις το βαρελι για να κρυβεσαι μεσα, 8α καταλαβεις ποιος ειναι ο "χεστης". :grinning-smiley-043Νομιζω ειναι λιγο πριν το τελος του Act1.
Μου φαινεται 8α το ξαναρχισω, γιατι παλι το ιδιο rank πηρα. Μαλον πρεπει να μειωσω τα kills :rifle:

Θα κυκλοφορήσει από την πρώτη ημέρα διάθεσης του τίτλου (12 Ιουνίου) αλλά μόνο για την αγορά της Αμερικής,Καναδά και Ιαπωνίας. Για την Ευρωπαϊκή αγορά δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφορία.
Επειδή πρόσφατα γύρισα από Γερμανία και Γαλλία (fnac), εκεί πωλείται κανονικά το πακέτο ps3 40gb με το mgs4.
Οπότε φαντάζομαι δεν θ'αργήσει να'ρθει κι εδώ...

Εγώ τώρα το παλεύω ώστε να το τελειώσω με 0 kills. Να και μια λίστα με τα unlockables και emblems του παιχνιδιού για να είναι πιο εποικοδομητικό το επιπλέον κάψιμο:devil-smiley-029: : http://cheats.ign.com/ob2/068/142/14242494.html

Λιγο δυσκολο το 0 kills:bigcry:. Ως ενα σημειο γινεται, αλλα εκει που κανεις ντου για να βρεις την Ναομι και εχει 3 στρεμματα PMC's??? Η' εκει που εισαι πανω στο οχημα του Drebin με το πολυβολο και μπροστα εχεις μια ντουζινα Gekkos , να κα8εσαι με το πιτσιλιστιρι το αναισ8ιτικο??? Πακετο.

Ναι, θέλει λίγο υπομονή αλλά προσπαθώ να είμαι stealthy και να χρησιμοποιώ το ρομποτάκι. Αν σε πάρουν χαμπάρι είναι πολύ χρήσιμη η καραμπίνα που κουμπώνει κάτω από το Μ4 γιατί παίρνει και μη-φονικές σφαίρες. Α, και τα Gekko μπορείς να τα σκοτώνεις άφοβα μια και όπως και κάθε μηχανικός εχθρός δεν μετράει σαν kill. Βέβαια θέλει προσοχή μην η έκρηξη του Gekko σκοτώσει και κανένα περαστικό PMC…

Ναι, θέλει λίγο υπομονή αλλά προσπαθώ να είμαι stealthy και να χρησιμοποιώ το ρομποτάκι. Αν σε πάρουν χαμπάρι είναι πολύ χρήσιμη η καραμπίνα που κουμπώνει κάτω από το Μ4 γιατί παίρνει και μη-φονικές σφαίρες. Α, και τα Gekko μπορείς να τα σκοτώνεις άφοβα μια και όπως και κάθε μηχανικός εχθρός δεν μετράει σαν kill. Βέβαια θέλει προσοχή μην η έκρηξη του Gekko σκοτώσει και κανένα περαστικό PMC…

Αχ ποσο με σωσε αυτη η καραμπινα:music-smiley-005:. Δεν το χα παρατηρησει οτι παιρνει και αναισ8ητικες!!! Σκεφτομαι να το αρχισω αλλη μια σε full stealth mode,χωρις alerts κτλ κτλ.
Αυτο ομως, υπαρχει ατομο εκτος του Kojima, που να μπορει να το κανει???

Big Boss - Earn the Big Boss emblem on a single-player session by doing the following: instigate no alerts; kill no enemies (not even bosses); do not continue (at all); do not use life recovery items (at all); do not use the stealth suit or bandanna special items (you may possess, but not activate them); and complete the game on Big Boss Extreme difficulty under 5 hours.

Θα κυκλοφορήσει από την πρώτη ημέρα διάθεσης του τίτλου (12 Ιουνίου) αλλά μόνο για την αγορά της Αμερικής,Καναδά και Ιαπωνίας. Για την Ευρωπαϊκή αγορά δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφορία. 10-06-2008

Επειδή πρόσφατα γύρισα από Γερμανία και Γαλλία (fnac), εκεί πωλείται κανονικά το πακέτο ps3 40gb με το mgs4.
Οπότε φαντάζομαι δεν θ'αργήσει να'ρθει κι εδώ...

Έχουν περάσει δυο εβδομάδες,τότε έτσι είχαν τα πράγματα... εκτός αν είδες το πακέτο στην Ευρώπη στις 12 Ιουνίου.

Επιτέλους βρήκα χρόνο για τον Snake!

Οι εντυπώσεις μου είναι μόνο θετικές,αντάξιο των προσδοκιών μας για καλύτερα παιχνίδια όπου βλέπουν το μέλλον και σέβονται το παρελθόν.

Συγχαρητήρια στον Hideo Kojima και την ομάδα του για την προσφορά τους στον χώρο των video games και τις αξέχαστες στιγμές που έχουμε περάσει με την σειρά του Metal Gear Solid. :SFGSFGSF:

Attachments

• DSC02444.jpg
    DSC02444.jpg
    79.4 KB · Views: 16
  • DSC02445.jpg
    DSC02445.jpg
    103.9 KB · Views: 13
  • DSC02446(2).jpg
    DSC02446(2).jpg
    118.5 KB · Views: 13
το παρελαβα χθες.Αλλα την αμερικανικη εκδοση (region free δεν ειναι τα παιχνιδια του ps3?)
Ελπιζω στο very easy να ειναι οντως ευκολο γιατι δεν φημιζομαι για την υπομονη μου...

Ναι, region free αλλά θα "χάσεις" το Ευρωπαϊκό online.

Ετοιμάσου για μια αξέχαστη εμπειρία με τον Snake και την παρέα του!

Έχουν περάσει δυο εβδομάδες,τότε έτσι είχαν τα πράγματα... εκτός αν είδες το πακέτο στην Ευρώπη στις 12 Ιουνίου.
To είδα το πακέτο πιο νωρίς από τις 12/6 (10 ή 11) στα fnac Στρασβούργου (Γαλλία). Το θυμάμαι πολύ καλά γιατί μόλις είχα φτάσει στην περιοχή...

To είδα το πακέτο πιο νωρίς από τις 12/6 (10 ή 11) στα fnac Στρασβούργου (Γαλλία). Το θυμάμαι πολύ καλά γιατί μόλις είχα φτάσει στην περιοχή...

Οκ! Λάθος μου,δεν είχα καλή πληροφόρηση.
Εσύ που ήσουν να μας το επιβεβαιώσεις? (πλάκα κάνω) -bye-