Επειδή πολλά λέμε και τίποτα δεν κάνουμε...
Το IC από καθαρό (χιλιάρι) ασήμι δρομολογήθηκε ήδη.
Κάπου έχω και χαλκό στα 6N
Στο καζάνι θα μπει και ένα καλώδιο από χρυσό αλλά ακόμη μελετάμε το πόσα καράτια να είναι ώστε να μη σπάει εύκολα!
Σε ασήμι θα έχουμε μάλλον δύο κομμάτια, ένα που θα έχει υποστεί σκλήρυνση και ένα μαλακό!
Άντε να δούμε πότε θα βρω το χρόνο να πάω στο εργαστήριο ενός φίλου να τα φτιάξω...
Αναλαμβάνω λοιπόν το κόστος των IC από ασήμι, και χρυσό. Για παλλάδιο κανένας εθελοντής; :BDGBGDB55:
H Nasa ισως?
Oσο για το DEQ καλα κανεις και το χρησιμοποιεις ετσι αλλα εγω ειμαι της αποψης less is more και δεν θελω να προσθετω υλικα (ενεργητικα η παθητικα) στο σημα...
Φιλικα...
Kharmacoma είσαι άπαιχτος. Με ξάφνιασες
με τις απαντήσεις σου. Εγώ πάλι πιστεύω ότι
τα καλώδια είναι φιλτρακια και ανάλογα θα ταιριάξει κάτι διαφορετικό
στον καθένα . Από τότε που έχω το DEQ 2496 φτιάχνω ότι καλώδιο γουστάρω .
Ας πει και ο Γ. Μπακ την γνώμη του που κάποτε γέλαγε με τα καλώδια .![]()
γιωργο δεν υπαρχη λογος.
δεν θα την ακουση κανεις.
υ.γ.βλεπω το παιζης στα δαχτυλα πλεον το deq![]()
Εμπειρικά μιλώντας, κάποιο συγκεκριμένο υλικό-καλώδιο, έχει ηχητική υπογραφή όπου κι αν το βάλεις, ή αναλόγως το σύστημα συμπεριφέρεται και διαφορετικά?
Δηλαδή, μπορώ να πω με σχετική σιγουριά, ότι σε ένα "λαμπρό" ηχητικά σύστημα το τάδε υλικό θα το "συμμαζέψει" ή δεν μπορώ να το ξέρω εκ των προτέρων? (και όχι, δεν θέλω να παρέμβω με EQ, η "λαμπρότητα" δεν είναι μόνο θέμα πρίμων.
Τα υπόλοιπα στοιχεία που δίνει ένα καλώδιο, τα οποία ακούγονται πράγματι σαν στοιχεία equalizer, θα σου τα δώσει παντού!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.