Metallica in Rockwave Athens 2007

Εμπεριστατωμενο κατα ποιον ?

Υ.Γ.

Παει το θεμα Συριε...!

η υπερτιμολογηση ειναι επισης παρανομη.

Άρα αν γνωρίζω ότι ο γείτονάς μου είναι κλέφτης, δικαιούμαι να μπουκάρω ό,τι ώρα θέλω σπίτι του και τα "σηκώσω" όλα.
Sounds like fun! :rifle:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Metallica in Rockwave Athens 2007

Αυτό με την άσπρη μέρα και τα μυαλά δεν το κατάλαβα.

Για ποιανού τα μυαλά μιλάμε;

Από τα μυαλά των Metallica ή του οποιουδήποτε περιμένεις να δεις την άσπρη μέρα;

Μήπως πρέπει να την περιμένεις από το δικό σου μυαλό και τον εαυτό σου (αφού άλλωστε εσύ είσαι αυτός που έχεις επίγνωση των κακών αυτής της κοινωνίας) ;

Και με το να κλέβεις τους Metallica ή τον οποιοδήποτε άλλον θεωρείς ότι προσφέρεις κάτι στο να έρθει αυτή η άσπρη μέρα;

Μήπως κάπου αλλού πρέπει να εστιάσεις τις προσπάθειές σου;

Για τα μυαλα της κοινωνιας μιλω φυσικα ρε συ.....και την αντιμετωπιση της αισχροκερδιας.
Εσενα τι να σε πεισω αφου εμπορος εισαι,δεν πειθεσαι για τετοια πραγματα....
Ασε που για τους Λεφταλλικα δεν νοιαζομαι καθολου πια....ουτε καν τους κατεβαζω......
Ειναι δεδομενο οτι οταν εστιασεις στα λεφτα χανεις τη μαγεια.......απο τοτε που τα αρπαξανε τελειωσαν σαν μουσικοι....

Εστιαζω σε οτι πιο σωστο μπορω.
Αν εσυ θες μπορεις να κανεις το ιδιο.

Ο καθενας απο εμας μπορει να συνεχισει να κλεβει η να κλεβεται χωρις κανενα φοβο και παθος.....

Το λενε καπιταλισμο.......

Απάντηση: Re: Metallica in Rockwave Athens 2007

απο τοτε που προσεφυγαν νομικα εναντια στους χρηστες που κατεβαζαν τραγουδια τους...και πρωτοπορησαν τοσο καλλιτεχνικα τους ξεγραψα και μουσικα......

αει στα τσακιδια δραχμοφονιαδες

Θα συμφωνήσω με τον φίλο.
Δεν θέλω πλέον ούτε να τους ακούω ούτε να τους βλέπω.

η υπερτιμολογηση ειναι επισης παρανομη.

Για να'χουμε καλο ρωτημα που λενε, αυτο απο που προκύπτει ?

Κατήγγειλε την λοιπόν.

Θα μας βοηθήσεις όλους μας.

Αντʼ αυτού όμως βλέπω ότι προτιμάς να δικαιολογείς και εσύ κάτι παράνομο το οποίο δεν προσφέρει σε κανέναν τίποτα αλλά αντιθέτως επεκτείνει και διαιωνίζει τα κακώς κείμενα (τα οποία εσύ ο ίδιος κατηγορείς και θέτεις ως λόγο για τις πράξεις σου - μήπως πέφτεις σε ένα φαύλο κύκλο; ).

Αντί της ειρωνείας ένα εμπεριστατωμένο επιχείρημα θα βοηθούσε περισσότερο….

ξερεις πολυ καλα οτι καταγγελια υπερτιμολογησης στη ελευθερη αγορα δε στεκει οποτε αστο αυτο.
Αν θες να βοηθηθεις απο καποιον παρε την επιτροπη προστασιας καταναλωτη. Προς το παρον μονο αυτοι παιζει να μπορουν να κανουν κατι ψιχουλακια.

Το να προσφερει κατι σε καποιον αμα θες ρωτα τα εκατομμυρια παιδια,ενηλικες,γερους που γλυτωσαν το μεροκαματο τους απο τα διχτυα των μεγαλοφαγαδων Studios σε εικονα και ηχο εως τωρα.....Μιλαμε για επιχειρησεις που οχι μονο δεν μπηκαν μεσα αλλα πλουτιζουν και καθε χρονο παραπανω.....
και οι καλλιτεχνες μαζι τους φυσικα......
Εκτος και αν εχεις μετοχες ρε συ οποτε παω πασο.

Last edited:
Το ωραίο είναι ότι την λέτε στον havoc που τους λέει κλέφτες,
υποστηρίζεται ότι καλά κάνουν οι Metallica που κυνηγάνε τους
κλέφτες που κάνουν download ..............................

και όλοι μαζί χορεύουμε τον ΥΠΕΡΟΧΟ χορό των torrents.

Ωραιάαααααααααααααααααααα

Αυτοί λοιπόν που δεν γουστάρουν τα downloads και υποστηρίζουν ότι
η Metallica πράττουν σωστά ............. να κόψουν το download ΤΩΡΑ
γιατί κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους.

Άρα αν γνωρίζω ότι ο γείτονάς μου είναι κλέφτης, δικαιούμαι να μπουκάρω ό,τι ώρα θέλω σπίτι του και τα "σηκώσω" όλα.

αμα το διασκεδαζεις καντο βρε αδερφε

Το θέμα, Αλέξη, είναι ότι οι μεν γνωρίζουν ότι παρανομούν κατεβάζοντας ενώ οι δε το βλέπουν ως "επανάσταση"....

Ποια επανάσταση ρε Κώστα? Ποιος μίλησε για επανάσταση?

Όλοι την τσέπη μας κοιτάμε και καλά κάνουμε...

Απλά να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και να το παίζουμε
και εγώ δεν ξέρω τι (μάλλον ξέρω αλλά δεν το γράφω γιατί άσε ....)

Δειτε τον ευατο σας σαν επιχείρηση.

Θα καταλαβετε πολλα.

Μολις τα καταλαβετε το πιο πιθανο ειναι να πειτε οτι και οι επιχειρησεις πρεπει να δουνε τους εαυτους τους σαν καταναλωτες.

Αυτο by default απορριπτεται.

Οποτε, δεν εχει νοημα...........

Εμπεριστατωμενο κατα ποιον ?
Α, το εμπεριστατωμένο σε πείραξε δλδ, όχι η ειρωνεία; :p

Ας μας απαντήσει λοιπόν κάποιος και σε αυτά:

Για να'χουμε καλο ρωτημα που λενε, αυτο απο που προκύπτει ?

Επίσης:

Εσενα τι να σε πεισω αφου εμπορος εισαι,δεν πειθεσαι για τετοια πραγματα....
Τις κρίσεις για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλό είναι να τις αποφεύγεις.

Το να χρησιμοποιείς ως απάντηση στην αδυναμία παράθεσης αντεπιχειρημάτων μία εκ των ιδιοτήτων ενός ανθρώπου με τον οποίο διαφωνείς δεν νομίζω ότι συμβάλλει στη διατήρηση του επιπέδου της συζήτησης.

Επίσης μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι εγώ δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για τίποτα. Απλώς υπενθυμίζω τους νόμους και παράλληλα παραθέτω τις απόψεις μου γι αυτά που ακούω.

Εσύ έχεις κάποια ανάγκη να πείσεις κάποιον για κάτι;

Το θέμα, Αλέξη, είναι ότι οι μεν γνωρίζουν ότι παρανομούν κατεβάζοντας ενώ οι δε το βλέπουν ως "επανάσταση"....

το τι ειναι παρανομο , τι νομιμο και κυριως τι επανασταση ασε να το κρινει η ιστορια.....

και τον Ρομπεν των Δασων παρανομο τον ελεγαν με τα δεδομενα της εποχης του.

Ποια επανάσταση ρε Κώστα? Ποιος μίλησε για επανάσταση?

Όλοι την τσέπη μας κοιτάμε και καλά κάνουμε...

Απλά να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και να το παίζουμε
και εγώ δεν ξέρω τι (μάλλον ξέρω αλλά δεν το γράφω γιατί άσε ....)

Ε, λίγο-πολύ ως επανάσταση ενάντια στις κακές δισκογραφικές το βλέπουν κάποιοι (που είναι κακές αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας).

Πες μου "ναι κλέβω, αλλά δε νοιώθω τύψεις για τον Α ή Β λόγο", μη μου πεις ότι "δεν κλέβεις" όμως. Ο νόμος είναι δεδομένος.

Όλοι έχουμε περάσει με κόκκινο το φανάρι, μπορεί να το κάνουμε και συστηματικά, αλλά αν έρθει κάποιος και μας πει ότι γουστάρει τρελά που περνάει με κόκκινο και δεν αισθάνεται ότι παρανομεί γιατί θεωρεί ότι τα φανάρια είναι άχρηστα πράγματα που καθυστερούν τον κόσμο, το πιθανότερο είναι να του πούμε ότι λέει μ@μ@κίες.

Τις κρίσεις για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλό είναι να τις αποφεύγεις.

Το να χρησιμοποιείς ως απάντηση στην αδυναμία παράθεσης αντεπιχειρημάτων μία εκ των ιδιοτήτων ενός ανθρώπου με τον οποίο διαφωνείς δεν νομίζω ότι συμβάλλει στη διατήρηση του επιπέδου της συζήτησης.

Επίσης μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι εγώ δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για τίποτα. Απλώς υπενθυμίζω τους νόμους και παράλληλα παραθέτω τις απόψεις μου γι αυτά που ακούω.

Εσύ έχεις κάποια ανάγκη να πείσεις κάποιον για κάτι;

Ανεφερα την ιδιοτητα σου η οποια ειναι σεβαστη οπως και αν εισουν οτιδηποτε αλλο.
Απλα αν εισουν σκουπιδιαρης πχ θα ειχες μια εξτρα ευαισθησια για τα χυμενα σκουπιδια εξω απο τον καδο γιατι θα ηταν σε βαρος της δουλειας σου.
Το ιδιο ειναι και οταν ζεις απο το εμποριο.Υπερασπιζεσαι τους νομους του εμποριου και οτι συνεπαγεται αυτο.

Ουτε εγω προσπαθω να σε πεισω να κανεις καμμια επανασταση χαριζοντας τα πραγματα που πουλας γιατι την μεθεπομενη θα εισουν στο δρομο.
Εγω ανεφερα την αντιθεση μου στο γκρουπ και τις τακτικες του.
Ειναι ενοχλητικο αυτο ?

και τον Ρομπεν των Δασων παρανομο τον ελεγαν με τα δεδομενα της εποχης του.
Για να απαντήσω και σε αυτό:

Αν δεν κάνω λάθος τότε δεν είχαν Δημοκρατία αλλά Βασιλιάδες κλπ.

Τώρα έχουμε Δημοκρατία.

το τι ειναι παρανομο , τι νομιμο και κυριως τι επανασταση ασε να το κρινει η ιστορια.....

Καλά για την επανάσταση, πάω πάσσο (μόνο μη μου πείτε να βάλω πράσινο κολάν γιατί πρώτον είμαι Θρύλος και δεύτερον με πιάνει φαγούρα), αλλά για το τι είναι παράνομο και τι νόμιμο δεν είναι δουλειά της ιστορίας να το πει αλλά της δικαιοσύνης και με βάση τους ισχύοντες νόμους αυτό που κάνουμε όλοι (ή σχεδόν όλοι) είναι παράνομο.

Η ιστορία, στην καλύτερη περίπτωση με βάση αυτά που υποστηρίζεις, θα πει ότι "φέραμε την επανάσταση κάνοντας κάτι που ήταν παράνομο στην εποχή μας"...

Τώρα έχουμε Δημοκρατία.

Καλα ασε μη το παμε στο πολιτικο θα χαθει η μπαλα τωρα :afro:

Τώρα έχουμε Δημοκρατία.

Ναι , και τωρα που εχουμε δημοκρατια, αν στο καταστημα σου παιζει η ελευθερη ραδιοφωνια, πρεπει να πληρωνεις δικαωματα στην πως τη λενε ....
Δεν πα να πουλας και δολωματα!

Αστα Συριε, αστα......