η υπερτιμολογηση ειναι επισης παρανομη.
Αυτό με την άσπρη μέρα και τα μυαλά δεν το κατάλαβα.
Για ποιανού τα μυαλά μιλάμε;
Από τα μυαλά των Metallica ή του οποιουδήποτε περιμένεις να δεις την άσπρη μέρα;
Μήπως πρέπει να την περιμένεις από το δικό σου μυαλό και τον εαυτό σου (αφού άλλωστε εσύ είσαι αυτός που έχεις επίγνωση των κακών αυτής της κοινωνίας) ;
Και με το να κλέβεις τους Metallica ή τον οποιοδήποτε άλλον θεωρείς ότι προσφέρεις κάτι στο να έρθει αυτή η άσπρη μέρα;
Μήπως κάπου αλλού πρέπει να εστιάσεις τις προσπάθειές σου;
απο τοτε που προσεφυγαν νομικα εναντια στους χρηστες που κατεβαζαν τραγουδια τους...και πρωτοπορησαν τοσο καλλιτεχνικα τους ξεγραψα και μουσικα......
αει στα τσακιδια δραχμοφονιαδες
η υπερτιμολογηση ειναι επισης παρανομη.
Κατήγγειλε την λοιπόν.
Θα μας βοηθήσεις όλους μας.
Αντʼ αυτού όμως βλέπω ότι προτιμάς να δικαιολογείς και εσύ κάτι παράνομο το οποίο δεν προσφέρει σε κανέναν τίποτα αλλά αντιθέτως επεκτείνει και διαιωνίζει τα κακώς κείμενα (τα οποία εσύ ο ίδιος κατηγορείς και θέτεις ως λόγο για τις πράξεις σου - μήπως πέφτεις σε ένα φαύλο κύκλο; ).
Αντί της ειρωνείας ένα εμπεριστατωμένο επιχείρημα θα βοηθούσε περισσότερο….
Άρα αν γνωρίζω ότι ο γείτονάς μου είναι κλέφτης, δικαιούμαι να μπουκάρω ό,τι ώρα θέλω σπίτι του και τα "σηκώσω" όλα.
Sounds like fun! :rifle:
Α, το εμπεριστατωμένο σε πείραξε δλδ, όχι η ειρωνεία;Εμπεριστατωμενο κατα ποιον ?
Άρα αν γνωρίζω ότι ο γείτονάς μου είναι κλέφτης, δικαιούμαι να μπουκάρω ό,τι ώρα θέλω σπίτι του και τα "σηκώσω" όλα.
Sounds like fun! :rifle:
Για να'χουμε καλο ρωτημα που λενε, αυτο απο που προκύπτει ?
Τις κρίσεις για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλό είναι να τις αποφεύγεις.Εσενα τι να σε πεισω αφου εμπορος εισαι,δεν πειθεσαι για τετοια πραγματα....
Το θέμα, Αλέξη, είναι ότι οι μεν γνωρίζουν ότι παρανομούν κατεβάζοντας ενώ οι δε το βλέπουν ως "επανάσταση"....
Ποια επανάσταση ρε Κώστα? Ποιος μίλησε για επανάσταση?
Όλοι την τσέπη μας κοιτάμε και καλά κάνουμε...
Απλά να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και να το παίζουμε
και εγώ δεν ξέρω τι (μάλλον ξέρω αλλά δεν το γράφω γιατί άσε ....)
Τις κρίσεις για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλό είναι να τις αποφεύγεις.
Το να χρησιμοποιείς ως απάντηση στην αδυναμία παράθεσης αντεπιχειρημάτων μία εκ των ιδιοτήτων ενός ανθρώπου με τον οποίο διαφωνείς δεν νομίζω ότι συμβάλλει στη διατήρηση του επιπέδου της συζήτησης.
Επίσης μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι εγώ δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για τίποτα. Απλώς υπενθυμίζω τους νόμους και παράλληλα παραθέτω τις απόψεις μου γι αυτά που ακούω.
Εσύ έχεις κάποια ανάγκη να πείσεις κάποιον για κάτι;
Για να απαντήσω και σε αυτό:και τον Ρομπεν των Δασων παρανομο τον ελεγαν με τα δεδομενα της εποχης του.
το τι ειναι παρανομο , τι νομιμο και κυριως τι επανασταση ασε να το κρινει η ιστορια.....
Για να απαντήσω και σε αυτό:
Αν δεν κάνω λάθος τότε δεν είχαν Δημοκρατία αλλά Βασιλιάδες κλπ.
Τώρα έχουμε Δημοκρατία.
Η ιστορία, στην καλύτερη περίπτωση με βάση αυτά που υποστηρίζεις, θα πει ότι "φέραμε την επανάσταση κάνοντας κάτι που ήταν παράνομο στην εποχή μας"...
Για να απαντήσω και σε αυτό:
Αν δεν κάνω λάθος τότε δεν είχαν Δημοκρατία αλλά Βασιλιάδες κλπ.
Τώρα έχουμε Δημοκρατία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.