Metallica in Rockwave Athens 2007

Επειδή μάλλον ξεφύγαμε από θέμα, διότι ως αφετηρία ξεκίνησα βάζοντας κάποια βιντεάκια από την συναυλία του στην Αθήνα και καταλήξαμε να τρωγόμαστε ( αλήθεια καιρό δεν είχαμε άραγε - δείγμα υγείας θα συμπλήρωνα ), ίσως όχι άδικα, με την ένοια οι μάγκες με το κυνήγι που κάνανε πέρα ότι δεν κατάφεραν τίποτε απολύτως το κάνανε περισσότερο για να κονομίσουν περισσότερα, διότι όσο κατεβάζεις γίνεσαι και περισσότερο γνωστός.
Για μένα ένα γκρούπ του στυλ Μεταλικα, δεν έχει ανάγκη μόνο τα έσοδα των δίσκων μιας και από αυτά δεν είναι όλα δικά τους, εκεί που πραγματικά έχουν στραφεί είναι τα live, T-Shirts και ένα σωρό άλλα πράγματα που διαχείριζονται αποκλειστικά οι ίδιοι.
Αρα η κίνηση να κυνηγούν αυτούς που κατεβάζουν την μουσική τους, περισσότερο καλό τους έκανε παρά τους ζημίωσε.
Ξέχωρα όμως από τις όποιες σκοπιμότητες παραμένουν ένα μεγάλο γκρούπ που δημιουργικά τουλάχιστον σταμάτησε να προσφέρει απλά ξέρουν και πουλάνε πολλά καλά τους εαυτούς τους στα live.
Βρείτε τε έναν που έχει ευρυζωνική ( σικ ) σύνδεση και να μην έχει μπεί στην διαδικασία των torrents και μετά συνεχίζουμε την κουβέντα.

Απάντηση: Re: Metallica in Rockwave Athens 2007

και για να σας πληροφορησω μεχρι το Black Album τα ειχα αγορασει ολα τα LP τους.

Οχι ρε συ . τωρα "χαλασες" το image σου :flipout::flipout::flipout:

3 γρηγορα σχολια.

1. κλεφτε οσο θελετε και ονομαστε το επανασταση. Εγω οταν κλεβω το κανω κρυφα, γιατι ντρεπομαι κιολας. Ως γνωστον, οι Metallica ειναι παλιοαλητες , οπως και ολοι οσοι καποια στιγμη κονομισαν. Ουστ! Εμεις αν γινομασταν πλουσιοι θα ειμασταν αλλιωτικοι, πιο μαγκες και cool.

2. Αν με κλεψουν δε θα κανω μηνυση. Ισως ο κλεφτης να εχει αγνες προθεσεις και μαλιστα καλα εκανε και με εκλεψε, τετοιος αρχιεκμεταλλευτής που ειμαι.

3. μελετηστε καλα τις δηλωσεις, τη ζωη και τις προθεσεις του καθε καλλιτεχνη πριν αγορασετε, ακουσετε ή δειτε καποιο εργο του. Πριν δειτε μια ταινια, μελετηστε ολο το καστ, τους παραγωγους και τις θειες τους, τσεκαρετε και το ποθεν εσχες του ιδιοκτήτη του σινεμα και αν ολα εχουν καλως, απολαυστε την ταινια με την ησυχια σας φροντιζοντας μονο να εχετε τσεκαρει αν τα καθησματα τα εβαλε καποια Αγια εταιρια ή καποια απο τις πουλημενες στο κεφαλαιο. Καλη διασκεδαση.

Last edited:
[...]
Αντί της ειρωνείας ένα εμπεριστατωμένο επιχείρημα θα βοηθούσε περισσότερο….

Το :flipout: υποδηλώνει προσπάθεια χιούμορ. Αποτυχημένη προφανώς...

Τώρα για το επιχείρημα, πίστεψέ με δεν έχει νόημα, πραγματικά σου το λέω. Όταν ξεκινάς ότι η υπακοή στους νόμους (αν και αναγκαστική όπως γράφεις) είναι ταυτόχρονα και άνευ όρων υποχρεωτική (αν σε ερμηνεύω σωστά), τι να εξηγήσω και σε τι να επιχειρηματολογήσω? Το θέμα θα γίνει τόσο πλατύ που θα χαθεί και δεν είναι και της παρούσης.
Ας κρατήσει ο καθένας τις απόψεις του και ας πορευθεί εν ειρήνη.

Βρείτε τε έναν που έχει ευρυζωνική ( σικ ) σύνδεση και να μην έχει μπεί στην διαδικασία των torrents και μετά συνεχίζουμε την κουβέντα.

+1

ολα τα αλλα ειναι για τον οχλο......

ps: σορρυ που σου διαλυσαμε το νημα Εκι

Εμένα μου άρεσαν και τα επόμενα album, ως ένα βαθμό, αλλά γνωρίζοντας ότι ακούω "άλλο" group.

Re: Απάντηση: Re: Metallica in Rockwave Athens 2007

Ανεφερα την ιδιοτητα σου η οποια ειναι σεβαστη οπως και αν εισουν οτιδηποτε αλλο.
Απλα αν εισουν σκουπιδιαρης πχ θα ειχες μια εξτρα ευαισθησια για τα χυμενα σκουπιδια εξω απο τον καδο γιατι θα ηταν σε βαρος της δουλειας σου.
Το ιδιο ειναι και οταν ζεις απο το εμποριο.Υπερασπιζεσαι τους νομους του εμποριου και οτι συνεπαγεται αυτο.

Ουτε εγω προσπαθω να σε πεισω να κανεις καμμια επανασταση χαριζοντας τα πραγματα που πουλας γιατι την μεθεπομενη θα εισουν στο δρομο.
Εγω ανεφερα την αντιθεση μου στο γκρουπ και τις τακτικες του.
Ειναι ενοχλητικο αυτο ?
Καταρχήν Havoc αυτή είναι μία και μόνο εκ των ιδιοτήτων μου.

Αν γνωριστούμε και κάποια στιγμή από κοντά θα καταλάβεις (ελπίζω) το πόσο λάθος κάνεις αν πιστεύεις ότι όταν λέω πηγάζουν εκ της επαγγελματικής μου ιδιότητας.

Αν μάλιστα τα όσα λέω και πράττω πήγαζαν εξ’ αυτής μάλλον θα ήμουν κακός επαγγελματίας.

Το θέμα δεν είναι προσωπικό.

Και εγώ διαφωνώ με το γκρουπ και τις πρακτικέ του αλλά αυτό δεν μου δίνει το δικαίωμα να γενικεύω λέγοντας ότι ο καθένας που θέλει να διεκδικήσει τα νόμιμα δικαιώματά του είναι #$@##ας ή δεν έχει το δικαίωνα να το κάνει.

Καλα ασε μη το παμε στο πολιτικο θα χαθει η μπαλα τωρα :afro:
Η Δημοκρατία δεν είναι θέμα ‘πολιτικό’ (με εισαγωγικά) αλλά ουσίας!

Ναι , και τωρα που εχουμε δημοκρατια, αν στο καταστημα σου παιζει η ελευθερη ραδιοφωνια, πρεπει να πληρωνεις δικαωματα στην πως τη λενε ....
Δεν πα να πουλας και δολωματα!

Αστα Συριε, αστα......
Ναι ρε Χρήστο και τι μ’ αυτό δλδ, δεν κατάλαβα;

Ίσως είναι υπερβολικό; Δεν ξέρω, ίσως…..

Αυτό τι σημαίνει όμως, ότι δεν έχουμε Δημοκρατία;

Πες μου "ναι κλέβω, αλλά δε νοιώθω τύψεις για τον Α ή Β λόγο", μη μου πεις ότι "δεν κλέβεις" όμως. Ο νόμος είναι δεδομένος.

ΟΚ
Με αυτή την λογική να πουν και οι υπόλοιποι "Ναι κλέβω ΚΑΙ ΕΓΩ" και τα
υπόλοιπα να τα αφήσουν στην άκρη...

Όλοι έχουμε περάσει με κόκκινο το φανάρι, μπορεί να το κάνουμε και συστηματικά, αλλά αν έρθει κάποιος και μας πει ότι γουστάρει τρελά που περνάει με κόκκινο και δεν αισθάνεται ότι παρανομεί γιατί θεωρεί ότι τα φανάρια είναι άχρηστα πράγματα που καθυστερούν τον κόσμο, το πιθανότερο είναι να του πούμε ότι λέει μ@μ@κίες.

Μόνο σαν ατυχές μπορώ να εκλάβω το συγκεκριμένο παράδειγμα.

....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Metallica in Rockwave Athens 2007

Ναι ρε Χρήστο και τι μ’ αυτό δλδ, δεν κατάλαβα;

Ίσως είναι υπερβολικό; Δεν ξέρω, ίσως…..

Αυτό τι σημαίνει όμως, ότι δεν έχουμε Δημοκρατία;

Ανελυσε τη λεξη Δημοκρατια, κανε την ερευνα σου επι του θεματος, και απαντησε μου εσυ αν εχουμε !

@ Havoc

Δλδ ένα κλέφτης δεν μπορεί να πει ότι είναι κακό που κλέβει;

Μην ξεχνάς, δεν είναι ο δάσκαλός σου ούτε ο γονέας σου από τον οποίο περιμένεις να σου δώσει το καλό παράδειγμα.

Δεν χρειάζεται να κρίνεις αυτόν που μιλάει αλλά όσα λέει.

@ Χρήστο

Από τη στιγμή που μπορώ να ψηφίσω όποιον θέλω, ναι θεωρώ ότι έχουμε Δημοκρατία.

Όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες.

Έχουμε την ‛Δημοκρατία’ που θέλουμε / μας αξίζει.

Τεσπα παίδες, ας το αφήσουμε γιατί όντως ότι ήταν να ειπωθεί ειπώθηκε και το παραπάνω μπορεί να οδηγήσει και σε άνευ λόγου παρεξηγήσεις.

On Topic: Metallica άκουγα λίγο και μόνο μέχρι το Black, ποτέ δεν ήμουν φανατικός αλλά στην συναυλία πέρασα καταπληκτικά!

Last edited:
Εγώ δεν έχω καταλάβει το εξής: Γιατί πληρώνουμε Φόρο Πνευματικής Ιδιοκτησίας στα άγραφα CD και DVD που αγοράζουμε;

Αν είναι διότι θεωρούν δεδομένο το ότι θα γράψουμε πάνω τους υλικό πειρατικό, αυτό δεν μας νομιμοποιεί να κατεβάζουμε ότι θέλουμε, αρκεί να το γράφουμε πάνω στα συγκεκριμένα (πληρωμένα) μέσα;

[...] διότι ως αφετηρία ξεκίνησα βάζοντας κάποια βιντεάκια από την συναυλία του στην Αθήνα [...]

Φαντάζομαι ξέρεις ότι και αυτό είναι παράνομο...:violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: Metallica in Rockwave Athens 2007

Εγώ δεν έχω καταλάβει το εξής: Γιατί πληρώνουμε Φόρο Πνευματικής Ιδιοκτησίας στα άγραφα CD και DVD που αγοράζουμε;

Αν είναι διότι θεωρούν δεδομένο το ότι θα γράψουμε πάνω τους υλικό πειρατικό, αυτό δεν μας νομιμοποιεί να κατεβάζουμε ότι θέλουμε, αρκεί να το γράφουμε πάνω στα συγκεκριμένα (πληρωμένα) μέσα;

Αφου ειπαμε. Εχουμε δημοκρατια...:SFGSFGSF:

ΟΚ
Με αυτή την λογική να πουν και οι υπόλοιποι "Ναι κλέβω ΚΑΙ ΕΓΩ" και τα
υπόλοιπα να τα αφήσουν στην άκρη...

Α, Ok.. Εδώ κολλάει η λογική του "όχλου" που αναφέρθηκε παραπάνω.

Το παράδειγμα ατυχές επειδή δε μας βολεύει?

Eχετε κανένα γνωστό σε καμια δισκογραφική?Ρωτάω γιατί αυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι οτι με το download ή αγοράζοντας απο έγχρωμους cd παλι κάποιοι συνάνθρωποι μας την πληρώνουν.Οσο πέφτουν οι πωλήσεις κάνουν περικοπές στο προσωπικό και το σίγουρο είναι οτι κάποια στιγμή αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα αρχίσουν να κλείνουν κιόλας.Δεν υποχρεωσαν κανεναν οι metallica και οι Χ metallica να αγορασει το cd τους αν το θεωρει ακριβο.
Ωραια και εμενα μου αρεσει μια BMW M6 αλλα ειναι πανακριβη τι να κανω να σπασω καμια αντιπροσωπια?(να σου πω για την Μ6 θα το σκεφτομουν:flipout:)

Με τα προιοντα που εχουν οι δισκογραφικες που μαλλον καταλαβα, ας κλεισουν .

Δεν φταινε οι κοπιες, το προιον φταει.

Για δες το κι ετσι...

Εγω στο mad βλεπω μονιμα σηματακι κατα της πειρατειας, δεν το βλεπω στο mtv. Ελπιζω να καταλαβαινεις το παραδειγμα !