Metallica in Rockwave Athens 2007

Μαζι σου, αλλα δεν φταιει ουτε το download ουτε οι κοπιες !

Εαν διαβασεις παραπανω θα το δεις στην κουβεντα που καναμε με τον Ισιδωρο!

Με τα προιοντα που εχουν οι δισκογραφικες που μαλλον καταλαβα, ας κλεισουν .

Δεν φταινε οι κοπιες, το προιον φταει.

Για δες το κι ετσι...

Εγω στο mad βλεπω μονιμα σηματακι κατα της πειρατειας, δεν το βλεπω στο mtv. Ελπιζω να καταλαβαινεις το παραδειγμα !

Αν εννοείς αυτό, που ακριβώς δηλ. φταίει το προιόν? Δηλ. αν το προιόν γίνει καλύτερο και φτηνότερο θα πάμε να το αγοράσουμε ενώ ξέρουμε ότι μπορούμε να το έχουμε τσάμπα? Δεν νομίζω...

Φαντάζομαι ξέρεις ότι και αυτό είναι παράνομο...:violent-smiley-030:

Ναι, γιατί να το κρύψω άλλωστε...όπως ακριβώς και όλα τα βιντεάκια που κατά καιρούς έχουμε βάλει όλοι.

Οσο διάστημα εμείς "τρωγόμαστε", για το εάν κάνουν καλά ή όχι οι Μετάλλικα, οι κύριοι γεμίζουν τους φουσκωμένους λογαριασμούς τους με χρήματα.
Τελικά αυτή είναι η επιτομή της μουσικής?

Δηλαδή ο μουσικός δεν είναι επάγγελμα? Λειτούργημα είναι? Υπάρχει μουσικός που δεν θέλει να τα κονομίσει? Σου προσφέρει διασκέδαση και συ τον πληρώνεις γι αυτό. Δεν καταλαβαίνω που είναι το ανήθικο ή το παράλογο....

Ο Μουσικός υποτίθεται ότι είναι Καλλιτέχνης. Ο Καλλιτέχνης υποτίθεται ότι δεν "δουλεύει για την κονόμα", αλλά για άλλα - ανώτερα - ιδανικά.

Δεν λέω ότι οι μουσικοί πρέπει να πεινάνε για να μπορούν να λέγονται "καλλιτέχνες", αλλά στην περίπτωση των Metallica μάλλον έχουν φύγει τελείως στο άλλο άκρο.

Απάντηση: Re: Metallica in Rockwave Athens 2007

Ο Μουσικός υποτίθεται ότι είναι Καλλιτέχνης. Ο Καλλιτέχνης υποτίθεται ότι δεν "δουλεύει για την κονόμα", αλλά για άλλα - ανώτερα - ιδανικά.

Δεν λέω ότι οι μουσικοί πρέπει να πεινάνε για να μπορούν να λέγονται "καλλιτέχνες", αλλά στην περίπτωση των Metallica μάλλον έχουν φύγει τελείως στο άλλο άκρο.

Καλά, μόνο οι Metallica έχουν φύγει στο άλλο άκρο? Δείξτε μου έναν καλλιτέχνη που έχει γνωρίσει την δόξα και αδιαφορεί για την κονόμα. Και ο μουσικός επάγγελμα είναι. Γιατί αν το πάρουμε από καλλιτεχνικής άποψης το ζήτημα, καλλιτέχνης είναι και ο ζωγράφος και ο ποιητής και ο συγγραφές και ο ηθοποιός και ο σκηνοθέτης και δεν ξέρω γω ποιος άλλος! Δεν μας χαλάει που ένας που κλωτσάει ένα τόπι παίρνει ένα σωρό λεφτά και μας χαλάει που τα παίρνει ένας καλλιτέχνης! Αν είναι μάγκας να τα πάρει. Εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου! Αν μου αρέσει η μουσική του θα την αγοράσω. Αν δεν μου αρέσει δεν θα την αγοράσω. Δεν θα κοιτάξω όμως πριν το Ε9 του πριν αποφασίσω!!!!

Όσον αφορά την εκτίμηση και απόλαυση του έργου τους, προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορος ο χαρακτήρας των καλλιτεχνών.

Το ζητούμενο για εμένα είναι μόνο το έργο τους.

Το ότι θα εκτιμήσω παραπάνω κάποιον του οποίου τον χαρακτήρα εκτιμώ είναι στα + του αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να απολαύσω το καλλιτεχνικό έργο κατά τα άλλα αντιπαθέστατων ή απλώς με τελεία διαφορετικά από εμένα πιστεύω ανθρώπων.

Το γεγονός βέβαια ότι οι καλλιτέχνες συνήθως περνάνε την πιο δημιουργική φάση τους πριν τα κονομήσουν δεν το αμφισβητώ (και είναι λογικό μιας και η τέχνη είναι μέσο έκφρασης και απλούστατα όταν τα έχεις κονομήσει το πνεύμα συνήθως μπαίνει σε λήθαργο και σε απασχολούν τόσο επιφανειακά πράγματα των οποίων η έκφραση μέσω της τέχνης δεν έχει να προσφέρει τίποτα).

Ούτε το 1% των σημερινών μουσικών δεν το βλέπει έτσι....

Γιαυτό έχω βάλει και τόσα "υποτίθεται"..

Απλά, το εκνευριστικό είναι ότι όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες ουσιαστικά δουλεύουν για να βγάζουν τα χοντρά λεφτά οι δισκογραφικές. Αλλά, απ' ότι φαίνεται, δεν τους πειράζει και τόσο..

απο τοτε που προσεφυγαν νομικα εναντια στους χρηστες που κατεβαζαν τραγουδια τους...και πρωτοπορησαν τοσο καλλιτεχνικα τους ξεγραψα και μουσικα......

αει στα τσακιδια δραχμοφονιαδες

... η δραχμη παει, καταργηθηκε. Το "φραγκοφονιαδες" :grinning-smiley-043 ταιριαζει καλυτερα.
Οσο για τη μουσικη τους, ουτε με ενεσεις ....

... η δραχμη παει, καταργηθηκε. Το "φραγκοφονιαδες" :grinning-smiley-043 ταιριαζει καλυτερα.
Οσο για τη μουσικη τους, ουτε με ενεσεις ....

το δραχμοφονιαδες ειναι πιο ρομαντικο ρε συ...

το φραγκοφονιαδες ειναι πιο επιθετικο , πιο "κακο"

Eντάξει το κλέψιμο είναι κλέψιμο.

Δυστυχώς εγώ (ξέρω ότι είναι λάθος αλλά έτσι αισθάνομαι) διαχωρίζω τα κλεψίματα σε κατηγορίες.

Εάν κάποιος πιτσιρικάς ''κλέψει'' και δύο κομμάτια των Metallica χέστηκε η φοράδα στο σαλόνι.

Εάν όμως κλέψει το άλμπουμ των Headquake, οι οποίοι πληρώνουν πρόβες, στούντιο, παραγωγή, προϊόν, τρέχουν για τη διανομή, παίζουν live τσάμπα ,είναι χοντρά μέσα και τον πετύχω τον μικρό, θα τσιμενταριστεί και θα βλέπει τους γόνους να μεγαλώνουν στο Μεσολλόγγι.

Και ένας άστεγος μπορεί να κλέψει καμμιά ντομάτα από κανένα μποστάνι αλλά και μία τράπεζα μπορεί να κλέψει τον παραγωγό της, με τα πανωτόκια.
Και οι δύο κλέφτες είναι.
Τον παραγωγό κλέβουν.
Δυστυχώς τα διαβαθμίζω.

Κάποιες αμαρτωλές ή ψιλοπαράνομες πράξεις ,μέσα μου τις δικαιολογώ.

Οι δισεκατομμυριούχοι Metallica είναι ηλίθιοι για τις πράξεις τους. Δεν το είχαν ανάγκη αυτό που έκαναν.

...Οι δισεκατομμυριούχοι Metallica είναι ηλίθιοι για τις πράξεις τους. Δεν το είχαν ανάγκη αυτό που έκαναν.
Μπά, καμιά εξάρτηση από τη μαμά-εταιρία μου βρωμάει, του τύπου υπόγραψε εδώ, βάλε και μιά εκεί...
Και σιγά μην τους ένοιαξε, πάει καιρός που έχουν χάσει την επαφή τους με το κοινό που τους ανέδειξε κάποτε.
Showmen είναι οι άνθρωποι.

Μπορεί Βασίλη αλλά είναι μπάντα που εδώ και χρόνια επιβάλλει ότι γουστάρει στη δισκογραφική τους.
ΟΚ!, τότε όμως ποιό είναι το πραγματικό τους κίνητρο? Τα φράγκα δεν τους νοιάζουν, εξαρτίσεις δεν υπάρχουν, οπότε?

Πάω για μάσα, άντε καλό ΣαββατοΚύριακο

Last edited: