Metallica in Rockwave Athens 2007

Απάντηση: Re: Metallica in Rockwave Athens 2007

Οι δισεκατομμυριούχοι Metallica είναι ηλίθιοι για τις πράξεις τους. Δεν το είχαν ανάγκη αυτό που έκαναν.

Δημητρη, πως ξερεις πως οι Metallica δεν ειχαν στο νου τους να "προστατεψουν" ολους τους Headquake του κοσμου?

στα υπολοιπα συμφωνω.

Σοβαρή η περίπτωση αυτή. Μακάρι να ήταν έτσι. Άλλα αν θυμάμαι καλά μιλούσαν για διαφυγόντα κέρδη δικά τους, την πνευματική ιδιοκτησία τους κ.τ.λ.
Εάν ίσχυε αυτό που γράφεις μάλλον θα έκαναν ''σταυροφορία'' με εκατοντάδες συμμάχους (μεγάλα ονόματα).

Μάλλον εγωϊστικά κινήθηκαν.

Απάντηση: Re: Metallica in Rockwave Athens 2007

Σοβαρή η περίπτωση αυτή. Μακάρι να ήταν έτσι. Άλλα αν θυμάμαι καλά μιλούσαν για διαφυγόντα κέρδη δικά τους, την πνευματική ιδιοκτησία τους κ.τ.λ.
Εάν ίσχυε αυτό που γράφεις μάλλον θα έκαναν ''σταυροφορία'' με εκατοντάδες συμμάχους (μεγάλα ονόματα).

Μάλλον εγωϊστικά κινήθηκαν.

πραγματικα δεν το πιστευω αυτο, εκτος και αν ειναι χαζοι αυτοι και οι δικηγοροι τους. Τετοια γκρουπ στηριζονται στην εξωθεν καλη εικονα τους. Ειχε "πολιτικό κοστος" για αυτους αυτη η κινηση. Ξενερωσαν αρκετο κοσμο που θα πληρωνε εισητηριο, θα αγοραζε μπλουζακια, CD κτλ. Ξεθαρεψαν και πολλοι μουσικοκριτικοι και βρηκαν πατημα για να τους θαψουν.

Αν το εκαναν για να κερδισουν λεφτα οι ιδιοι, τοτε εκαναν μεγαλο λαθος. Επειδη ομως η δημοτικοτητα τους ειναι τετοια που μπορουν να επηρεάσουν παρα πολυ κοσμο ακομα και σε πολυ σοβαρα θεματα, δεν ειμαι τοσο σιγουρος πως πρεπει να τους καταδικασω. Ουτε για βγακες δειχνουν!

οταν το ματι σου γεμισει απο χαρτονομισματα θελει μεγαλα ψυχικα κουραγια για να τα κανεις στην ακρη και να δεις οτι υπαρχουν κι αλλα πραγματα....
αυτοι δεν τα καταφεραν....εστιασαν στο μαρουλι

Οτι και αν έχουν κανει εγώ τους θεωρώ κορυφή μέχρι και σήμερα.:music-smiley-005: Μπορεί τα τελευταία άλμπουμ να μην ήταν τόσο καλά αλλά εγώ βλέπω στα dvd τις συναυλίες τους και τρελαίνομαι.
Ειμαι σίγουρος ότι και εμείς αν ήμασταν στην θέση τους το ίδιο θα κάναμε.Καλά ξέρω τώρα όλοι θα πουν όχι .:BDGBGDB55:

ασε μας εμας Ισιδωρε δε μιλαμε για τα ιδια μεγεθη

στη θεση τους εχουν βρεθει παρα πολλες μπαντες σαφως λιγοτερο κονομημενες και λιγοτερο δημοφιλεις αλλα δεν εκαναν το ιδιο ,αντιθετα πολλες εσπρωξαν υλικο τους μεσω διαδικτυου και το χρησιμοποιησαν σαν μεσο προωθησης.
διαφορα νοοτροπιας και αντιληψης.

Πάντως το τελευταίο dvd που κυκλοφόρησαν είναι φανταστικό.Το έψαχνα Ελλαδ α πριν απο 2 χρόνια και δεν το έβρισκα πουθενά.Εντέλει το βρήκα στο virgin που είναι μέσα στην είσοδο του Λούβρου.:grinning-smiley-043

ασε μας εμας Ισιδωρε δε μιλαμε για τα ιδια μεγεθη

στη θεση τους εχουν βρεθει παρα πολλες μπαντες σαφως λιγοτερο κονομημενες και λιγοτερο δημοφιλεις αλλα δεν εκαναν το ιδιο ,αντιθετα πολλες εσπρωξαν υλικο τους μεσω διαδικτυου και το χρησιμοποιησαν σαν μεσο προωθησης.
διαφορα νοοτροπιας και αντιληψης.
Εγω πιστεύω οτι κάποιος τους καθοδήγησε.Πάντως δεν μπορείς να πεις αν ήταν λάθος ή σωστό αυτό που έκαναν.Ισως κάπου στην μέση.

Πάντως το τελευταίο dvd που κυκλοφόρησαν είναι φανταστικό.Το έψαχνα Ελλαδ α πριν απο 2 χρόνια και δεν το έβρισκα πουθενά.Εντέλει το βρήκα στο virgin που είναι μέσα στην είσοδο του Λούβρου.:grinning-smiley-043

δε το ελεγες να στο κατεβασω βρε αδερφε ???? :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

( ειδικα αμα εισαι απο κει που πιστευω οτι εισαι ...Πατινος ? ) :ADFADF1:

havoc, ντροπή σου.
Υπονοείς ότι κατεβάζεις ταινίες και μουσική?
ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ
Και πως θα ζήσουν πλέον οι METALLICA? Δεν θα περάσει αυτό. Θα σε καταγγείλω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Εργάτη πολέμα, σου πίνουνε το αίμα

οχι ρε

εγω δεν κατεβαζω ....αλλα αν καποιος φιλος δυσκολευται τοοοοσοοο πολυ να βρει καποια κυκλοφορια εεεε δε θα παρεξηγηθει και κανεις

Εγώ πάντως το λέω χωρίς πολλές τύψεις: κατεβάζω παράνομα από το διαδίκτυο, έχω πλήρη επίγνωση ότι παρανομώ, αλλά συνεχίζω μέχρι να αρχίσουν οι μηνύσεις. Δεν προσπαθώ να καλύψω ηθικά τις πράξεις μου. Το κατέβασμα πνευματικής ιδιοκτησίας χωρίς άδεια είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ, δεν το ωραιοποιώ, ούτε κατηγορώ τους Metallica και τους κάθε Metallica που προστατεύουν την ιδιοκτησία τους, απλώς είναι οικονομικό και (στην Ελλάδα)ακόμα σχετικά ακίνδυνο.

Εγώ πάντως το λέω χωρίς πολλές τύψεις: κατεβάζω παράνομα από το διαδίκτυο, έχω πλήρη επίγνωση ότι παρανομώ, αλλά συνεχίζω μέχρι να αρχίσουν οι μηνύσεις. Δεν προσπαθώ να καλύψω ηθικά τις πράξεις μου. Το κατέβασμα πνευματικής ιδιοκτησίας χωρίς άδεια είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ, δεν το ωραιοποιώ, ούτε κατηγορώ τους Metallica και τους κάθε Metallica που προστατεύουν την ιδιοκτησία τους, απλώς είναι οικονομικό και (στην Ελλάδα)ακόμα σχετικά ακίνδυνο.

Τσκ, τσκ, τι λέει τώρα ο όχλος... :slapface:

:grinning-smiley-043

Οτι και αν έχουν κανει εγώ τους θεωρώ κορυφή μέχρι και σήμερα.:music-smiley-005: Μπορεί τα τελευταία άλμπουμ να μην ήταν τόσο καλά αλλά εγώ βλέπω στα dvd τις συναυλίες τους και τρελαίνομαι.
Ειμαι σίγουρος ότι και εμείς αν ήμασταν στην θέση τους το ίδιο θα κάναμε.Καλά ξέρω τώρα όλοι θα πουν όχι .:BDGBGDB55:

Mε βρίσκεις απολύτως σύμφωνο!!!:music-smiley-005:

Iggy Pop interview
By Sam Sutherland

Q: What are your feelings on piracy, internet or otherwise?
A: I’m in favour of all forms of piracy.

:flipout:

Από άλλη συνέντευξη του ιδίου για την ίδια ερώτηση...

"Σκασίλα μου, ας κατεβάζουν ό,τι θέλουν! Δεν είμαι ο Bruce Springsteen!"

Ξανά :flipout:

Καλά αυτός δεν ξέρει ότι ο "εγκωμιασμός εγκληματικών πράξεων" είναι αδίκημα...?

o ανθρωπος ειναι εμπορας.....βλεπει μακρυα οχι σα τα ζουλαπια τους Λεφταλλικα που χασανε το μισο πλανητη απο κοινο τους.......