Metallica live στη Βουλγαρία

Νομίζω ότι όποιοι απο εμας πήγαν το 1991 να τους δουν , πηραν τη δόση τους και με το παραπάνω απο τη μπάντα!!!!!!!!:music-smiley-005:

Εγώ πάντως έτσι που έχουν καταντήσει πια, ούτε τσαμπα δεν παω.....

Απάντηση: Re: Metallica live στη Βουλγαρία

Νομίζω ότι όποιοι απο εμας πήγαν το 1991 να τους δουν , πηραν τη δόση τους και με το παραπάνω απο τη μπάντα!!!!!!!!:music-smiley-005:

Αυτοί πάντα έτσι ήταν . εμείς ήμασταν αλλιώς .
Αυτοί μια ζωή τα φράγκα στόχευαν

Aκριβώς!
Το '91 ήταν αλλού το πράγμα...

Στην απίστευτη συναυλία το 1991 στη Νέα Σμύρνη support ήταν και άλλη μια groupάρα τότε οι CULT.

Στην απίστευτη συναυλία το 1991 στη Νέα Σμύρνη support ήταν και άλλη μια groupάρα τότε οι CULT.

Έτσι... σωστός. Οι Cult με τη φωνάρα του Ian Astbury.
Ακόμα και στη δεύτερη επίσκεψή τους το '98 στη Ριζούπολη με support Monster Magnet τα πράγματα ήταν μέτρια.. η πτώση είχε αρχίσει.
Τι να δεις από Metallica τώρα πια!

Απάντηση: Re: Metallica live στη Βουλγαρία

Θα σε μαλώσω ξεχνάς και την Λευκή Συμφωνία.
Το '91, στον Πανιώνιο, ήταν στα ντουζένια τους, γουστάρω την μουσική τους, αλλά μέχρι το black album. από κεί και μετά θέλεις οι πειραματισμοί, θέλεις το μάρκετινγκ, ή ότιδήποτε άλλο τους έκανε διαφορετικούς.
Ακούστε το Kill'em all και το St Anger και θα καταλάβετε τι θέλω να πώ.
Κρίμα, τελικά είναι πολλά τα λεφτάρη.:rifle: