METALLICA: M72 WORLD TOUR - ΟΑΚΑ 2026

Άντε να πω και γω την αποψαρα μου😄
Δεν δενομαι εδώ και κάμποσους... αιώνες,με αντικείμενα.
Ούτε φωτογραφίες με ενδιαφέρει να έχω.
Την μόνη βιντεοκασέτα που έχω κρατήσει έχει να κάνει με την κόρη μου και αυτό για να της την δώσω,αν την θέλει.
Ότι έχω κρατήσει από τους πολλους δίσκους και cd που είχα,τα έχω... τους δίσκους για διακόσμηση και τα cd αν τα θέλει η κόρη μου.
Κατανοώ απόλυτα αυτούς όπου είναι διαφορετικοί από εμένα ,αλλά απαιτώ να κατανοήσουν και αυτοί εμένα.

Σε μια κρύα χειμωνιάτικη μέρα ένας φίλος(μεγάλος μηχανοβιος ),όταν τον ρώτησα "πως και έτσι,εσύ σήμερα πήρες αυτοκίνητο?"" μου είπε μια μεγάλη κουβέντα.
""Ρε μ@λακ@ ,ταγμένος είμαι???""""
Μεγάλη κουβέντα....την τηρώ απαρέγκλιτα 😄

Ναι, τι, δεν ήταν η πρώτη φορά ούτε η τελευταία. 😂
Έχουν φύγει εκατοντάδες.
Έτσι είναι οι μηχανάκηδες. Εγώ γουστάρω να μπαίνω σε βίντεο τύπων που μαζεύουν φανατικά βινύλια ώστε να βλέπω τίτλους και κυκλοφορίες που αγνοώ και οι περισσότεροι από αυτούς παίζουν με έναν AV της δεκαετίας των 00's (οι προχώ 😄) και πικάπ ότι να'ναι με βελόνα από τη Σφαγή του Δράμαλη.

Έχουμε Maiden, εκεί θα έχουμε αναρρωτική για 2 εβδομάδες…χαχα

• Like
Reactions: donk
Eμένα μην με βρίσετε άλλα έχω πετάξει/χαρίσει/πουλήσει όλα τα Cd και βινύλια που είχα, δεν έχω ούτε ένα για δείγμα πλέον...μόνο με Streaming πλατφόρμες παίζω μπάλα πλέον.....και μην με ξαναβρίσετε, άλλα νιώθω πολύ χαρούμενος έτσι που απαλλάχτηκα από όλα αυτά....
Kαλημέρα, απόψεις είναι όλες, για άλλους σωστές για άλλους όχι, δεν έχει καμία σχέση, ότι έχουν βγάλει οι Metallica, μέχρι σήμερα το έχω είτε σε βινύλιο μέχρι το black album, ότι μετά από αυτό σε cd, εκτός από το 72 '' που δεν το αγόρασα.

Πιαθνών διότι δεν με τράβηξε όσο τα υπόλοιπα, η μάλλον επειδή μεγάλωσα, βέβαια για μένα load και reload είναι "αποτυχία", αλλά who cares.....

Το αποτυχία είναι σχετικό, έχω και απο τα 2 (load / reload) cherry picked κομμάτια που μου βαράνε κόκκινο κι ας μην ειναι παλαιάς κοπής. Η μουσική ειναι προσωπικό θέμα και στον καθένα τα καμπανάκια βαράνε διαφορετικά ειδικά όταν έχουμε συνδυάσει πρόσωπα - καταστάσεις κλπ με μουσικά κομμάτια.

Kαλημέρα, απόψεις είναι όλες, για άλλους σωστές για άλλους όχι, δεν έχει καμία σχέση, ότι έχουν βγάλει οι Metallica, μέχρι σήμερα το έχω είτε σε βινύλιο μέχρι το black album, ότι μετά από αυτό σε cd, εκτός από το 72 '' που δεν το αγόρασα.

Πιαθνών διότι δεν με τράβηξε όσο τα υπόλοιπα, η μάλλον επειδή μεγάλωσα, βέβαια για μένα load και reload είναι "αποτυχία", αλλά who cares.....

• Like
Reactions: lentozo
Θα πας και με φανέλα του Ολυμπιακού???χαχα
Όχι θα πάω με μπλούζα Ξύλινα Σπαθιά! Οι άλλοι έπαιξαν Τρύπες αυτοί δεν μπορεί θα έχουν ενημερωθεί οπότε θα παίξουν είτε Λιωμένο παγωτο είτε Βασιλιά της σκόνης!!χαχαχαχα
Πέρα από πλάκα διάβασα ότι θα παίξουν τραγούδια από IRON MAIDEN εως FEAR OF THE DARK.

• Love
Reactions: karamela
Το αποτυχία είναι σχετικό, έχω και απο τα 2 (load / reload) cherry picked κομμάτια που μου βαράνε κόκκινο κι ας μην ειναι παλαιάς κοπής. Η μουσική ειναι προσωπικό θέμα και στον καθένα τα καμπανάκια βαράνε διαφορετικά ειδικά όταν έχουμε συνδυάσει πρόσωπα - καταστάσεις κλπ με μουσικά κομμάτια.
Εμένα το πιο αδιάφορο είναι το St. Anger αλλά γούστα είναι αυτά.

• Like
Reactions: Φρα.Πε.