karamela
AVClub Fanatic
- 6 November 2013
- 16,881
Μόνο για αυτό αξίζει να σε πάω…χαχαΚαι πεθαμένο να με πας, θα αναστηθώ και θα φύγω τρέχοντας![]()
Μόνο για αυτό αξίζει να σε πάω…χαχαΚαι πεθαμένο να με πας, θα αναστηθώ και θα φύγω τρέχοντας![]()
Και εγώ! Πικάπ δεν έχω...Βρήκαμε έναν.![]()
Έτσι είναι οι μηχανάκηδες. Εγώ γουστάρω να μπαίνω σε βίντεο τύπων που μαζεύουν φανατικά βινύλια ώστε να βλέπω τίτλους και κυκλοφορίες που αγνοώ και οι περισσότεροι από αυτούς παίζουν με έναν AV της δεκαετίας των 00's (οι προχώΝαι, τι, δεν ήταν η πρώτη φορά ούτε η τελευταία.
Έχουν φύγει εκατοντάδες.
Και πολύ καλα εκαμνες.Ναι, τι, δεν ήταν η πρώτη φορά ούτε η τελευταία.![]()
Έχουν φύγει εκατοντάδες.
Για πλάκα νομίζεις έγραψα το ""τίποτα δεν μας σταματά?""Μα τα ξαναπήρα.
Πολλές φορές![]()
Kαλημέρα, απόψεις είναι όλες, για άλλους σωστές για άλλους όχι, δεν έχει καμία σχέση, ότι έχουν βγάλει οι Metallica, μέχρι σήμερα το έχω είτε σε βινύλιο μέχρι το black album, ότι μετά από αυτό σε cd, εκτός από το 72 '' που δεν το αγόρασα.Eμένα μην με βρίσετε άλλα έχω πετάξει/χαρίσει/πουλήσει όλα τα Cd και βινύλια που είχα, δεν έχω ούτε ένα για δείγμα πλέον...μόνο με Streaming πλατφόρμες παίζω μπάλα πλέον.....και μην με ξαναβρίσετε, άλλα νιώθω πολύ χαρούμενος έτσι που απαλλάχτηκα από όλα αυτά....
έχω ξενερώσει με τον Βρασίδα, θα πάνε οι γιοί μου αρένα...Έχουμε Maiden, εκεί θα έχουμε αναρρωτική για 2 εβδομάδες…χαχα
Kαλημέρα, απόψεις είναι όλες, για άλλους σωστές για άλλους όχι, δεν έχει καμία σχέση, ότι έχουν βγάλει οι Metallica, μέχρι σήμερα το έχω είτε σε βινύλιο μέχρι το black album, ότι μετά από αυτό σε cd, εκτός από το 72 '' που δεν το αγόρασα.
Πιαθνών διότι δεν με τράβηξε όσο τα υπόλοιπα, η μάλλον επειδή μεγάλωσα, βέβαια για μένα load και reload είναι "αποτυχία", αλλά who cares.....
Μόλις έκλεισα! Θύρα 7Έχουμε Maiden, εκεί θα έχουμε αναρρωτική για 2 εβδομάδες…χαχα
Θα πας και με φανέλα του Ολυμπιακού???χαχαΜόλις έκλεισα! Θύρα 7
Πίστεψέ με είμαι σίγουρος ότι εννοούμε το ίδιο πράγμα!Υ.Γ. αφήνω ένα μικρό παραθυράκι στο ότι μπορεί να έχουμε άλλη οπτική για το τι σημαίνει μπάσο.
Όχι θα πάω με μπλούζα Ξύλινα Σπαθιά! Οι άλλοι έπαιξαν Τρύπες αυτοί δεν μπορεί θα έχουν ενημερωθεί οπότε θα παίξουν είτε Λιωμένο παγωτο είτε Βασιλιά της σκόνης!!χαχαχαχαΘα πας και με φανέλα του Ολυμπιακού???χαχα
Πίστεψέ με είμαι σίγουρος ότι εννοούμε το ίδιο πράγμα!
Εμένα το πιο αδιάφορο είναι το St. Anger αλλά γούστα είναι αυτά.Το αποτυχία είναι σχετικό, έχω και απο τα 2 (load / reload) cherry picked κομμάτια που μου βαράνε κόκκινο κι ας μην ειναι παλαιάς κοπής. Η μουσική ειναι προσωπικό θέμα και στον καθένα τα καμπανάκια βαράνε διαφορετικά ειδικά όταν έχουμε συνδυάσει πρόσωπα - καταστάσεις κλπ με μουσικά κομμάτια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.