METALLICA: M72 WORLD TOUR - ΟΑΚΑ 2026

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Και αφορά όποιον ήταν αρένα. ΑΝ έπεσε στα χέρια σας (και έχετε πάνω από 2-3 κομμάτια) τις (πένες) που πέταγαν σωρηδόν στο τέλος τις συναυλίας να μου δίνατε 1? Αν έχει κάποιος . Και αν τυχόν με καταβολή κάποιου χρηματικού λογικού ποσού είμαι ΟΚ. Το θέλω για την κόρη που με έφαγε για ένα αναμνηστικό από την συναυλία.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Και αφορά όποιον ήταν αρένα. ΑΝ έπεσε στα χέρια σας (και έχετε πάνω από 2-3 κομμάτια) τις (πένες) που πέταγαν σωρηδόν στο τέλος τις συναυλίας να μου δίνατε 1? Αν έχει κάποιος . Και αν τυχόν με καταβολή κάποιου χρηματικού λογικού ποσού είμαι ΟΚ. Το θέλω για την κόρη που με έφαγε για ένα αναμνηστικό από την συναυλία.
Από ότι είδα τις πουλάγανε και έξω σε κάτι αυτόματα μηχανήματα, νομίζω ίδιες είναι, είχε τρελές ουρές βέβαια.. Δεν ξέρω αν υπάρχουν στο Store για την συναυλία της Αθήνας…

Υπάρχουν ήδη μαυραγορίτες που πουλάνε την "ψαριά" τους.. λίγο ψάξιμο θέλει και βρίσκεις αρκετά collectibles.
Ειχα πάρει από Ebay πριν 2 χρόνια μια 4αδα στα 20 ευρώ από μαυραγορίτη.....βέβαια μια που τις πήρα μια που μπήκαν σε κάποιο συρτάρι και από τότε οι τύχες τους αγνοούνται!!

• Haha
Reactions: Φρα.Πε.
Όχι θα πάω με μπλούζα Ξύλινα Σπαθιά! Οι άλλοι έπαιξαν Τρύπες αυτοί δεν μπορεί θα έχουν ενημερωθεί οπότε θα παίξουν είτε Λιωμένο παγωτο είτε Βασιλιά της σκόνης!!χαχαχαχα
Πέρα από πλάκα διάβασα ότι θα παίξουν τραγούδια από IRON MAIDEN εως FEAR OF THE DARK.
Αυτοί θα είναι υποψιασμένοι, θα παίξουν Ρίτα Σακελλαρίου : Αυτός ο άνθρωπος...

• Haha
Reactions: donk
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Οφθαλμολουτρο!!

Που είναι το οφθαλμόλουτρο ρε Μιχάλη ;;;

Τα τεράστια ηχεία και ενισχυτικά ;;;

Μπαίνει έστω και ένα ηχείο μέσα σε σπίτι ;;;

Παίζει έστω και ένας ενισχυτής μέσα σε δωμάτιο χωρίς να ακούγεται το ρεύμα ηρεμίας του ή το σύστημα ψύξης ;;;

Γουστάρουμε τα αυτοκίνητα και τους δυνατούς κινητήρες τους και τους κάνουμε χάζι σε κάθε ευκαιρία... θα κάνουμε οφθαλμόλουτρο τον ισχυρότερο κινητήρα του κόσμου ;;;

Εμένα πάντα με ενδιέφερε και με γοήτευε επαγγελματικός ήχος.
Άρα για μένα είναι.
Αν εσένα δεν σε ενδιαφέρει,πολύ απλά το προσπερνάς.

• Like
Reactions: vlad66
Τύφλα να έχουν οι τράπεζες.
Βέβαια όταν μιλάμε για τέτοια μεγέθη δεν ξέρουμε και τα έξοδα τα οποία θα είναι και αυτά κουφά (αεροπλάνα, ξενοδοχεία, μεταφορικά, μισθοί κλπ)

Τύφλα να έχουν οι τράπεζες.
Βέβαια όταν μιλάμε για τέτοια μεγέθη δεν ξέρουμε και τα έξοδα τα οποία θα είναι και αυτά κουφά (αεροπλάνα, ξενοδοχεία, μεταφορικά, μισθοί κλπ)

Το στάδιο ξέχασες, το βασικότερο....

Εμένα πάντα με ενδιέφερε και με γοήτευε επαγγελματικός ήχος.
Άρα για μένα είναι.
Αν εσένα δεν σε ενδιαφέρει,πολύ απλά το προσπερνάς.
Μιχάλη, από την κερκίδα , που ήμουν Θ 34, ο ήχος για την δικά μέτρα ήταν πολύ προσεγμένος, ειδικά στο άνοιγμα των Metallica, δονήθηκε όλο το ΟΑΚΑ.
Είναι δύσκολο σε ανοικτό στάδιο, να έχεις τόσο καλή ακουστική.

• Like
Reactions: mdvq and donk
Το στάδιο ξέχασες, το βασικότερο....
Κάπου διάβασα ότι ο βασικότερος λόγος που δεν πήγαν στους Τούρκους,ήταν το υπέρογκο ποσό που ζητούσαν για το στάδιο.
650.000 ευρώ 😵‍💫
Και κάπου 3.600 φόρο ΚΑΘΕ νταλίκα.!!!
Το ΟΑΚΑ πήρε (λένε) γύρω στα 75.000 ευρώ.

Weeknd θα πηγαινα πολυ ανετα. Στις υπολοιπες μονο για να συνοδευσω την κορουλα μου.
Για Stones και acdc δεν το συζηταω καν...

Το ΟΑΚΑ πήρε (λένε) γύρω στα 75.000 ευρώ.
Ούτε για αστείο.

Από το παραπάνω link:

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, τα έσοδα για το ΟΑΚΑ εκτιμάται ότι διαμορφώνονται στην περιοχή των 350.000 έως 400.000 ευρώ -ποσό που προκύπτει με βάση ποσοστά επί των εισιτηρίων.