METALLICA - The Day That Never Comes

Ε όχι και το Load!
Metallica = Kill em all, Ride the lightning, Master of Puppets, And justice for all, Black Album. Από εκεί και πέρα τα λένε όλα για αυτούς οι S.O.D. στο Jimmy Hendrix Ballad...

He is dead!

E γουστα ειναι αυτα, αλλα το ΛΟΑΔ ειναι το μονο cd τους που βαζω ακομα που και που να ακουσω, και εχω ολα μεχρι και το reload

Χαλι μαυρο το single! Προσπαθουν να αναμασησουν απο το παρελθον για να κερδισουν λιγο απο την χαμενη τους αιγλη αλλα δεν υπαρχει σωτηρια πλεον

Το υπολοιπο album παντως ειναι τελικα πολυ καλυτερο απο το single...

Κάποιος θα έπρεπε να εξαφανίσει από την ιστορία ότι έχουν βγάλει μετά το black.

Μπορούμε να τους κάνουμε και ευθανασία για να σταματήσουν να βγάζουν άλλα! :flipout:

Εδώ και χρόνια έπρεπε να έχουν βρει άλλες δουλειές......

Ή έστω να τρώνε απλά τα δολάρια που βγάλανε τη χρυσή εποχή τους 1990-1993 που ήταν οι ''βασιλιάδες'' του metal..............

Το δίσκο τον άκουσα. Ξαναμασήματα στα ριφάκια, τα τύμπανα και πάλι μου ακούγονται σκατα, η βλαχοπροφορα του στυλ yeahhh, συνεχίζει να μου τη σπάει, καλύτερος από τους προηγούμενους (αν και αυτο ακούγεται πολύ μιζέρο πλέον!!!)

Εχμ...
:grandpa: Συγνώμη αλλά links για torrents νομίζω ότι είναι παράνομα.
Πόσο μάλλον η προτροπή για κατέβασμα!

Εχμ...
:grandpa: Συγνώμη αλλά links για torrents νομίζω ότι είναι παράνομα.
Πόσο μάλλον η προτροπή για κατέβασμα!
Αντί να το έχεις ήδη κόψει και να κάνεις και παρατήρηση ζητάς και συγνώμη....:p

Αν καταλαβα καλα απο την ιστοσελιδα του τυπου, δεν ειναι παρανομο αυτο που εβαλε στο TPB. Ειναι ελευθερο για κατεβασμα. Εξαλλου, δεν ειναι ολα τα τορρεντ παρανομα, πχ ο χρηστης loudav αναιβαζει μονο νομιμα τορρεντ.

το εβαλα γιατι διαβασα κριτικη σε μερικες εφημεριδες και τους αρεσε περισσοτερο απο το αυθεντικο αλμπουμ. κατα τα αλλα εγω δεν το εχω ακουσει, ουτε εχω ακουσει Μεταλλικα ποτε στην ζωη μου, απλα οπως εγραψα, μια εναλλακτικη αποψη.

Αντί να το έχεις ήδη κόψει και να κάνεις και παρατήρηση ζητάς και συγνώμη....:p

Προσπαθούσα να κάνω summon έναν admin! :flipout:

Βγάζεις το τσεκούρι του πολέμου και κόβεις σου τη λένε...
Τους φέρεσαι με το γάντι, σου τη λένε...
Τσκ τσκ τσκ... Α να χαθείτε παλιομεταλάδες! :flipout:

Οκ, πάμε παρακάτω, μην το σκίσουμε άλλο το θέμα...

Τελικα ποιο ειναι το στατους παρανομιας αυτου που εβαλα? Αν δεν ειναι παρανομο να το κατεβασεις τοτε θα ηταν ευλογη η αποκατασταση του λινκ.

Εξαλλου οι Μεταλλικα γραψανε ιστορια πριν λιγους μηνες με τον καινουργιο τροπο σκεψης για την διανομη των προιωντων τους(!) δια μεσου των τορρεντ.