Μετατροπή 2X RCA (κόκκινο & άσπρο) σε οπτική ίνα για σύνδεση με τηλεόραση. Γίνεται;

Re: Μετατροπή 2X RCA (κόκκινο & άσπρο) σε οπτική ίνα για σύνδεση με τηλεόραση. Γίνετα

Και εγώ ειχα το παρόμοιο θέμα έψαξα και βρήκα αυτά
ενα κιτ μετατροπής και
εναν ανταπτορα,
μάλλον θα παραγγείλω τον ανταπτορα να δω αν κάνει δουλειά.

Ο αντάπτορας αυτός δεν μετατρέπει το σήμα της οπτικής ίνας (ψηφιακό) σε αναλογικό. Μετατρέπει το ψηφιακό απο mini jack σε ψηφιακό optical.

Re: Μετατροπή 2X RCA (κόκκινο & άσπρο) σε οπτική ίνα για σύνδεση με τηλεόραση. Γίνετα

Οπως ειπε και αλλος συμφορουμιτης. ΔΔοκιμασες να βγαλεις ηχο απο το scart?
Χρειαζεσαι εναν ανταπτορα scart σε rca και ενα καλωδιο με rca αρσενικα και στις δυο πλευρες.
Ορισμενες TV βγαζουν ηχο απο το σψαrt, ασχετα εαν εχεις επιλεξει hdmi κλπ. Στην δικη μου TV LG, το scart βγαζει ηχο εκτος απο τον media player.

Οπως ειπε και αλλος συμφορουμιτης. ΔΔοκιμασες να βγαλεις ηχο απο το scart?
Χρειαζεσαι εναν ανταπτορα scart σε rca και ενα καλωδιο με rca αρσενικα και στις δυο πλευρες.
Ορισμενες TV βγαζουν ηχο απο το σψαrt, ασχετα εαν εχεις επιλεξει hdmi κλπ. Στην δικη μου TV LG, το scart βγαζει ηχο εκτος απο τον media player.

Με αυτό το τρόπο μου βγάζει μόνο απο τα ψηφιακά κανάλια. Τα δορυφορικά και οτι βλέπω απο το σκληρό δίσκο δεν βγαίνει ο ήχος τους στα ηχεία. Ο μόνος τρόπος είναι ή να βάλω στο mini jack για τα ακουστικά ή να παραγγείλω το κιτ που ελεγα στο προηγούμενο ποστ.
Η τηλεόραση μου είναι το Samsung UE46ES6100.