ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ AVI ΣΕ PVR

george132

New member
29 January 2010
5
ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟΚΟΔΙΚΟΠΟΙΤΗ FUNAI MPEG4 PVR ME USB ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ *pvr ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ
ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ *avi ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΗ ΔΩ ΣΤΗ USB TOU
FUNAI ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ * avi ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟΚΟΔΙΚΟΠΟΙΤΗ FUNAI MPEG4 PVR ME USB ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ *pvr ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ
ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ *avi ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΗ ΔΩ ΣΤΗ USB TOU
FUNAI ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ * avi ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δοκίμασες να αλλάξεις το file.avi σε file.pvr?

Σε *avi τα βλεπεις μονο στο Pc σου (VLC player), εαν τα μετονομάσεις δεν υπαρχει επιστροφη σε *pvr, sτην διδικασια θα κρατας backup πριν κανεις μετονομασια, διαφορετικα δεν υπαρχει επιστροφη σε *pvr, για να το δει μετα ο δεκτης σου... Αν το παιξεις με VLC player θα δεις οτι κρατα και το τιτλο προγραμματος απο τον EPG του δεκτη σου...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΩ ΣΤΟ ΔΕΚΤΗ ΑΦΟΥ Ο ΔΕΚΤΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΡΧΕΙΑ *PVR ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΕ * PVR ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΔΕΚΤΗΣ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΣΤΟΝ ΔΕΚΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Re: Απάντηση: ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ AVI ΣΕ PVR

Τα κεφαλαία, μόνο αν θές να φωνάξεις. Τα pvr ο αποκωδικοποιητής πιθανότατα γράφονται σε κάποιο format μη συμβατό απολύτως με avi και γι αυτό μόνο μια μετονομασία της κατάληξης δε φτάνει. Ακόμα δεν είναι ψαγμένο αρκετά το θέμα.

Για όσες εγγραφές εγγράψεις μετά την νέα αναβάθμιση λογισμικού του δέκτη είναι δυνατή η μετατροπή των αρχείων από PVR σε AVI, στο PC σου (όμως πάντοτε ως back-up γιατί μετά δεν υπάρχει επιστροφή…), για προηγούμενες εγγραφές πριν την νέα αναβάθμιση λογισμικού του δέκτη, δεν υπάρχει δυνατότητα μετατροπής σε AVI…