Σωστός.. USB powered σημαίνει το πολύ 500mA. Οπότε απλό 7805 με νορμάλ ψύκτρα και καναδυό πυκνωτές.
Σωστός.. USB powered σημαίνει το πολύ 500mA. Οπότε απλό 7805 με νορμάλ ψύκτρα και καναδυό πυκνωτές.
Τελος και παντα κατα την αποψη μου ενα audiophile τροφοδοτικο δεν εχει να προσφερει τιποτα ηχητικα οταν αυτο τροφοδοτει εναν δισκο .
Όχι Δημήτρη, οι 2,5" δίσκοι π.χ. θέλουν μέχρι 900 mA. Η προδιαγραφή των 500mA δεν τηρείται πια. Όπου τηρείται - παλιές συσκευές π.χ.- δεν παίζουν οι 2,5ιντσοι που λέγαμε. Πρέπει να δίνουν 1 αμπέρ τώρα πια οι usb.
τοτε γιατι να ασχοληθεί με το αλλο τροφοδοτικό.
το αλλο ειναι τροφοδοτικαρα αν είναι να του κοτσάρει στην εξοδο ενα 7805 τοτε βαλτου ρίγανη. καλύτερα αστο το αλλο στα 9 βολτ και με 15ε φτιάξε ενα καινούριο στα 5 με 7805.
το θεμα ειναι να μετατρέψεις το 9αρι σε 5αρι κρατώντας το κύκλωμα του αρα και τα πλεονεκτήματα του. απλα αυτο θελει λιγο ψάξιμο αναλογα με το κύκλωμα που εχει αλλα οτι γίνετε γίνετε.
Συμφωνώ.. Το κακό είναι ότι ο μη-γνώστης δεν θα έχει καμία τύχη στο να μετατρέψει σωστά το υπάρχων τροφοδοτικό των 9V.![]()
Είσαι σίγουρος; Το κοίταξα στα γρήγορα και απ'ότι βλέπω οι Seagate Momentus καίνε έως 2.5W (ο μεγαλύτερος) δηλαδή 500mA @ 5V και οι πιο γρήγοροι της WD (WD Black) αντίστοιχα μόλις 1.75W. Οπότε δεν βλέπω τίποτα για 900mA..
Οι μόνες USB 2.0 που ξέρω να μπορούν να δώσουν πάνω από 500mA είναι αυτές που δηλώνουν συμβατές με iPhone/iPod και τα δίνουν μόνο αν ανιχνεύσουν ότι συνδέθηκε πάνω τους τέτοια συσκευή..
Μπορεί όμως όντως να έχω μείνει πίσω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.