Μετατροπή ηχείων σε ενεργά

θα χρειαστούν 2 ? δεν είναι δικάναλοι οι t-amp ?

είπα καμιά μ@...κία ;

το κρος καλύπτει δυό ηχεία δυό δρόμων και ένα σαμπ.
Δυό τ αμπ θα χρειαστείς...

Νομίζω ότι αν πάρεις τα τρουθ με αυτά θα μείνεις. Δε νομίζω να σου λείψει κάτι για τη χρήση αυτή.

Και αν μπορείς να ανέβεις λίγο παραπάνω, χτύπα τα ενεργά της σειράς 3, με τα μαγνητοστατικά τουήτερ!

Έτσι θα έχεις μάγκνεπαν σε τιμή μπέρι!

Στέργιο τα 3030 από ότι είδα στη σελίδα της Behringer 2ο τέταρτο του 2008 θα κυκλοφορήσουν , αυτά που έχουν ribbon tweeter. Μοιάζουν με τα Samson πολυ. Οπότε απο ότι κατάλαβα περιμένω και τα παίρνω μια και καλή. Είπα μήπως με μικρό κόστος έκανα τη δουλειά μου μερικούς μήνες.

Βασικός κανόνας: Καλύτερα να πάρεις αυτό που θες μια και καλή, παρά να συμβιβαστείς με κάτι άλλο και να χάνεις λεφτά σε αναβαθμίσεις.

Απάντηση: Re: Μετατροπή ηχείων σε ενεργά

Βασικός κανόνας: Καλύτερα να πάρεις αυτό που θες μια και καλή, παρά να συμβιβαστείς με κάτι άλλο και να χάνεις λεφτά σε αναβαθμίσεις.

Αυτό σου το λέει ο έμπειρας!

Αυτός που το τηρεί αυτό που...πρεσβεύει!

χεχεχε, σόρι ρα γκάπημπρας, αλλά δεν άντεξα! :worshippy:

Τι να κάνω μάναμ, τα έχω όλα και δεν είμαι ευχαριστημένος με τίποτα!
Η ζωή μου είναι μια αγγαρεία...

Δεν είναι ανάγκη όμως να καεί και ο Τάσος...

αρα δεν ειμαι ο μόνος...

A ρε Στέργιο με έκανες και γέλασα έτσι όπως έγραψες το σχόλειο για τον άλλο Στέργιο. χαχαχα

Εδώ που τα λέμε ο guybrush έχει μια μόνιμη ανησυχία αναβαθμίσεων και αλλαγών.... αλλά γιατί είναι η ζωή σου αγγαρεία ρε μαν ???

Δεν χτυπάς έναν ενισχυτή, καλό και μεταχειρισμένο, να τελειώνεις και να είσαι και ευέλικτος;
Μετά στήνεις καραούλι, και τα καλά ηχεία είναι θέμα χρόνου να εμφανισθούν...