A 20MP Sensor In a Film Canister Reinvigorates Vintage Analog Cameras
I'm Back Film enables photographers to convert analog cameras to digital without modification.
Πάντως ο "εφευρέτης" στα σχόλια του Petapixel τρώει τα μούτρα από τους περισσότερους.
Δικαίως βέβαια, με αυτά που απαντάει και το όλο "προϊόν" που δεν εμπνέει ιδιαίτερα να πω την αμαρτία μου.
Μεγάλες βαλούτες οι προηγούμενες τους προσπάθειες.![]()
Οποιος θέλει να μετατρέψει την πάλι του αναλογική σε ψηφιακή τρέχει νέο project στην γνωστή πλατφόρμα
Θα πρέπει να έχεις αναλογική-θησαύρο για να επενδύσεις 500€ σε κάτι τέτοιο!! Δεν ειναι κακή ιδέα πάντως!
Αν τις χρησιμοποιείς ως έχουν τότε πάσο, για καποιους άλλους που πιάνουν σκόνη γιατι δε θελουν να ασχοληθούν ξανά με φιλμ και θα ηθελαν περιστασιακά να τις ζήσουν ξανά γιατί όχι;Ειναι πολυ κακη ιδεα.
Στο λεω εγω που εχω - πλεον- 5 κορυφαιες φιλματες 135- και δεν το σκεφτομαι ουτε για πλακα . Για ποιο λογο ?
Δεν εχει καποιος ψηφιακη καμερα και περιμενει αυτην την μπουρδα για να αναγεννησει το χομπυ του περνωντας απο το φιλμ στην ψηφιακη εποχη ?
Εχει ξανακυκλοφορησει δεν ειναι πρωτη φορα απλα καθε φορα πατωνε....
Τώρα θα πρέπει να βρούν τρόπο να μπαίνει φίλμ στις ψηφιακές για να τους πούμε πρωτοπόρους...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.