Μετατροπή SACD ISO σε DSD αρχεία (dff, dsf) με εργαλείο GUI αλλά και command line

δυστυχώς για μένα, χαιρετίσματα ... έχω πάνω από 3-4.000 sacd.iso κλασσικής ... αν χρειάζεται και ενδιάμεσος χώρος (ενώ κατά βάση δεν θέλω να χάσω και τα αρχικά αρχεία) θέλω και άλλους σκληρούς ...

ελπίζω ο Τιμ-πως-τον-λεν να βγάλει απ'ευθείας υποστήριξη του sacd.sio από το tcmodes, αλλιώς την κάτσαμε ...

δυστυχώς για μένα, χαιρετίσματα ... έχω πάνω από 3-4.000 sacd.iso κλασσικής ... αν χρειάζεται και ενδιάμεσος χώρος (ενώ κατά βάση δεν θέλω να χάσω και τα αρχικά αρχεία) θέλω και άλλους σκληρούς ...

ελπίζω ο Τιμ-πως-τον-λεν να βγάλει απ'ευθείας υποστήριξη του sacd.sio από το tcmodes, αλλιώς την κάτσαμε ...

Εμ κι εσύ δεν ήθελες να πάρεις μακμίνι, να βάλεις Audirvana και να ξεμπερδεύεις.

Ο τιμ δεν μπορεί να κάνει μαγικά. Από τη στιγμή που ο mpd δεν το υποστηρίζει ακόμα, η κατάσταση είναι ξεκάθαρη.

Πάντως δεν την έχεις κάτσει καθόλου. Αν δε θες το raspberry το πουλάς αμέσως. Ακόμα καλύτερα, του περνάς ένα openelec και έχεις ένα εξαιρετικό mini htpc.

ε καλά, τρόπος του λέγειν το ''κάτσαμε'' ... εννοούσα ότι ελπίζαμε για ένα άρτιο audio player και τίποτε παραπάνω ... όντως, στην χειρότερη θα το κάνω πισάκι για να μετατρέψω την τηλεόραση μου σε smart ...

Εχει δοκιμασει καποιος να κανει batch? Μχαλη γινετε να κανουμε ενα script που να κανει μαζικα τις μετατροπες? Δλδ να διαλέγεις 10-20 αρχεια και να τα κανει μαζι με το αποτελεσμα να βγαινει στον σκληρο?

Παιδες, το πρόγραμμα κανει απο μονο του batch...Κοινώς δεν χρειαζεται να κάνουμε τπτ.

Με ενα απλο Ctrl+ εβαλα 2 .iso αρχεία και τα εκανε process το ενα μετά το αλλο χωρίς να κάνει κιχ!

Ποιος ειπε οτι κρατάω τα .iso? δεν υπάρχει λογος να κρατάμε και τα 2.

Ποιος ειπε οτι κρατάω τα .iso? δεν υπάρχει λογος να κρατάμε και τα 2.

ΙΜΗΟ τα ISO τα κρατάμε είναι η μήτρα και δεν την πετάμε.

Κατά τα άλλα, δεν είναι θέμα ακριβώς του tim ή οποίου , είναι μεγάλη η ομάδα ανθρώπων που εργάζονται στον mpd, σε κάποια στιγμή θα υποστηριχτούν τα iso – μη ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι προγραμματιστές από πίσω ασχολούνται στον ελεύθερό τους χρόνο και άνευ πληρωμής .

ΙΜΗΟ τα ISO τα κρατάμε είναι η μήτρα και δεν την πετάμε.

Εε και; την μουσική που περιέχουν Δεν θέλουμε να ακούσουμε; Αν δεν μας ενδιαφέρει η πολυκαναλη μίξη (όπου υπάρχει) τότε ποιος ο λογος να γεμμιζουμε τους σκληρούς μας και τι θα πει master όταν το αποτέλεσμα (πού μετράει ) ειναι ακριβώς το ίδιο;

Εε και; την μουσική που περιέχουν Δεν θέλουμε να ακούσουμε; Αν δεν μας ενδιαφέρει η πολυκαναλη μίξη (όπου υπάρχει) τότε ποιος ο λογος να γεμμιζουμε τους σκληρούς μας και τι θα πει master όταν το αποτέλεσμα (πού μετράει ) ειναι ακριβώς το ίδιο;

Αύριο μεθαύριο μπορεί να βρεθούμε και με ένα καλό 5.1 να θέλουμε να τα ακούσουμε.

Έτσι κι αλλιώς μια τόσο μεγάλη συλλογή θέλει backup. Κράτα τα ISO στους backup δίσκους σου, και στους δικούς που έχεις Live κόψε τα σε κομμάτια.

Γενικά η δική μου τακτική / η δική μου άποψη είναι η παραπάνω. Οι δίσκοι είναι όλο και πιο φθηνοί στις μέρες μας.

Και φυσικά όλα αυτά ισχύουν όταν το πρόγραμμα δεν τα κάνει από μόνο του.
Όταν τα κάνει,όπως το foobar πχ.,απλώς τα πετάμε μέσα και ακούμε.

Και συμφωνώ με τον tmjuju,ακόμα κι αν χρειαζόμουν την μετατροπή δεν θα πετούσα τα .iso,κάπου μπορεί να χρειαστούν στο μέλλον.

Το καλο ειναι οτι ο καθένας μπορει να κανει οτι νομίζει. Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε σε ολα... (εχθες πεταξα 20 .iso)

Και εγώ το ίδιο Παναγιώτη, το 5.1 μου ήταν απο πάντα και θα συνεχισει να μου είναι παντελώς αδιάφορο! Έχω βρρεί την χάρά μου..