Μετατροπή συναλλάγματος : Ευρώ σε δολλάρια

Status
Not open for further replies.

druuna

Senior Member
20 August 2006
504
AΘΗΝΑ
γνωρίζει κάποιος τον καλύτερο τρόπο που συμφέρει?
τράπεζα ή exchange μαγαζάκια στην Ομόνοια-Σύνταγμα ?

Σπάνια θα βρεις σε ανταλλακτήρια τις τιμές που δίνουν οι τράπεζες, ενώ στις τράπεζες ανάλογα με το ποσό μπορείς να το διαπραγματευτείς. Αν πηγαίνεις ταξίδι στις ΗΠΑ και θες χρήματα για εκεί το πιο εύκολο και οικονομικό είναι να σηκώσεις απευθείας μετρητά από cash card εκεί. Θα σε χρεώσει με 1.5-5 ευρώ τη συναλλαγή ανάλογα την τράπεζα, αλλά θα σου δώσει την επίσημη ισοτιμία.

Παντα τραπεζα.

Αν το ποσο ειναι μεγαλο μπορεις (και πρεπει) να ζητησεις καλυτερη τιμη απο αυτη του πινακα.
Αν απλα θελεις να μετατρεψεις τα ευρω σε δολλαρια (για προστασια), τωρα που υποτιμαται το ευρω, να σκεφτεις και το ελβετικο φραγκο.

Σε γενικές γραμμές συμφέρει η τράπεζα. Αν θες να αγοράσεις ξένα νομίσματα υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει διαθέσιμο το ποσό που θέλεις. Ειδικά τα δολλάρια ΗΠΑ είναι περιζήτητα πλέον και δυσεύρετα, γι αυτό καλό είναι να τα παραγγείλεις μερικές μέρες νωρίτερα από την τράπεζα που συνεργάζεσαι. Αν θες να πουλήσεις ξένο νόμισμα και να πάρεις ευρώ σε συμφέρει η τράπεζα. Εφόσον είσαι στην Αθήνα, αν μπορείς πήγαινε στην Τράπεζα της Ελλάδος που κρατάει τις λιγότερες προμήθειες.

Απάντηση: Re: Μετατροπή συναλλάγματος : Ευρώ σε δολλάρια

Παντα τραπεζα.

Αν το ποσο ειναι μεγαλο μπορεις (και πρεπει) να ζητησεις καλυτερη τιμη απο αυτη του πινακα.
Αν απλα θελεις να μετατρεψεις τα ευρω σε δολλαρια (για προστασια), τωρα που υποτιμαται το ευρω, να σκεφτεις και το ελβετικο φραγκο.
αυτο θελω να κανω γιατι βλεπω να τρωω μεγαλη ήττα με το ευρω που σε λιγο θα εχει οσο το δολλαριο.αρα καλυτερα ελβετικα φραγκα ετσι?δεν ειναι ομως πιο δυσευρετα σε τραπεζες?

Εγω σκέφτομαι να επένδυσω σε χρυσό ! Τι δολλαρια και φράγκα! Θα πάω θα ζητήσω φυσικά μια καλύτερη ισοτιμία ευρω χρυσού! Δεν είμαι και μακακας να συναλλασομαι βάση πίνακα ισοτιμιων, τι είμαι κανας τυχαιος, και αφού τους ξεζουμισω και πετύχω την καλύτερη ισοτιμία , θα φύγω με τον χρυσο στο χέρι!

Προσοχή μόνο μην απ την πολυ χαρα μου πέσει σε καμία χαραμαδα η κομματαρα χρυσού που θα κονομισω!
:Banane0::ADFADF1:

Τι να λέμε τώρα!

Η τραπεζα θα καταχωρισει την συναλλαγη της μετατροπης του συναλλαγματος,και αυτοματα θα ξερουν οτι εισαι κατοχος Χ.000 usd.[η οποιου αλλου νομισματος]
Απλα σκεψου το

Re: Απάντηση: Μετατροπή συναλλάγματος : Ευρώ σε δολλάρια

Η τραπεζα θα καταχωρισει την συναλλαγη της μετατροπης του συναλλαγματος,και αυτοματα θα ξερουν οτι εισαι κατοχος Χ.000 usd.[η οποιου αλλου νομισματος]
Απλα σκεψου το

Φτου ! Κι αν είναι μαύρο το χρήμα όπως συνήθως όταν πρόκειται για πολλα μετρητά τι κάνουμε κύριοι? πως εξασφαλιζομαστε ότι δεν θα πάθουμε καμία πλάκα με το ευρω?

γνωρίζει κάποιος τον καλύτερο τρόπο που συμφέρει?
τράπεζα ή exchange μαγαζάκια στην Ομόνοια-Σύνταγμα ?

Πήγαινε μια βόλτα από την ομόνοια και δες ισοτιμίες. Σύγκρινε μετά με τις τράπεζες.
Είναι ερώτηση για καινούριο θέμα τώρα αυτή?
Τι να σου απαντήσουν δηλαδή? Οι ισοτιμίες "παίζουν" κάθε μέρα - κάτι ψιλά.
Και μην ξεχάσεις να ... διαπραγματευτείς με την τράπεζα!! (αυταπάτες του "υποψιασμένου" - τρομάρα του - καταναλωτή).
Μπορεί στο 1000άρικο να πάρεις μερικά cent παραπάνω. Μικρό το όφελος, η ψευδαίσθηση όμως ότι τους στρίμωξες, ανεκτίμητη.

Είναι ερώτηση για καινούριο θέμα τώρα αυτή?
σε 2 μηνες που θα επερθει η ολικη καταρευση να δω τι θα εχεις να πεις?το συγκεκριμενο ερωτημα μου αν δεν το γνωριζεις σε ενημερωνω οτι απασχολει μεγαλο κομματι της κοινωνιας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μετατροπή συναλλάγματος : Ευρώ σε δολλάρια

Φτου ! Κι αν είναι μαύρο το χρήμα όπως συνήθως όταν πρόκειται για πολλα μετρητά τι κάνουμε κύριοι? πως εξασφαλιζομαστε ότι δεν θα πάθουμε καμία πλάκα με το ευρω?
Το σιγουρο ειναι οτι δεν αγοραζεις απο τον συμπολιτη στις 40 Εκκλησιες...

Re: Απάντηση: Μετατροπή συναλλάγματος : Ευρώ σε δολλάρια

σε 2 μηνες που θα επερθει η ολικη καταρευση να δω τι θα εχεις να πεις?το συγκεκριμενο ερωτημα μου αν δεν το γνωριζεις σε ενημερωνω οτι απασχολει μεγαλο κομματι της κοινωνιας.

πραγματι σε δυο μηνες που , εσυ που ξερεις , θα εχει επελθει η ολικη καταστροφη, κανοντας τα φραγκα γαλλικα , και δολλαρια, θα εισαι εξασφαλισμενος!!! Θα συνεχισεις να ζεις και να συναλλασεσαι στην ελλαδα με δολλαρια ή σκεφτεσαι κα τι αλλο?

Έλα βρε συ τώρα, τι τους απασχολεί, αν θα αγοράσουν τα δολλάρια στα ανταλλακτήρια ή στις τράπεζες? Ελεύθερη είναι η αγορά συναλλάγματος, κοιτάς τιμές και παίρνεις.
Ή το θέμα είναι αν θα είσαι "ανιχνεύσιμος" και δεν το λες ευθέως? Αν είναι έτσι, το ίδιο είναι και στις 2 περιπτώσεις.
Αυτοί που ξέρουν τον τρόπο να μη γίνουν αντιληπτοί, δεν γράφουν σε φόρα για να το μοιραστούν με άλλους.

Έλα βρε συ τώρα, τι τους απασχολεί, αν θα αγοράσουν τα δολλάρια στα ανταλλακτήρια ή στις τράπεζες? Ελεύθερη είναι η αγορά συναλλάγματος, κοιτάς τιμές και παίρνεις.
Ή το θέμα είναι αν θα είσαι "ανιχνεύσιμος" και δεν το λες ευθέως? Αν είναι έτσι, το ίδιο είναι και στις 2 περιπτώσεις.
Αυτοί που ξέρουν τον τρόπο να μη γίνουν αντιληπτοί, δεν γράφουν σε φόρα για να το μοιραστούν με άλλους.
+1

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μετατροπή συναλλάγματος : Ευρώ σε δολλάρια

πραγματι σε δυο μηνες που , εσυ που ξερεις , θα εχει επελθει η ολικη καταστροφη, κανοντας τα φραγκα γαλλικα , και δολλαρια, θα εισαι εξασφαλισμενος!!! Θα συνεχισεις να ζεις και να συναλλασεσαι στην ελλαδα με δολλαρια ή σκεφτεσαι κα τι αλλο?
σιγα μην και θα ζω εδω.θα αφησω την χωρα στα χρησιμα χερια των πολιτικων της και των συναλλασομενων μαζι τους 1 εκατ+ δημοσιων υπαλληλων της.μια χαρα θα περασουν και χωρις εμενα

Πάρε τα λεφτά και τρέχα ,,

και άντε γειά !!!!

γιατί σε βλέπω να τρέχεις όταν σε κυνηγάνε ...

αγάπη μου ξέρεις τι γίνεται με τους βρώμιάρηδες που δεν έχουν να φάνε ,,, αυτοί τρώνε λαρύγγια ωμά ,,, απαπαππαπαπααα

ρε φιλαράκο μας δουλέυεις ?

Πάρε τα λεφτά και τρέχα ,,

και άντε γειά !!!!

γιατί σε βλέπω να τρέχεις όταν σε κυνηγάνε ...

αγάπη μου ξέρεις τι γίνεται με τους βρώμιάρηδες που δεν έχουν να φάνε ,,, αυτοί τρώνε λαρύγγια ωμά ,,, απαπαππαπαπααα

ρε φιλαράκο μας δουλέυεις ?
άντε γειά !!!! αλλα τσουκαλας

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μετατροπή συναλλάγματος : Ευρώ σε δολλάρια

σιγα μην και θα ζω εδω.θα αφησω την χωρα στα χρησιμα χερια των πολιτικων της και των συναλλασομενων μαζι τους 1 εκατ+ δημοσιων υπαλληλων της.μια χαρα θα περασουν και χωρις εμενα

κοίτα...μέχρι τώρα, κάποιο τρόπο είχες και επιβίωνες κάνοντάς τα από κάτι σε κάτι άλλο.
Αρα πρέπει να ξέρεις πιό πολλά από μας....

Status
Not open for further replies.