Μετατροπή συναλλάγματος : Ευρώ σε δολλάρια

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Μετατροπή συναλλάγματος : Ευρώ σε δολλάρια

αυτο θελω να κανω γιατι βλεπω να τρωω μεγαλη ήττα με το ευρω που σε λιγο θα εχει οσο το δολλαριο.αρα καλυτερα ελβετικα φραγκα ετσι?δεν ειναι ομως πιο δυσευρετα σε τραπεζες?

Κανεις παραγγελια και στα φερνουν σε μια εργασιμη. Τιποτα δεν ειναι δυσευρετο. Οι τραπεζες θα κερδισουν απο την μετατροπη.
Αν δεν θελεις μετρητο, απλα ανοιγεις ενα λογαριασμο σε ξενο νομισμα (φραγκο δολλαριο κλπ) και γινεται η μετατροπη αμεσα.
Εγω θα προτιμουσα το Ελβετικο απο το δολλαριο σαν επενδυση αν νομιζα οτι το Ευρω θα καταρρευσει. Δεν το πιστευω ομως.
Αν κατι καταρρευσει πρωτο, αυτο πρεπει να ειναι το δολλαριο το οποιο τυπωνεται κατα δισ ημερησιως...

Μα αρεσεις Χιώτη που απαντας σοβαρά στον τυπακο!

Εγω τον κατάλαβα με την μια που το πήγαινε.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Μετατροπή συναλλάγματος : Ευρώ σε δολλάρια

πραγματι σε δυο μηνες που , εσυ που ξερεις , θα εχει επελθει η ολικη καταστροφη, κανοντας τα φραγκα γαλλικα , και δολλαρια, θα εισαι εξασφαλισμενος!!! Θα συνεχισεις να ζεις και να συναλλασεσαι στην ελλαδα με δολλαρια ή σκεφτεσαι κα τι αλλο?

Εγω δεν συμμεριζομαι την ολικη καταστροφη αλλα θεωρητικα, αν το ευρω υποτιμηθει σφοδρα και εχεις λογαριασμο σε δολλαρια,πχ, τοτε οποτε χρειαζεσαι μετατρεπεις τα δολλαρια σε ευρω αλλα σε ισοτιμια που ισχυει εκεινη τη στιγμη. Πχ. 1 δολλαριο = 2 ευρω...
Οπως παλια αλλαζανε οι ναυτικοι τα δολλαρια τους σε δραχμες, ποτε με 60 ποτε με 120 και οσο υποτιματο η δραχμη τοσο και παραπανω.

Μα αρεσεις Χιώτη που απαντας σοβαρά στον τυπακο!

Εγω τον κατάλαβα με την μια που το πήγαινε.

Μπορει να εχεις δικιο φιλε thankin αλλα πραγματι υπαρχουν συνανθρωποι που εχουν παρομοιες και ειλικρινεις ανησυχιες.
Δε βαριεσαι, δεν κανει τιποτα να απαντησεις :))

Last edited by a moderator:
Μπορει να εχεις δικιο φιλε thankin αλλα πραγματι υπαρχουν συνανθρωποι που εχουν παρομοιες και ειλικρινεις ανησυχιες.
Δε βαριεσαι, δεν κανει τιποτα να απαντησεις :))

Φίλε μου πίστεψε με τέτοιες ανησυχίες κανείς δεν τις εκφράζει σοβαρά στα φόρουμ.

Δλδ ο τύπος έχει ένα σοβαρό πόσο καταθέσεων σε ευρω . Και προφανώς δεν μιλάμε για 5 ή 10 χιλιαρικα, αλλα για περισσότερα γιατι για 5 και 10 δεν τρεχεις να τα κανείς φράγκα ή δολλαρια , βγάζεις στο ζουμί ως ένας απο τους χιλιάδες μικροκαταθετες , έχει δλδ ένα σοβορα πόσο και ρώτα στα φόρουμ για συμβουλές?

Δεν έχει έναν εμπιστο τραπεζίτη, έναν λογιστή βρε αδερφε, έναν συνεργάτη στην δουλεια που έχει βγάλει το κομποδεμα και ρώτα στα φόρουμ για συμβουλές!

Ο τύπος πήγαινε φιρι φιρι...

Αν ειχε φραγκα, θα ειχε το δικο του τραπεζιτη (private/personal banking).
Μαλλον κανενας φουκαρας ειναι που τα'χει παιξει, οπως ολοι μας, με αυτα που γινονται γυρω μας.
Η αβεβαιοτητα και η απελπισια ειναι κακος συμβουλος και ως συνηθως μας στρεφει εναντιον των υπολοιπων ταξεων, οπως ακριβως θελουν οι μεγαλοτραπεζιτες και οι νεοταξιτες.

θα πεινασετε δημοσιάκια.πολλους βλεπω εχει εδω

Πανε μιά εβδομάδα να ξεκουραστείς ρατσιστή και οταν ξαναμπεις ελα να βαλεις παλι αγγελια...

Αγγελιακια που εχεις και το θράσος να απευθύνεσαι σε εργαζομενους με τετοιο τροπο...

Το νήμα δεν θα ξαναανοίξει γιατί δεν εχει νόημα και ο σκοπός του οπως διαπιστωσαν και αλλοι συμφορουμίτες ήταν αρκούντως ''ιδιόρυθμος''.

Last edited:
Status
Not open for further replies.