Μεταξυ Panasonic 50VT20 ,samsung 46C8000 και PS50C7000

Η λογικη να πας να παρεις VT20 τωρα ειναι αν σε ενδιαφερει 100% το 3D, αλλιως απλα περιμενεις V20 που και καλυτερη εικονα θα χει και 700-800 λιγοτερο. Βεβαια να πουμε κατι που απ'οτι φαινεται πολυ δεν το ξερουν, οτι δηλαδη χρειαζεται πηγη 3D για να δεις 3D (δεν ειναι 2D σε 3D οπως οι Samsung) που αυτοματα σημαινει οτι πρεπει να παρεις 3D Blu-ray player (300++ ) plus οτι αν εχεις οικογενεια πρεπει να παρεις και παραπανω γυαλια (που δεν πανε και φτηνα). Μιας και καναλια 3D ελαχιστα υπαρχουν (ειδικα Ελλαδα δεν προβλεπω πριν το 2050...) και αυτα σε καποια ξενα πακετα, το παραπανω αποτελει μονοδρομο για καποιον που θα παρει την VT20. Συνολικο ποσο καπου στα 3000 το οποιο για μενα ειναι αν μη τι αλλο υπερβολικο αν συνυπολογισεις οτι η 3D τεχνολογια μολις βγηκε. Αν τα λεφτα βεβαια δεν αποτελουν θεμα για καποιον ας τα δωσει μαγκια του αλλα τον τιτλο best value for money για 2010 μαλλον G20 και plasma C7000 θα τον διεκδικησουν απ'οτι φαινεται (δεν εχω κοιταξει πολυ LG βεβαια μπορει να υπαρχει και καποια πιο καλη).

Αισιοδοξο σε βλεπω :devil-smiley-029::laugh::laugh:
Τελευταια μου επιθυμια πριν αφησω τον ματαιο τουτο κοσμο ειναι να δω την Λαμπιρη και την Τσιμτσιλη σε 3D :laugh::laugh::grandpa::grandpa:

@mordor56,

δεν σε κατηγορώ, απλά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τηλεοράσεις με διαφορετικές τιμές και διαφορετικά χαρακτηριστικά. Βεβαίως έχει παρατηρηθεί και στο παρελθόν ότι καποιες τηλεοράσεις με υψηλή τιμη (π.χ. 46Β8000) αδυνατούσαν να ανταποκριθούν σε ανταγωνισμό με σαφώς φτηνότερες (και εν γένει) καλύτερες τηλεοράσεις. Ο κυριότερος παράγοντας πάντως που τίθεται σε δίλημμα είναι το best value for money, και σ'αυτό δεν ξέρω αν η VT20 ανταποκρίνεται. Η VT20 είναι σαφώς μια πολύ καλή τηλεόραση, δεν μπορεί όμως να σταθεί σε δίλημμα με τις υπόλοιπες τηλεοράσεις..

Για τις τιμές κάνεις λάθος:
PS50C7000
http://www.skroutz.gr/s/264711/Samsung-PS50C7000-50.html?keyphrase=PS50C7000
UE46c8000
http://www.skroutz.gr/s/264702/Samsung-UE46C8000-46.html?keyphrase=46C8000
VT20
http://www.skroutz.gr/s/263837/Panasonic-TX-P50VT20E-50.html?keyphrase=VT20

H Vt 20 φιλε μου δεν ειναι απλως μια καλη τηλεοραση, ειναι μια απο
της καλυτερες τηλεορασεις που εχουν βγει και δεν το λεω μονο εγω φυσικα ,υπαρχουν και αλλοι ακομα ποιο ειδικοι για να το γραψουν αυτο ...οσο αφορα τις τιμες, να τις συγκρινεις με βαση ποσο τις εχουν εξω στα καταστηματα -οχι ποσο τις εχουν στα διαφορα αγνωστα ελληνικα site αμφιβολου προελευσεως - που μεταξυ της C8000 και της VT20 οι τιμες ειναι σχεδον ιδιες παρα 30-50 ευρω και σου ξανατονιζω παλι οτι η panasonic ειναι 50αρα και η samsung 46αρα συν οτι θα πρεπει να διαθεσεις αλλα 200 ευρω για 2 ζευγαρια γυαλια οταν η vt20 τα εχει πακετο στην ιδια τιμη αποκτησης της μαζι κ με ενα usb network ανταπτορα...Δεν θα αναφερθω στην κατωτερη ποιοτητα εικονας της C8000 οχι μονο φυσικα στο 3D αλλα και στο 2D και το διαπιστωσα αυτο συγκρινοντας τες πλαι πλαι κ στα 2 format εικονας σε γνωστο καταστημα ..κ εγω στην αρχη για την c8000 πηγαινα αλλα μετα απο αυτο που ειδα αλλαξα γνωμη πολυ ευκολα ...απο χθες που την εχω σπιτι μου κ της εχω βαλει 4-5 blue ray εχω μεινει με το στομα ανοιχτο ,τετοια χρωματα και τετοια πιστοτητα μαυρου απο τι θυμαμαι μονο στην kuro ειχα δει και το κερασακι στην τουρτα σε ολα αυτα ειναι η ρεαλιστικοτατη ικανοτητα 3d προβολης που δεν ξερω αν θα ξεπερασει καμια αλλη εταιρια σε αυτην τη γενια τουλαχιστον....
οσον αφορα την V20 ,δεν νομιζω να εχει καλυτερη ποιοτητα σε 2D απλως θα εχει χαμηλοτερη τιμη λογω της απουσιας της 3d τεχνολογιας ...Οσοι κανετε συμβιβασμους στην ποιοτητα τωρα με χαμηλοτερο κοστος βεβαια υπαρχει και η PS50C7000 με καποιες παιδικες ασθενειες απο τι καταλαβα που προσπαθει να ξεπερασει αυτο το διαστημα ...

@mordor56

1. κάνεις λάθος για τις τιμές και μην συνεχίζεις να επιμένεις αν δεν ξέρεις τι γίνεται. Οι τιμές του skroutz αφορούν οι περισσότερες καλά και γνωστά καταστήματα, άλλο αν δεν τα ξέρεις εσυ, θα σου έλεγα δε να τα κοιτάς και αυτά τα μαγαζιά, αφού σε μεγαλες αλυσίδες πουλάνε νταβατζιλίδικες τιμες.

2. Απορώ πως τις συνέκρινες μεταξύ τους, αφου η C7000 δεν έχει κυκλοφορήσει πουθενά.

3. Κατά την γνώμη μου το 3d το σημερινό δεν θα έχει καμμία σχέση με αυτό μετά από 5 χρόνια, και για μένα τσέκαρε τι σου γράφει παραπάνω ο the saint που συμφωνώ απόλυτα, βέβαια η επιλογή σου είναι σεβαστή, προσωπικά δεν θά'δινα για tv 2.500 ευρώ.

4. Ας μείνουμε στο ότι έχεις κάνει μια πολύ καλή επιλογή και εύχομαι να την χαρείς ειλικρινά, και ας αφήσουμε τα υπόλοιπα, αφου είναι αυτονόητα.

@mordor56 προφανώς ο soundholics δεν κρίνει την αγορά σου, η οποία αφορά την καλύτερη, μάλλον, tv που κυκλοφορεί τώρα και μία εκ των καλυτέρων ever..

Μιλάει γενικά για το νήμα που έχει τίτλο "Μεταξυ Panasonic 50VT20 ,samsung 46C8000 και PS50C7000" ... τα 1000 περίπου ευρώ διαφορά μεταξύ της 1ης και της 3ης είναι γεγονός, που για άλλους έχει σημασία, ενώ για άλλους (όπως εσύ), δεν έχει.

Σε κάθε περίπτωση έκανες μια πολύ καλή αγορά και είμαι σίγουρος πως θα την ευχαριστηθείς :2thumb22sup:

@mordor56

1. κάνεις λάθος για τις τιμές και μην συνεχίζεις να επιμένεις αν δεν ξέρεις τι γίνεται. Οι τιμές του skroutz αφορούν οι περισσότερες καλά και γνωστά καταστήματα, άλλο αν δεν τα ξέρεις εσυ, θα σου έλεγα δε να τα κοιτάς και αυτά τα μαγαζιά, αφού σε μεγαλες αλυσίδες πουλάνε νταβατζιλίδικες τιμες.

2. Απορώ πως τις συνέκρινες μεταξύ τους, αφου η C7000 δεν έχει κυκλοφορήσει πουθενά.

3. Κατά την γνώμη μου το 3d το σημερινό δεν θα έχει καμμία σχέση με αυτό μετά από 5 χρόνια, και για μένα τσέκαρε τι σου γράφει παραπάνω ο the saint που συμφωνώ απόλυτα, βέβαια η επιλογή σου είναι σεβαστή, προσωπικά δεν θά'δινα για tv 2.500 ευρώ.

4. Ας μείνουμε στο ότι έχεις κάνει μια πολύ καλή επιλογή και εύχομαι να την χαρείς ειλικρινά, και ας αφήσουμε τα υπόλοιπα, αφου είναι αυτονόητα.

Μαζι μιλαμε και χωρια καταλαβαινουμε μου φαινεται ...αν κοιταξεις το ποστ μου θα διαπιστωσεις οτι τι συγκρινω με την led c8000 και οχι με την plasma c7000 που δεν εχει βγει ακομα αλλα που κ να βγει η διαφορα των 700 ευρω και οχι των 1000 που λεει καποιος αλλος θα την δικαιολογει ...δεν δυναται να εχει τοσο μειωμενη τιμη και να την κοντραρει στα ισια την vt20...τωρα αν καποιοι θελουν να αγοραζουν φθηνοτερα προιοντα και να διατεινονται οτι αγορασανε εξυπνα και πηρανε κατι καλυτερο με μικροτερη τιμη κ μεις ειμαστε κοροιδα που τα σκασαμε και αγορασαμε κατι αντιστοιχο ποιο ακριβα
ας το κανουνε δεν εχει σημασια ,ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει δημοκρατια εχουμε εξαλλου ....αλλα οσον αφορα την c8000 και 2000 ευρω να εχει παλι λιγη ειναι ....επισης μου λες οτι προσωπικα δεν θα εδινες 2500 ευρω για μια τηλεοραση ,οπως λενε οτι κ πολλοι οτι δεν θα εδιναν 3000 και 5000 ή και 20000 ευρω για ηχεια γιατι πιστευουν οτι αυτοι που τα αγοραζουν τους κοροιδευουν και καλα, και αυτοι που ακουν την μουσικη τους με τα B&W των 600 ευρω ειναι εξυπνοι γιατι νομιζουν οτι παιζουν ολα το ιδιο ....κοιτα ολα αυτα ειναι υποκειμενικα αλλα δεν πιστευω οτι ανταποκρινονται στην αληθεια ....καθε προιον εχει αναλογικα για καποιο λογο το αντιτιμο της ,φυσικα ολα με καποιες εξαιρεσεις ...

Απάντηση: Re: Μεταξυ Panasonic 50VT20 ,samsung 46C8000 και PS50C7000

απο χθες που την εχω σπιτι μου κ της εχω βαλει 4-5 blue ray εχω μεινει με το στομα ανοιχτο ,τετοια χρωματα και τετοια πιστοτητα μαυρου απο τι θυμαμαι μονο στην kuro ειχα δει

Συμφωνω σε οτι εχει σχεση με τα χρωμματα της αλλα περι μαυρου επηδει το εχω διαβασει αρκετες φορες δεν το αντεχω αλλο...
Το μαυρο της ειναι υπερτιμημενο και επιεικως απαραδεκτο...

Re: Απάντηση: Re: Μεταξυ Panasonic 50VT20 ,samsung 46C8000 και PS50C7000

Συμφωνω σε οτι εχει σχεση με τα χρωμματα της αλλα περι μαυρου επηδει το εχω διαβασει αρκετες φορες δεν το αντεχω αλλο...
Το μαυρο της ειναι υπερτιμημενο και επιεικως απαραδεκτο...

Συγκρίνοντας με τί Ανδρέα ??

(Να μάθουμε και μείς κάτι ...)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μεταξυ Panasonic 50VT20 ,samsung 46C8000 και PS50C7000

Συγκρίνοντας με τί Ανδρέα ??

(Να μάθουμε και μείς κάτι ...)

Πρεπει να την συγκρίνω οπωσδηποτε με καποια αλλη;; ( οχι πως εχω προβλημα)
Απο την αλλη δεν μπορω να χαρακτηρισω τις σκοτεινες αποχρωσεις του γκρι καλο μαυρο ...
Εσυ τι λες ;( αν την ειδες)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μεταξυ Panasonic 50VT20 ,samsung 46C8000 και PS50C70

Πρεπει να την συγκρίνω οπωσδηποτε με καποια αλλη;; ( οχι πως εχω προβλημα)
Απο την αλλη δεν μπορω να χαρακτηρισω τις σκοτεινες αποχρωσεις του γκρι καλο μαυρο ...
Εσυ τι λες ;( αν την ειδες)

Επειδή την είδα στο Pioneer Center ... και επειδή έχω δει ΚΑΙ Kuro με το ίδιο ακριβώς υλικό 2D (Blu Ray ασφαλώς) και καλιμπραρισμένες και οι 2 απο τον ίδιο άνθρωπο, η απόστασή μεταξύ τους είναι ελάχιστη. ΟΚ, ΔΕΝ είναι Kuro. Αλλά είναι οτι πλησιέστερο έχω δει σε Kuro...

Εσύ πού την είδες να παίζει ?

Την ειδα στο σπιτι ενος φιλου οχι ρυθμισμενη , εκτος απο το τσεκ που εκανα στις μπαρες του 16-235...
Ηταν πολυ περισσοτερα αυτα που δεν μου αρεσαν απο αυτα που μου αρεσαν.

Μολις χτες την ξαναειδα αυτη τη φορα σε καταστημα για να παρω μια δευτερη γνωμη και γνωριζοντας πως ο περιβαλον φωτισμος επιδρα αρνητικα στις πλασμα...

Απο την αλλη ακομα και στις προβολικες συνθηκες στο σαλονι του σπιτιου του φιλου ,το μαυρο της σε καρτελα 0 ire εξακολουθουσε να εχει γκρι αποχρωση..

Καποια στιγμη θα γραψω πιο αναλυτικα και με περισσοτερες λεπτομερειες τις εντυπωσεις μου

Re: Απάντηση: Μεταξυ Panasonic 50VT20 ,samsung 46C8000 και PS50C7000

Την ειδα στο σπιτι ενος φιλου οχι ρυθμισμενη , εκτος απο το τσεκ που εκανα στις μπαρες του 16-235...
Ηταν πολυ περισσοτερα αυτα που δεν μου αρεσαν απο αυτα που μου αρεσαν.

Μολις χτες την ξαναειδα αυτη τη φορα σε καταστημα για να παρω μια δευτερη γνωμη και γνωριζοντας πως ο περιβαλον φωτισμος επιδρα αρνητικα στις πλασμα...

Απο την αλλη ακομα και στις προβολικες συνθηκες στο σαλονι του σπιτιου του φιλου ,το μαυρο της σε καρτελα 0 ire εξακολουθουσε να εχει γκρι αποχρωση..

Καποια στιγμη θα γραψω πιο αναλυτικα και με περισσοτερες λεπτομερειες τις εντυπωσεις μου

Αν την ροντάρισε (200 ώρες +) πες του φίλου σου να την καλιμπράρει ... Αξίζει τον κόπο !

Οσο δε για τον περιβάλλοντα φωτισμό, δεν είναι μονο η VT20 θύμα, αλλά το 95%+ των plasma τηλεοράσεων...

Μαζι μιλαμε και χωρια καταλαβαινουμε μου φαινεται ...αν κοιταξεις το ποστ μου θα διαπιστωσεις οτι τι συγκρινω με την led c8000 και οχι με την plasma c7000 που δεν εχει βγει ακομα αλλα που κ να βγει η διαφορα των 700 ευρω και οχι των 1000 που λεει καποιος αλλος θα την δικαιολογει ...δεν δυναται να εχει τοσο μειωμενη τιμη και να την κοντραρει στα ισια την vt20...τωρα αν καποιοι θελουν να αγοραζουν φθηνοτερα προιοντα και να διατεινονται οτι αγορασανε εξυπνα και πηρανε κατι καλυτερο με μικροτερη τιμη κ μεις ειμαστε κοροιδα που τα σκασαμε και αγορασαμε κατι αντιστοιχο ποιο ακριβα
ας το κανουνε δεν εχει σημασια ,ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει δημοκρατια εχουμε εξαλλου ....αλλα οσον αφορα την c8000 και 2000 ευρω να εχει παλι λιγη ειναι ....επισης μου λες οτι προσωπικα δεν θα εδινες 2500 ευρω για μια τηλεοραση ,οπως λενε οτι κ πολλοι οτι δεν θα εδιναν 3000 και 5000 ή και 20000 ευρω για ηχεια γιατι πιστευουν οτι αυτοι που τα αγοραζουν τους κοροιδευουν και καλα, και αυτοι που ακουν την μουσικη τους με τα B&W των 600 ευρω ειναι εξυπνοι γιατι νομιζουν οτι παιζουν ολα το ιδιο ....κοιτα ολα αυτα ειναι υποκειμενικα αλλα δεν πιστευω οτι ανταποκρινονται στην αληθεια ....καθε προιον εχει αναλογικα για καποιο λογο το αντιτιμο της ,φυσικα ολα με καποιες εξαιρεσεις ...

κατ' αρχάς από το τίτλο του post σου υπονοείς ότι κάνεις σύγκριση μεταξύ τους : "Μεταξυ Panasonic 50VT20 ,samsung 46C8000 και PS50C7000"

Έπειτα δεν εννοώ οτι είσαι κορόιδο, ίσα ίσα αφού μπορείς να διαθέσεις τόσα χρήματα για τηλεόραση έχεις κάνει πολύ καλή επιλογή. Να ξέρεις όμως ότι η ποιότητα μιας τηλεόρασης δεν είναι ανάλογη πάντα της αξίας της (σου έφερα και παράδειγμα με την Samsung B8000) και ότι δεν είναι όλοι διατεθειμένοι να ξοδέψουν ένα μεγάλο ποσό για την αγορά μιας τηλεόρασης από την άποψη ότι η τεχνολογία κάθε χρόνο φέρνει καινούρια και πιο βελτιωμένα μοντέλα. Για αυτό έβαλα σαν έννοια το value for money.

Εύχομαι επίσης να αλλάξεις γνώμη για τα ηλεκτρονικά καταστήματα που έχουν πολύ καλύτερες τιμές (απλά δεν είναι όλα αξιόπιστα, πρέπει να έχεις προσωπική άποψη και να διαβάσεις σχετικά reviews) για να αποφύγεις περιττές χρεώσεις σε πράγματα που μπορείς να πάρεις πολύ φτηνότερα.

κατ' αρχάς από το τίτλο του post σου υπονοείς ότι κάνεις σύγκριση μεταξύ τους : "Μεταξυ Panasonic 50VT20 ,samsung 46C8000 και PS50C7000"

Έπειτα δεν εννοώ οτι είσαι κορόιδο, ίσα ίσα αφού μπορείς να διαθέσεις τόσα χρήματα για τηλεόραση έχεις κάνει πολύ καλή επιλογή. Να ξέρεις όμως ότι η ποιότητα μιας τηλεόρασης δεν είναι ανάλογη πάντα της αξίας της (σου έφερα και παράδειγμα με την Samsung B8000) και ότι δεν είναι όλοι διατεθειμένοι να ξοδέψουν ένα μεγάλο ποσό για την αγορά μιας τηλεόρασης από την άποψη ότι η τεχνολογία κάθε χρόνο φέρνει καινούρια και πιο βελτιωμένα μοντέλα. Για αυτό έβαλα σαν έννοια το value for money.

Εύχομαι επίσης να αλλάξεις γνώμη για τα ηλεκτρονικά καταστήματα που έχουν πολύ καλύτερες τιμές (απλά δεν είναι όλα αξιόπιστα, πρέπει να έχεις προσωπική άποψη και να διαβάσεις σχετικά reviews) για να αποφύγεις περιττές χρεώσεις σε πράγματα που μπορείς να πάρεις πολύ φτηνότερα.

Η τεχνολογια που αναφερεις, οτι φερνει καθε χρονο καινουρια και βελτιωμενα μοντελα δεν πετυχαινει παντα ,οπως κ δεν πετυχε να ξεπερασει την τεχνολογια της Pioneer ,που σημαινει οτι καθε τι νεωτεριστικο που ευαγγελιζεται το μερκετινγκ της καθε εταιριας το κανει συνηθως για εμπορικους λογους και οχι τοσο για ουσιαστικους ....με την λογικη σου λοιπον αν εχεις συνεχεια στο μυαλο σου οτι παντα θα βγαινει κατι ποιο συγχρονο αρα και καλυτερο, δεν προκειται ν αγορασεις ποτε κατι αξιολογο ...ειπες προηγουμενος οτι σε 5 χρονια το 3D δεν θα ειναι οπως σημερα και οτι θα εχει εξελιχθει στο μεγιστο...τι σημαινει ομως αυτο? οτι εγω θα πρεπει να περιμενω μεχρι τοτε για να παρω τηλεοραση 3D ? :D
Σε 5 χρονια το 3d θα εχει μετεξελιχθει σε ολογραματικη απεικονιση κ ποιος ξερει σε τι αλλο....θελω να πω πως παντα θα υπαρχει εξελιξη που σημαινει οτι αγοραζεις και επενδυεις στο τωρα κ στο καθε τωρα σε κατι πραγματικα αξιολογο που θα εχει διαρκεια στο βαθος του χρονου και δεν θα ξεμυαλιζεσαι καθε λιγο και λιγακι απο τα καινουρια τρικ και εφφε του marketing sector της Χ,Υ εταιριας .
Αγορες απο το internet φυσικα και κανω αλλα μονο σε θεματα ηχου ,αλλα οχι φυσικα απο το Ελλαντα για ευνοητους λογους ...

Θα σχολιάσω μόνο τα έντονα γράμματα γιατί τα υπόλοιπα που γράφεις στο post σου είναι περιττά και δικά σου συμπεράσματα.
Αν βλέπω λοιπόν καλά το thread και δεν έχω στραβωθεί ακόμα :smash:
γράφει: "Μεταξυ Panasonic 50VT20 ,samsung 46C8000 και PS50C7000"

Αν επίσης δεν έχω στραβωθεί ακόμα μεταξύ των φθηνότερων τιμών που μπορείς να βρει κάποιος την VT20:

http://www.skroutz.gr/s/263837/Panasonic-TX-P50VT20E-50.html?keyphrase=50vt20

και την 50C7000:

http://www.skroutz.gr/s/264711/Samsung-PS50C7000-50.html?keyphrase=50c7000

η διαφορά είναι 2490ε - 1440ε = 1050 ευρώ.

Οπότε η διαφορά που λέει ο "κάποιος άλλος" (μεταξύ μας μπορείς να με αναφέρεις και με το nickname μου, δεν προσβάλλομαι) ισχύει, εκτός αν έπρεπε οπωσδήποτε να ψωνίσω από τα ακριβότερα μαγαζιά προκειμένου να τονίσω περισσότερο τον large χαρακτήρα του πορτοφολιού μου.

Εν πασή περιπτώσει σου λέμε όλοι ότι έχεις κάνει μια πολύ καλή αγορά (προσωπικά την ονόμασα μια από τις καλύτερες τηλεοράσεις ever και την καλύτερη αυτήν την στιγμή) και σου ευχόμαστε να την ευχαριστηθείς, αλλά σόρρυ φίλε μου, η συμπεριφορά σου δείχνει άνθρωπο που φανατίζεται με τις αγορές του και το ορθόν των επιλογών του... χαλάρωσε λιγάκι για τηλεοράσεις μιλάμε υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή...

Θα σχολιάσω μόνο τα έντονα γράμματα γιατί τα υπόλοιπα που γράφεις στο post σου είναι περιττά και δικά σου συμπεράσματα.
Αν βλέπω λοιπόν καλά το thread και δεν έχω στραβωθεί ακόμα :smash:
γράφει: "Μεταξυ Panasonic 50VT20 ,samsung 46C8000 και PS50C7000"

Αν επίσης δεν έχω στραβωθεί ακόμα μεταξύ των φθηνότερων τιμών που μπορείς να βρει κάποιος την VT20:

http://www.skroutz.gr/s/263837/Panasonic-TX-P50VT20E-50.html?keyphrase=50vt20

και την 50C7000:

http://www.skroutz.gr/s/264711/Samsung-PS50C7000-50.html?keyphrase=50c7000

η διαφορά είναι 2490ε - 1440ε = 1050 ευρώ.

Οπότε η διαφορά που λέει ο "κάποιος άλλος" (μεταξύ μας μπορείς να με αναφέρεις και με το nickname μου, δεν προσβάλλομαι) ισχύει, εκτός αν έπρεπε οπωσδήποτε να ψωνίσω από τα ακριβότερα μαγαζιά προκειμένου να τονίσω περισσότερο τον large χαρακτήρα του πορτοφολιού μου.

Εν πασή περιπτώσει σου λέμε όλοι ότι έχεις κάνει μια πολύ καλή αγορά (προσωπικά την ονόμασα μια από τις καλύτερες τηλεοράσεις ever και την καλύτερη αυτήν την στιγμή) και σου ευχόμαστε να την ευχαριστηθείς, αλλά σόρρυ φίλε μου, η συμπεριφορά σου δείχνει άνθρωπο που φανατίζεται με τις αγορές του και το ορθόν των επιλογών του... χαλάρωσε λιγάκι για τηλεοράσεις μιλάμε υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή...

:bang:...............:creep: