Ερωτηση κρισεως για οσους εχουν εμπειρια μεταξυ advance305map daII και vincent sv-236 τι?
Φιλε μου φαινεται οτι οτι σε σχεση με τα οσα γραφωνται και γραφησαν εδω πας εντελως αναποδα σε κρισεις οσον αφορα τον advance 305daIIΕπειδή τους έχω ακούσει και τους δύο, κατά την γνώμη μου δεν υφίσταται σύγκριση.
'Αλλη κλάση ο Vincent και με εμφανέστατη διαφορά καλύτερος από το Advance. Το μόνο προσόν του Advance DA II είναι το ενσωματομένο dac το οποίο είναι όμως μέτριας ποιότητας.
Bart
+100000000000............και με ποια ηχεια θα γινει γάμος...
Ακουσε τα και δυο και κρινε μονο σου.Οτι και να λενε οι υπολοιποι δεν λεει τιποτα.Εαν εγω ελεγα οτι ειναι μαπα θα με πιστευες????:furious3:Βασικοτερο κριτηριο ειναι το γουστο του καθενος.
Άκου μόνος σου Αυτή είναι όλη η ιστορία του Hi-Fi.
Φιλε μου φαινεται οτι οτι σε σχεση με τα οσα γραφωνται και γραφησαν εδω πας εντελως αναποδα σε κρισεις οσον αφορα τον advance 305daII
συμφωνα με τις θριαμβευτικες κριτικες που εχει αποσπασει στο φορουμ.
ειναι πολυ ενδιαφερουσα η αποψη σου και θα ηταν καλο να το σχολιασουμε και να το αιτιολογησουμε ευρυτερα.
Ερωτηση κρισεως για οσους εχουν εμπειρια μεταξυ advance305map daII και vincent sv-236 τι?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.