μεταξυ τι?

haralas

Senior Member
31 January 2008
437
Ερωτηση κρισεως για οσους εχουν εμπειρια μεταξυ advance305map daII και vincent sv-236 τι?

Καλημέρα φίλε μου ,
τον 2ο δεν τον έχω ακούσει άλλα έχω τον Advance .
Αν μένεις Αθήνα είσαι ευπρόσδεκτος να τον ακούσεις όποτε θές .

Ευχαριστώ ,
Παναγιώτης .

Ερωτηση κρισεως για οσους εχουν εμπειρια μεταξυ advance305map daII και vincent sv-236 τι?

Επειδή τους έχω ακούσει και τους δύο, κατά την γνώμη μου δεν υφίσταται σύγκριση.

'Αλλη κλάση ο Vincent και με εμφανέστατη διαφορά καλύτερος από το Advance. Το μόνο προσόν του Advance DA II είναι το ενσωματομένο dac το οποίο είναι όμως μέτριας ποιότητας.

Bart

Επειδή τους έχω ακούσει και τους δύο, κατά την γνώμη μου δεν υφίσταται σύγκριση.

'Αλλη κλάση ο Vincent και με εμφανέστατη διαφορά καλύτερος από το Advance. Το μόνο προσόν του Advance DA II είναι το ενσωματομένο dac το οποίο είναι όμως μέτριας ποιότητας.

Bart
Φιλε μου φαινεται οτι οτι σε σχεση με τα οσα γραφωνται και γραφησαν εδω πας εντελως αναποδα σε κρισεις οσον αφορα τον advance 305daII
συμφωνα με τις θριαμβευτικες κριτικες που εχει αποσπασει στο φορουμ.
ειναι πολυ ενδιαφερουσα η αποψη σου και θα ηταν καλο να το σχολιασουμε και να το αιτιολογησουμε ευρυτερα.

Ακουσε τα και δυο και κρινε μονο σου.Οτι και να λενε οι υπολοιποι δεν λεει τιποτα.Εαν εγω ελεγα οτι ειναι μαπα θα με πιστευες????:furious3:Βασικοτερο κριτηριο ειναι το γουστο του καθενος.

Απάντηση: Re: μεταξυ τι?

Ακουσε τα και δυο και κρινε μονο σου.Οτι και να λενε οι υπολοιποι δεν λεει τιποτα.Εαν εγω ελεγα οτι ειναι μαπα θα με πιστευες????:furious3:Βασικοτερο κριτηριο ειναι το γουστο του καθενος.

Άκου μόνος σου Αυτή είναι όλη η ιστορία του Hi-Fi.

Απάντηση: Re: μεταξυ τι?

Άκου μόνος σου Αυτή είναι όλη η ιστορία του Hi-Fi.

+11100000

Αν δεν το κανεις και αγορασεις καποιο απο τα δυο, θα αναρωτιεσαι παντα αν τελικα εκανες τη σωστη επιλογη...

Επισης το να τα ακουσεις σε ενα αντιπροσωπο δεν λεει απολυτως τιποτα, στο συστημα σου πρεπει να τα ακουσεις...

Φιλε μου φαινεται οτι οτι σε σχεση με τα οσα γραφωνται και γραφησαν εδω πας εντελως αναποδα σε κρισεις οσον αφορα τον advance 305daII
συμφωνα με τις θριαμβευτικες κριτικες που εχει αποσπασει στο φορουμ.
ειναι πολυ ενδιαφερουσα η αποψη σου και θα ηταν καλο να το σχολιασουμε και να το αιτιολογησουμε ευρυτερα.

Αναφέρεσαι στις πολύ καλές κριτικές του Advance ή σε μια σύγκρηση μεταξύ των δύο? Μπορεί ο Advance να είναι πάρα πολύ καλός, αλλά μπορεί ο Vincent να είναι καλύτερος. Εξάλλου ο υπάρχουν και καλύτεροι ενισχυτές από τον Advance έτσι δεν είναι?

Εγώ δεν έχω ακούσει κανέναν από τους δύο, αλλά αν ήταν να διαλέξω θα έπερνα Vincent λόγο του ότι έχει ρυθμιστικά τονικότητας, που σημαίνει ότι θα μπορέσει να τεριάξει με περισσότερα ηχεία και λόγο της λάμπας που έχει. Γνώμη μου έτσι? Μπορεί να κάνω και λάθος.

Last edited:
Για δες και αυτόν τον (συγκλονιστικό) Κινέζο! (1.500 2 x 200 WRMS στα 8 ωμ, 33 kgr., υβριδικός υπέροχος ατέλειωτος ήχος, εκπληκτικό WAF λόγω μοναδικής ψαρωτικής εμφάνισης!).

Attachments

• CAV%20A-12%201.jpg
    CAV%20A-12%201.jpg
    44.4 KB · Views: 33