ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΟΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ?

billmart

Σε ευχαριστω για την ειδοποιηση περι HF-M306.

Συγκρινα τα τεχνικα χαρακτηριστικα των δυο καμερων.Κατα 95% τουλαχιστον ειναι ΙΔΙΕΣ!

Για την τιμη που λες,πανω κατω τοσο θα την παρω και εγω την hf200.

Το σημαντικοτερο που δεν θα περιμενω το καινουργιο μοντελο ειναι οτι μεχρι τοτε ο μπεμπης μου θα παει φανταρος!!:jester:

Αυτο που με απασχολει τωρα,ειναι ποια εταιρεια να προτιμησω στην μνημη SDHC CLASS 6..

Καλησπερα απο ενα χαρουμενο ιδιοκτητη canon hf200!

Προς το παρον εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος απο οτι εχω δει στην βιντεοκαμερα.Βεβαια ακομα ειναι η αρχη,αλλα οπως λενε η αρχη ειναι το ημυσι του παντος.

Και παλι να πω ενα ευχαριστω στους PHOTIS και Kosh για την βοηθεια τους.

Re: ΑΠΟΡΙΕΣ

Δεν ξερω αν θα σε βοηθήσει αυτό που θα γράψω ή θα σε προβληματίσει, αλλα σε 1-2 μηνες το πολύ θα βγούν τα νέα μοντέλα της canon. Χαρακτηριστικά τους μπορείς να δείς απο τώρα μια και τα έχουν ανεβάσει.

π.χ. σαν αντικαταστάτης της HF200 φαίνεται να είναι η HF-M306

Και η τιμή της θα είναι κάτω απο 500

Εχω και εγω καταλήξει στην αγορα της HF200 που την βρησκω στo eshop 488, και απο οτι ειδα η HF M306 η τιμη της θα ειναι 700, αν ειναι 500 οπως γράφεις αξιζει να περιμένω; (το 500αρικο που το έμαθες;)

Re: ΑΠΟΡΙΕΣ

Εχω και εγω καταλήξει στην αγορα της HF200 που την βρησκω στo eshop 488, και απο οτι ειδα η HF M306 η τιμη της θα ειναι 700, αν ειναι 500 οπως γράφεις αξιζει να περιμένω; (το 500αρικο που το έμαθες;)

Στο 700αρι θα κάνει η HF M36 με τα 8 gb.... απο γνωστό αθηναϊκό μαγαζί :a0210:

Οντως αλλα το μεγάλο μειον της sony για μενα είναι οι καρτες μνήμης που θέλει μονο τις δικές της....

Για βοηθήστε ρε παίδες μια που έφτασε η ωρα της αγοράς....

Την δοκιμασμένη JVC GZ-HM 400 με την απλετη εσ. μνήμη, τον μεγάλο αισθητήρα αλλα χωρίς 5.1 ήχο?
Την (πάντα συμπαθή σε μενα λόγω Canon) LEGRIA HF M36 με τον 5.1 ήχο αλλα την μικρή μνήμη?
ή την Sony HDR-CX305 με την καλή εσ. μνήμη, χωρις 5.1 ήχο (γιατί τον αφαίρεσε άραγε? ) αλλα με το μειονέκτημα των αποκλειστικών μνημών?

λίγο μπακαλίστικα αλλα..... :SFGSFGS5: