Μεθαριο οι ΤΟΟL. Θα παει κανεις?

Kαλημέρα και άντε γεια (με τη γαύρικη διάσταση).
Για άλλη μια φορά μας αξίωσε ο Θεός να δούμε μία από τις σημαντικότερες μπάντες στον πλανήτη live.
Δεν έχω λόγια.
Είμαι ευτυχισμένος σήμερα το πρωϊ και έχω αρχίσει να αγκαλιάζω κόσμο στη δουλειά.

Kαλημέρα και άντε γεια (με τη γαύρικη διάσταση).
Για άλλη μια φορά μας αξίωσε ο Θεός να δούμε μία από τις σημαντικότερες μπάντες στον πλανήτη live.
Δεν έχω λόγια.
Είμαι ευτυχισμένος σήμερα το πρωϊ και έχω αρχίσει να αγκαλιάζω κόσμο στη δουλειά.

:bigcry::bigcry::bigcry:

Εχω φαει μουτζα βαρβατη τις τελευταιες εβδομαδες. Ολα αναποδα μου ερχονται!

Πες και τιποτα αλλο ρε Δημητρη. Ειχε κοσμο ή τους εφαγε το ντιμπειτ(μπλιαχ)?

Απίστευτη στιγμή, από τις μεγαλύτερες στη χώρα μας.
Αυτή η μπάντα είναι μια μηχανή τεράστιου κυβισμού που καθηλώνει με τις μυσταγωγικές της μελωδίες τα πάντα.

Όσο πιο κοντά πλησίασα στη σκηνή, τόσο ανέβαινε η αίσθηση του δέους. Υπήρχαν δίλεπτα - τρίλεπτα που απλά έλεγες δεν γίνεται ρε παιδί μου, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Ό,τι να πω περισσότερο, δεν φτάνει.

Kι όμως έγινε.. για δεύτερη φορά στην Ελλάδα η μεγαλύτερη μπάντα των καιρών μας.

Πέτρο δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια.
Από πάρτα καταστάσεις μέχρι trance.
Είναι εκπληκτικοί παίκτες αλλά και ένα αδιανόητα δεμένο σύνολο.
Με νέα οπτική και στις εικόνες που έπαιξαν από πίσω, νομίζω πως επέλεξαν να πλανάρουν στο χώρο. Στο προηγούμενο live τους η προσέγγιση ήταν πιο κλειστοφοβική.
Ο ήχος κλάσεις ανώτερος από τις λαμαρίνες του Ελληνικού και ο χώρος από τους ιδανικότερους στη χώρα.
Χωρίς φιοριτούρες και σάλια, ο Κήναν και η παρέα του ,απέδειξαν πως πιθανότατα είναι μέσα στα 5 καλύτερα σχήματα που ηχογραφούν στις μέρες μας.
Πρέπει και οι ίδιοι να το ευχαριστήθηκαν περισσότερο.

Υ.Γ Το ντιμπέητ το έφαγε ο κόσμος.

Last edited:
αχ τι κριμα....εγώ δυστυχώς ήμουν στις λαμαρίνες του Ελληνικού ...δεν μπόρεσα να πάω τώρα...ελπίζω να περάσατε καλά παιδιά...:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Μεθαριο οι ΤΟΟL. Θα παει κανεις?

Όχι μόνο θα ήσουν ο μόνος πάνω από 35 αλλά και ο μόνος με Mercedes...:flipout::grandpa:

No no no...
Το μερίδιο κοινού των Tool είναι διευρυμένο πέρα των μικρών ηλικιών. Υπήρχε χθες ενα 30% άνω των 35.

για Μercedes:nounder: