Κακαλιός Στέργιος
Supreme Member
Απάντηση: Re: Μέτρα για μείωση μπάσου
Ξαναδιαφωνώ. Μπορεί το DEQ να σε βοηθάει να ρυθμίσεις πάρα πολλά πράγματα, αλλά σίγουρα αυτά που ακούει το μικρόφωνο κάτω από τα 200 Hz είναι το λιγότερο....άλλα αντί άλλων.
Γι'αυτό άλλωστε το auto eq δε δουλεύει σωστά.
Προχθές στον atofio το πήρα μαζί μου και το χρησιμοποίησα απλά ως μετρητικό . Στο δωμάτιο γινόταν χαμός από χαμηλό (εμπεριστατωμένα, σε γνωστά μου κομμάτια) και το DEQ έδειχνε 200Hz και πάνω και όχι μόνο στη θέση ακρόασης...
Δινεις 380ευρώ (μαζί με μετρητικό μικρόφωνο της behringer ecm8000 και παίρνεις:
1. Ενα Real Time Analyser που θα δείξει αν αυτά που λέμε είναι σωστά ή όχι
2. Ενα graphical και εναν parametric equaliser για να διορθώσεις το πρόβλημα και να διαμορφώσεις τον ήχο κατά το γούστο σου
3. Ενα πολύ καλό και αξιοπρεπές DAC
Δεν είναι μαγική λύση να σταματήσει τους συντονισμούς , αλλά είναι η ευκολότερη να σε βοηθήσει να τους ελέγξεις αλλά και να πειραματιστείς
αυτά απο το δικό μου ψάξιμο
Ξαναδιαφωνώ. Μπορεί το DEQ να σε βοηθάει να ρυθμίσεις πάρα πολλά πράγματα, αλλά σίγουρα αυτά που ακούει το μικρόφωνο κάτω από τα 200 Hz είναι το λιγότερο....άλλα αντί άλλων.
Γι'αυτό άλλωστε το auto eq δε δουλεύει σωστά.
Προχθές στον atofio το πήρα μαζί μου και το χρησιμοποίησα απλά ως μετρητικό . Στο δωμάτιο γινόταν χαμός από χαμηλό (εμπεριστατωμένα, σε γνωστά μου κομμάτια) και το DEQ έδειχνε 200Hz και πάνω και όχι μόνο στη θέση ακρόασης...