Μετραει το "μεγεθος" ή η ποιοτητα τελικα...?

Η αποσταση απο εκει που θα βλεπω εγω ειναι περιπου σε ευθεια 3μ και η τηλεοραση απο τη θεση αυτη ειναι ακριβως απεναντη μου...να σου πω την αληθεια dalanik χεσ....κα για το αν οι υπολοιποι θα βλεπουν τοσοοοοοοο καλα οσο εγω απο την "θεση μου" για 5-6 φορες τον χρονο που θα μαζευομαστε να βλεπουμε ολοι μια ταινια.
Για μενα την περνω την τηλεοραση κ ελπιζω να αρεσει κ στους υπολοιπους.
Εχω αποκλεισει τις πλασμα γιατι εχω φως κ βλεπω κ την ημερα tv οποτε δεν θελω να εχω συσκοτιση μεσα στο σπιτι...οπως ειπα πιο πολυ θα παιζει τηλεοπτικο σημα κ οτι ταινιες παιζουν τα καναλια κ κατα δευτερον ταινιες απο usb..οσο για το 3d δεν λεω καλο,αλλα δεν το εχει μαθει ακομα το ματι μου,ισως να μην εχω δει κ καμια ταινια που να ειπα ουαουυυυ οποτε προς το παρον προτιμω το 2d...απο αθλητικα ετσι κ ετσι,αντε κανενα μπασκετακι,γιατι οταν εχει μπαλα εγω βγαινω για ποτακι :ADFADF1:
καλη σου μερα...απο την μερια μου σου προτεινω samsung f6400 f6500 απο 50 ιντσες και πανω....κοιτα να πας σε χορταστικες ιντσες και ναι..το μεγεθος μετραει!!!

γυαλι καθρεφτη???? clouding???? δηλ οι επιλογες μου,εχουν κ απο τα δυο???
οχι βεβαια θα σας πω εντυπωσεις...που ειμαι σιγουρη οτι θα ειμαι φουλ εντυπωσιασμενη με οτι επιλογη κ αν κανω αφου θα ξεφορτωθω την τηλεοραση μπαουλο που εχω μεχρι σημερα!!

ολα αυτα που λες θα μπορεσω να τα διακρινω εγω που ειμαι ασχετη απο tv και απο ενα "μπαουλο" θα περασω σε μια LCD???
ή απλα θα μεινω με το στομα ανοιχτο κ αυτα ειναι για εσας τους πολυ ψαγμενους?

Το γυαλί θα το δεις στο μαγαζί. Αν βλέπεις τον εαυτό σου στην οθόνη, αυτονόητα θα το βλέπεις και στο σπίτι σου (σε φωτεινές συνθήκες θέασης)
Δες και τις υπόλοιπες τηλεοράσεις στο μαγαζί για να καταλάβεις τις διαφορές...

Το clouding είναι μια ατέλεια των τηλεοράσεων LCD. Πρόκειται για ανομοιομορφία του πάνελ και γίνεται περισσότερο αισθητό σε μαύρη οθόνη ως γκριζόλευκα συννεφάκια σε διάφορα σημεία της οθόνης.
Σε φωτεινό περιβάλλον όπως των μαγαζιών, είναι μάλλον απίθανο να το διαπιστώσεις.

UE55F6500 k UE55F6740, 400Hz kai 600Hz αντιτοιχα,λετε και δεν εχω λογο να μην σας πιστεψω οτι ειναι και οι δυο πραγματικα 100hz.
Δεν θα δω δηλ διαφορα αναμεσα τους αν τις βαλω διπλα διπλα??/ να μην πεταξω τα λεφτα μου τζαμα αν ειναι...

η UE50F6500 και η UE50F6800 400Hz τις δηλωνουν...100Hz πραγματικα

Last edited by a moderator:
Όλη η σειρά 6 είναι στα 100 Hz πραγματικά. Η εικόνα μεταξύ τους είναι σχεδόν η ίδια, αλλάζουν μόνο εξωτερικά και σε διάφορα επιλέον χαρακτηριστικά που έχει η κάθε μια.

Re: Απάντηση: Μετραει το "μεγεθος" ή η ποιοτητα τελικα...?

Μαρια, η 6800 νομιζω οτι εχει και ενσωματομενο δορυφορικο δεκτη hd αν σε ενδιαφερει!