Μετρησεις Cambridge Audio s30

Τι δειχνουν οι παρακατω μετρησεις?
Προκειται για ευκολοοδηγητα η δυσκολα ηχεια?

http://www.cambridgeaudio.com/specifications.php?PID=213&Title=Specifications

το πρωτο διαγραμμα δειχνει οτι το ηχειο πεφτει στην ελαχιστη τιμη αντιστασης των 4Ω καπου αναμεσα στα 200-300hz. Ουτε ευκολο ουτε δυσκολο. Οι ενισχυτες απο 300 ευρω και πανω τα οδηγουν.
Για ποιον ενισχυτη μιλαμε για να σου πω..

Last edited:
175-179 τα εχω βρει.Στην Αγγλια εχουν 130 λιρες περιπου , και στην υπολοιπη Ευρωπη καπου 200 .

Σκεφτομουν η αυτα η τα Klipsch Rb-10.
Αλλο ευαισθητο ηχειο υψηλης ευαισθησιας, μικρου μεγεθους και χαμηλου κοστους ξερουμε?

Απάντηση: Re: Μετρησεις Cambridge Audio s30

Σκεφτομουν η αυτα η τα Klipsch Rb-10.
Αλλο ευαισθητο ηχειο υψηλης ευαισθησιας, μικρου μεγεθους και χαμηλου κοστους ξερουμε?
τα RB-10 ειναι και αυτα 90db οποτε γιατι να δινεις τα επιπλεον 100 ευρω?
Το Β2 που ειναι 92db στα 210 ευρω, ναι να το καταλαβω. Περα απο victa 200, Indiana Hc204 που ειναι στα 89db, δεν ξερω αλλα

Εχω βρει τα Rb-10 στα 193 Euro απο Γερμανια, οσο περιπου κανουν και τα αλλα εδω, οποτε αν θεωρησουμε οτι εχουν το ιδιο κοστος ποιο θα θεωρουσες καλυτερο απο τα τρια?(B2, RB-10 , CA S-30)?

ειληκρινα δεν ξερω, δυσκολο το τριλημμα. Επειδη μιλαμε για τον συγκεκριμμενο τυπο ενισχυτη, τα 92db του Β2 παιζουν σημαντικο ρολο. Το RB-10 παλι, ισως ειναι λιγο πιο ποιοτικο σαν σειρα reference.. Το Cambridge δεν θα το κοιτουσα μαλλον γιατι στην πραγματικοτητα ειναι στην κατηγορια του oli 2 που εξω εχει 140 λιρες και εδω το αγοραζεις με 130 ευρω. Απλα το CA ερχεται ακριβοτερο εδω..

Μαλλον μεταξυ των αλλων 2 θα διαλεγα

Τα spicom τα θεωρω τιμια ηχεια (στ' αυτια μου παντα και μιλω για μονοδρομα που χρησιμοποιω) τα ht-2 δεν τα ξερω ουτε τα 'χω ακουσει.

Ένας γνωστός αγόρασε 7 για το home cinema του (με ενισχυτή Sony). Τα παρήγγειλε (άλλο καλό του να έχεις τον καταασκευστή δίπλα σου) σε χρώμα για να ταιριάζει στην διακόσμησή του και με ενσωματωμένα ούπα για άμεση στήριξη στον τοίχο. Λίγο ιδιόρρυθμο πρίμο, δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω, γενικά γλυκό αλλά στα καμιά φορά αγριεύει, ίσως να είναι ο πλαστικός θόλος. Καλή μεσαία, επαρκές χαμηλό για το μέγεθός του, αλλά βέβαια αυτός έχει και subwoofer για τα δύσκολα. Η τελική τιμή ήταν και φθηνότερη απ´ ότι γράφει στο site (αν και βέβαια αυτός πήρε πολλά μαζί).