ΜF A5.5

nikoskaz

Senior Member
9 November 2008
351
Kαλησπερα σας! ενδιαφερομαι για τν παραπανω ενισχυτη!! θα συνδεθει με denon 3808a για home cinema κ θα χω πανω του το cd για μουσικη! Ηχεια εχω τα klipsch rb 25 επρος κ rf 10 πισω! κολλαει ο συνδιασμος? τι λετε? το συγκεκριμενο ενισχυτη δν τν εχω ακουσει αλλα μου εχουν πει πολυ καλα λογια ! Τα ηχεια μου ξερω δν ειναι κ τα καλυτερα θ αλλαχτουν σε μερικα χρονακια οποτε υπολογιζω σ εναν πολυ καλο ενισχυτη ετσι ωστε να δημιουργησω σταδιακα ενα πιο πιοτικο ηχοσυστημα στο μελλον! αμα ομωβς με βοηθησει κ στην παρουσα φαση αυτη η αλλγη θα ναι το καλυτερο! εχει λιοπον ακουσει κανεις το συγκεκριμενο ενισχυτη?

Δεν ψάχνεις καμιά άλλη εταιρεία,που δεν αλλάζει κάθε χρόνο μοντέλα;:AFADF0:

Εγώ θα τα ξεχώριζα και θα τα πρότεινα(τις "μεγάλες" σειρές),όχι τόσο σαν κάτι ιδαίτερο ηχητικά,όσο για τις λογικές σχετικά τιμές τους και τις ισχυρές τους τροφοδοσίες.

Προσωπικά νομίζω,ότι η MF παίζει καλύτερα στα φθηνά μηχανήματα απο κάθε άποψη.

Μια χαρα ειναι ο ενισχυτης και με αρκετα λογικη τιμη για "ψαγμενο" κατασκευαστη.Απλα αυτο που με ενοχλει τα τελευταια χρονια με την εταιρεια το γεγονος οτι αλλαζει μοντελα πολυ συχνα. Εχουν μπει στο τριπακι των καθαρα κονσουμεραδικων εταιρειων που καθε εξαμηνο ανανεωνουν τα μοντελα τους.

Όλα σωστά περί της MF αλλά ρε παιδιά υπάρχει ενισχυτής σε αυτήν την κατηγορία τιμής με αυτά τα χαρακτηριστικά?
Output: Voltage, RMS 45 Volts 20Hz to 20 kHz Voltage, Peak-to-Peak 127.3 Volts Power 250 Watts per channel into 8 Ohms (24dBW)
400 Watts per channel into 4 Ohms Current peak-to-peak 75 Amps Damping Factor 170 Output devices per channel 4 Pre-out impedance 50 Ohms
+phono +usb

Αν θέλουμε,αντικειμενική συζήτηση,η σύγκριση δεν μπορεί να γίνει γενικά,αλλά με ποιούς άλλους ενισχυτές που φτιάχνονται Taiwan...
Επομένως δεν είναι και φθηνός.Ναί μεν οι Αγγλοι φτιάχνουν πολλά μηχανήματα στην Απω Ανατολή,αλλά "ξέχασαν" να μειώσουν και τις τιμές τους (το αντίθετο συμβαίνει).

Κινέζικης λοιπόν προέλευσης ενισχυτές που έχουν ίδια ή μεγαλύτερη ισχύ και σε χαμηλότερη τιμή(κι ίσως παίζουν και καλύτερα),βρίσκεις πολλούς-π.χ Vinsent,Xindak,NAD masters series M3....

Απο δυτικής προέλευσης μηχανήματα,υπάρχουν σε περίπου τα ίδια χρήματα επίσης αρκετοί ενισχυτές π.χ Krell 400xi,Hegel 200................................

δηλαδη παιδια δε λεει κ πολλα ο συγκεκριμενος ενισχυτης? τι αλλο προτεινεται σ αυτα τα χρηματα που να μπορει να συνδεθει με av ενισχυτη κ να εχει καλο γλυκο ηχο?

Re: Απάντηση: ΜF A5.5

Αν θέλουμε,αντικειμενική συζήτηση,η σύγκριση δεν μπορεί να γίνει γενικά,αλλά με ποιούς άλλους ενισχυτές που φτιάχνονται Taiwan...
Επομένως δεν είναι και φθηνός.Ναί μεν οι Αγγλοι φτιάχνουν πολλά μηχανήματα στην Απω Ανατολή,αλλά "ξέχασαν" να μειώσουν και τις τιμές τους (το αντίθετο συμβαίνει).

Κινέζικης λοιπόν προέλευσης ενισχυτές που έχουν ίδια ή μεγαλύτερη ισχύ και σε χαμηλότερη τιμή(κι ίσως παίζουν και καλύτερα),βρίσκεις πολλούς-π.χ Vinsent,Xindak,NAD masters series M3....

Απο δυτικής προέλευσης μηχανήματα,υπάρχουν σε περίπου τα ίδια χρήματα επίσης αρκετοί ενισχυτές π.χ Krell 400xi,Hegel 200................................
Να συμπληρώσω πάνω σε αυτό ότι όταν ο κος Μηχαηλ έβγαζε μαχανές που ακόμα και σήμερα είναι αξέχαστες και άποιαστες ηχητικά,κάποιοι απο αυτούς που προαναφέρθηκαν δεν υπήρχαν ούτε στη σφαίρα της φαντασίας τους!!και ότι γίνονται στην Απώ Ανατολή όπως οι περισσότεροι πλέον μεγάλοι κατασκευαστες δεν νομίζω ότι μας αφορά! στο ζουμί παίζουν τα μηχανάκια;στα ίδια χρήματα μπορείς να αγοράσεις κάτι καλλίτερο;έχουν διαχρονική αξία;υπάρχει έρευνα και εξέλιξη σε αυτήν την εταιρία;μήπως τα προοιόντα της είναι πρωτοποροιακά; 550K power http://www.musicalfidelity.com/products/supercharger/550k.html,A1 cdpro http://www.musicalfidelity.com/products/a1/a1cd.html TITAN power http://www.musicalfidelity.com/products/titan/index.html κτλ κτλ

Αν επικσφεφτειτε την ιστοσελιδα τους θα δειτε και τη νεα σειρα Primo ερχεται οπου ναναι (και η audio analogue εχει σειρα με το ιδιο ονομα).

Ενδιαφερον ομως ειναι και αυτο

http://www.musicalfidelity.com/tune/int.html

προτασεις αναβαθμισης των συσκευων της