Μη λήψη σήματος χθες το βράδυ 20/7/2015

makfil

Supreme Member
12 September 2010
4,125
Φιλοθέη/Γλυφάδα
Χθες το βράδυ γύρω στις 22.15 και ενώ περίμενα το ξεκίνημα ταινίας, βγήκε η γνωστή καρτέλα μη λήψης σήματος.
Γρήγορα διαπίστωσα ότι αυτό αφορούσε σε όλα τα κανάλια και όχι 1-2 μόνο.
Έκανα reset και επανήλθε αλλά στη συνέχεια τηλεφώνησα στην τεχνική βοήθεια και, μετά από αρκετή αναμονή, ο υπάλληλος μου είπε ότι ήταν γενικό πρόβλημα, χωρίς να δώσει περισσότερα στοιχεία για την αιτία που το προκάλεσε.

Το παρατηρήσατε άλλοι;

Ναι, Νίκο, τον 865 έχω τώρα κοντά μου αλλά ο υπάλληλος δεν ρώτησε τίποτε για ταυτοποίηση και δέκτη.
Είπε απλά ότι είχαν πολλά παρόμοια περιστατικά εκείνη την ώρα και σ' αυτό οφειλόταν η αναμονή στο τηλέφωνο.
Τον ρώτησα 2-3 φορές για την αιτία αλλά δεν απάντησε.

Δεν έγινε κάτι αντίστοιχο σ εμένα το βράδυ. Την επομένη μην κάνεις επαναφορά και χάνεις τυχών αγαπημένα. 10 δεύτερα εκτός ρεύματος και θα είσαι ΟΚ.

Είναι κάτι που παρατηρώ στον pvr ενώ δεν ισχύει στο μικρό αδερφό. Να τονίσω πως αφορά το γνωστό μήνυμα έλλειψης σήματος.
Αν φυσικά αυτό είναι συχνό θα πρέπει να μιλήσεις με τους τεχνικούς, η με τα παιδιά του Support.

Όχι δεν θυμάμαι να το έχει ξανακάνει από το καλοκαίρι του 2014 που τον πήρα.
Σημειωτέον ότι από τον ΑΠΡ, αν θυμάμαι καλά, τον έχω συνέχεια ανοικτό, για να κατεβάζει τις ταινίες/σειρές.

Και σε μένα έτυχε το ίδιο ακριβώς και την ίδια ώρα.Και μιλάω μόνο για τον 865.Χρειάστηκε επαναφορά για να επανέλθει το σήμα.

Επιτέλους, επιβεβαιώνει ο Χάρης το χθεσινό περιστατικό γιατί άρχισα να πιστεύω ότι ήμουν το μοναδικό μέλος του forum που το βίωσε.

Εμένα χανόταν το σήμα στον δεύτερο δέκτη και ότι έγραψα εκείνη την ημέρα πήγε για πέταμα γιατί κολλούσαν τα πάντα.

Και σε μένα έγραφε ότι δεν είχε σήμα. Ενώ όταν πατούσα το πράσινο κουμπί 2 φορές έδειχνε ότι υπήρχε σημα κανονικά. Δεν έκανα επαναφορά, αλλά σάρωση καναλιών, και επανήλθε.