Μια 40άρα φτηνή!

plutonick

New member
4 April 2008
85
LCD εννοώ.

Την προορίζω για εξοχικό. Θα είναι η πρώτη μου HD, και αν μείνω ικανοποιημένος θα αγοράσω και το Σεπτέμβρη μια για την μόνιμη κατοικία μου.

Θέλω να δώσω γύρω στο 800-1000 ευρώ για την πρώτη τηλεόραση και σκέφτομαι να είναι 40''. Η απόσταση από τον καναπέ δεν θα είναι μεγάλη. το πολύ 2 - 2.5 μέτρα.

Εχω κατασταλάξει στην Samsung 40M87 στα 900ευρώ. Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο? Δεν είμαι απαιτητικός, divx kai mkv από το popcorn hour θέλω να βλέπω κυρίως. Δεν με ενδιαφέρει το τηλεοπτικό σήμα [την σύζυγο ενδιαφέρει αυτό], και από αθλητικά δεν βλέπω καθόλου. Το WII θα συνδέσω σίγουρα.

Ευχαριστώ!

ΥΓ. Είμαι νέος στο χομπυ HD, αλλά έχω διαβάσει αρκετά ποστς εδώ και έχω πιάσει κάποια πράματα όπως το scaling και τα 100hz [που δεν θα έχει η τηλεόραση δυστυχώς, λόγω budget].

considerationpic21.jpg

Φτηνή 40άρα.

lol....ειναι το ρημαδο gaming...αλλιως πας full σε 42PX80-42PG6000-Samsung 42A456

Φθηνη ειπε ο ανθρωπος , οχι πατσαβουρα:smash:
Φιλε μου εχεις ( κατ εμε παντα) τελειως λαθος τοποθετηση οσον αφορα το θεμα της αγορας .
Το εξοχικο ειναι να σπρωχνουμε τις " σαβουρες" και οχι να αγοραζουμε πρωτα γιαυτο !!!.

Δευτερον .........2 φθηνες τι θα τις κανεις ? Να μην σου χαλασει η συνταγη ?
Ενταξει μπορει να μην εισαι απαιτητικος αλλα οχι και συνεχεια στο " προσεχης Βουλγαρες " .
Γιατι δεν παιρνεις μια πιο καλη τιβι τωρα και να την πας και στη μονιμη κατοκια την επαυριον ?
Και οοοοταν με το καλο του χρονου θα χρειαστεις "αλβανεζα" για το εξοχικο την πας εκει και βλεπεις για κατι πιο φρεσκο.
Λεω εγω τωρα ..........
Επισης λες οτι το Σεπτεμβρη θα αγορασεις κι αλλη αν σου αρεσει, αλλα τωρα δεν εχεις το Μπατζετ για κατι πιο καλο !!!

Ρε συ ? μπας και πας να ψησεις τη συζηγο και να την κανεις να συνηθησει την θεα μιας LCD ?
Για να σου πει το Σεπτεμβρη:

Αγαπη μου ποτε θα φερουμε την τηλεοραση απο το εξοχικο ?
-Μωρο μου που να τρεχουμε τωρα ?
Αμα σου αρεσει να παρουμε μια αλλη:flipout:
Ναι καλα λες , να πεταξουμε κιαυτη τη μπακατελα ( CRT)που βαρεθηκα να την καθαριζω και εχει γινει καταμαυρη.

Smoothbore, καταλαβαίνω τι εννοείς με το 'σπρωξιμο της σαβούρας στο εξοχικό' αλλά άκου πως έχουν τα πράματα.

Η τηλεόραση που έχω τώρα είναι μια CRT. Επιδή έχω σιχαθεί το 4:3 θα την πασάρω στην αδερφή μου καλύτερα.

Οπότε αναγκαστικά θα πάρω 2 HD τηλεοράσεις και επειδή έρχονται οι διακοπές και θα είμαι στο εξοχικό το καλοκαίρι, προτιμώ να πάρω αρχικά την φτηνή τώρα για το εξοχικό, και το Σεπτέμβρη που θα χρειαστώ και μια καλύτερη θα πάρω για την μόνιμη κατοικία. Και νέα μοντέλα θα έχουν βγει, και θα έχουν πέσει και οι τιμές.

Το μπάνττζετ το έχω και τώρα, αλλά δεν χρειάζεται να αγοράσω την δεύτερη από τώρα. Βολεύομαι με την CRT ως Σεπτέμβρη.

lol....ειναι το ρημαδο gaming...αλλιως πας full σε 42PX80-42PG6000-Samsung 42A456
Δεν καταλαβαίνω!! Τι πρόβλημα έχει αυτή στο gaming?

Thanks!

Πιστεύω ότι για τα λεφτά που θέλεις να διαθέσεις κι αφού όπως σωστά ανέφερε κι ο Χρήστος (GeoGeoGeo) θα συνδέσεις πάνω και παιχνιδομηχανή, η Samsung 40M87 είναι πάρα πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά της, ιδίως στην τιμή που μπορεί κάποιος να την βρει τώρα. Μην ξεχνάμε ότι η τιμή της ήταν στα 1500-1700 όταν πρωτοβγήκε.

Re: Απάντηση: Μια 40άρα φτηνή!

Πιστεύω ότι για τα λεφτά που θέλεις να διαθέσεις κι αφού όπως σωστά ανέφερε κι ο Χρήστος (GeoGeoGeo) θα συνδέσεις πάνω και παιχνιδομηχανή, η Samsung 40M87 είναι πάρα πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά της, ιδίως στην τιμή που μπορεί κάποιος να την βρει τώρα. Μην ξεχνάμε ότι η τιμή της ήταν στα 1500-1700 όταν πρωτοβγήκε.

+1

Smoothbore, καταλαβαίνω τι εννοείς με το 'σπρωξιμο της σαβούρας στο εξοχικό' αλλά άκου πως έχουν τα πράματα.

Η τηλεόραση που έχω τώρα είναι μια CRT. Επιδή έχω σιχαθεί το 4:3 θα την πασάρω στην αδερφή μου καλύτερα.

Οπότε αναγκαστικά θα πάρω 2 HD τηλεοράσεις και επειδή έρχονται οι διακοπές και θα είμαι στο εξοχικό το καλοκαίρι, προτιμώ να πάρω αρχικά την φτηνή τώρα για το εξοχικό, και το Σεπτέμβρη που θα χρειαστώ και μια καλύτερη θα πάρω για την μόνιμη κατοικία. Και νέα μοντέλα θα έχουν βγει, και θα έχουν πέσει και οι τιμές.

Το μπάνττζετ το έχω και τώρα, αλλά δεν χρειάζεται να αγοράσω την δεύτερη από τώρα. Βολεύομαι με την CRT ως Σεπτέμβρη.

Δεν καταλαβαίνω!! Τι πρόβλημα έχει αυτή στο gaming?

Thanks!
εννοω για λογους ασφαλειας...και μαλιστα οταν βγηκε ειχε πολυ παραπάνω απο 2000Ε νομιζω 2200Ε

Sorry παιδία. Αρχάριος είμαι και δεν παρατήρησα το 'P'. Νόμιζα ότι λογο ιντσών (από 40 σε 42) κάτι έπαιζε...