Μια ακόμα περίπτωση επένδυσης ηχείου...

α να σου πω, ψαχνεις ακομα μικρα ηχειακια της πλακας?..ριξε μια ματια εδω:
http://www.conrad-international.com/Wideband-speaker-chassis.htm?websale7=conrad-int&ci=SHOP_AREA_22500_1312024&Ctx={ver/7/ver}{st/3ea/st}{cmd/0/cmd}{m/websale/m}{s/conrad-int/s}{l/int/l}{mi/SHOP_AREA_22500_1312024/mi}{fc/x/fc}{p1/561c09ed00d4e91338dbed416932d37b/p1}{md5/ac27082961f70004919b5dbde203687b/md5}

Eχω ατομο εδω και μπορω να παραγκειλω οτι θελω, με αρκετα οικονομικα μεταφορικα.

Μπα βρήκα κάτι τις πλάκας και έγινε η δουλειά.Κάτι μεγάφωνα από αρχαία ηχεία για PC ήθελα να αλλάξω.:D

Έβγαλα και μια προπληρωμένη και θα παραγγείλω και τα Dayton τα tweeter που μου πρότεινες να τελειώσω την κατασκεύη που φτιάχνω.:popcorn:

Γενικώς σε όλα τα θέματα μου με έχεις καλύψει. :grinning-smiley-043

Μπα βρήκα κάτι τις πλάκας και έγινε η δουλειά.Κάτι μεγάφωνα από αρχαία ηχεία για PC ήθελα να αλλάξω.:D

Έβγαλα και μια προπληρωμένη και θα παραγγείλω και τα Dayton τα tweeter που μου πρότεινες να τελειώσω την κατασκεύη που φτιάχνω.:popcorn:

Γενικώς σε όλα τα θέματα μου με έχεις καλύψει. :grinning-smiley-043
Φιλε ασχολουμαι με το σπορ χροοονια, αλλα ποτε δε εμβαθυνα σε κατι και παντα ολα τα μαθαινα μισα..εχω ασχοληθει με τοσες κατασκευες, και εχω κανει τοσες χαζαμαρες που τα σκεφτομαι κ γελαω..τωρα σιγα σιγα κολαω κομματια απτο Puzzle...γιαυτο ξερω πολες ακρες, υλικα κτλ..αλλα τωρα αρχιζω να εμβαθυνω κ μ αρεσει...μη νομιζεις κ γω μαθαινω παρα παρα πολλα καθε μερα...
εν τω μεταξυ χρονια φορουμακιας ειμαι,Kαι μ αρεσει παρα πολυ να με βοηθανε, γιαυτο βοηθαω κ γω οσο μπορω οπου μπορω...